Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש אישור מאבא לנסוע מהצפון .

אז אני מגיע עם שני חברים. צריך להביא משהו ? ואיפה חונים משפחתומטית ?

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

כל עוד אין לכם אישור מהמשטרה להרים כזה אירוע, המפגש הזה (מלבד ברדק אחד גדול) הוא מלכודת קלאסית לכל מי שמגיע. פשוט לא ייאומן איך אתם מסבכים את עצמכם. מה, נראה לכם שאין כאן שוטרים שקוראים בפורום?! ועוד יותר נראה לכם שהם לא מתכננים עליכם "אמבוש" באותו היום?

אומנם האירוע הוא כמה ימים לפני פורים, אבל השוטרים לא הולכים לחלק לכם אוזני המן.

יום אחד פרסמתי בפורום איזו תגובה להודעה בנושא מסויים, ובו רשמתי שאני הצלחתי להתחמק פעם אחת מהשוטרים מבדיקת רישיונות.

תוך 10 דקות מישהו שולח אליי הודעה בהודעה פרטית ושואל אותי האם אני מוכן לפרט לו איך התחמקתי מהשוטרים, כי גם הוא רוצה! יודעים מה? מאה אחוז זה היה שוטר שרצה לצוד אותי, אבל לא עשיתי שום דבר לא חוקי, רק התחבאתי אחרי משאית כדי שלא יראו אותי, כי לא היה לי כוח לשטויות שלהם. הסתכלתי בפרופיל שלו, יש לו 0 הודעות והוא נרשם מלפני כמה שנים.

מה צריך להביא אתם שואלים? תעודה מזהה, רישיון נהיגה, רישיון רכב, ביטוח חובה בתוקף, רכב תקין לחלוטין- אולי יחליטו לצ'פר אתכם גם בניידת תקינות.

ו"למארגן האירוע": אני מעריך שאתה תצטרך לתת הרבה הסברים אחרי ה"אירוע".

ולמנהלים, אם הודעתי זו חורגת מכללי הפורום (לא מאמין, אבל לך תדע), אני מתנצל. פשוט הייתי חייב להזהיר אותם, עכשיו שיעשו מה שנראה להם.

פורסם

לשוטרים אין תקציב לכל כך הרבה דברים בזמן האחרון אבל לשלם שכר לשוטרים שישבו בקארס פורום ובשאר הפורומים כל היום יש להם?! הצחקת אותי.

אין הבדל בין המפגש הזה לבין מה שקורה ליד מועדון ה-5 כל שבוע, בחניה ליד. ולשם אני לא זוכר שהגיעו ניידות ומסוקים:roll:.

חוץ מזה אני בטוח שלהרבה אנשים זה כבר לא מזיז אם הם שם או לא שם. הם לא מרתיעים אף אחד.

פורסם

לשוטרים אין תקציב, אבל אחרי המפגש שלכם יהיה להם תקציב, גם יהיה.

אני לא יודע מה יש במפגש ליד מועדון החמש כל שבוע, אבל אתה לא יכול להשוות בניהם.

לשוטרים אין תקציב כדי לשלוח ניידות כל שבוע (אתה אמרת בעצמך) אז כנראה הם מוותרים מראש, אבל במפגש גדול כמו שלכם זאת הזדמנות מצויינת לצוד המון ציפורים במכה אחת.

המפגש הזה שלכם מכיל לרוב נהגים חדשים עם מכוניות משופרות (קסנון לא מקורי, צמיגים רחבים שלא מאושרים, שינויים במרכב וכ'- כמובן שלא כולם) שברגע שיפגשו שוטר יזכו להורדה מהכביש+ דו"ח. זה בדיוק מה שהשוטרים מחפשים, המפגש הזה מתאים להם כמו כפפה ליד.

מה גם שסדר לא בדיוק ישרור שם, וגם "חראקות" בחנייה באיקאה אתם תראו, זה עוד יותר "מדליק" את השוטרים.

פורסם

כל מי שיעשה שם חראקות אני רק יכול לאחל לו שיפגוש ביציאה איזה בוחן/שוטר עצבני.

אני חושב שאם כולנו נחשוב מחשבות שחורות כאלה כמו שיש לך אז אף אחד לא יניע את הרכב שלו יותר. אין מה לעשות, כולנו משפצים/משפרים את הרכבים שלנו בישביל שמדי פעם נוכל להגיע איתו למפגש ולבלות זמן איכות כמו שעושים את זה בחו"ל. המצב בארץ גרוע אבל זה לא אומר שכולנו צריכים לוותר על התחביב שלנו בגלל זה. אני אישית לקחתי בחשבון שאני עלול לחזור עם דו"ח/הורדה על משהו ברכב, אותי אישית זה לא מרתיע. אני לוקח את זה בחשבון כל יציאה שלי עם הרכב מהבית. אני אהיה שם בכל מקרה וכמוני עוד רבים.

פורסם

אף אחד לא אמר שאתם לא צריכים להיפגש, אבל תעשו את זה כמו שצריך- בצינורות המקובלים (ועדיין לא מאוחר, יש עוד הרבה זמן).

ככה לא מארגנים אירוע, ככה מארגנים בלאגן ועגמת נפש למשתתפים.

פורסם

לשיטתך אין מה לצאת מהבית בלי אישור המשטרה, רופא תורן ורב הקהילה ?

לא מתאים לך אל תגיע אבל למה לצבוע בשחור כל דבר, בכל מקום יש סכנה ששוטר יחפש להשחיל דו"ח לרכב משופר זה לא חדש.

כולם היו פעם ילדים שעשו בלאגאן בצורה זו או אחרת אז אם מישהו יעשה חראקה זה לא ידיר שינה מעיני.

Peugeot 208GTI

פורסם

רופא תורן אתה צריך בטיולים שנתיים בביה"ס, רב הקהילה אולי טוב שיהיה בישיבות חרדיות או באירועי חב"ד, פה אתה צריך אישורים- אין פה אפס.

אתה מוזמן לחפור בארכיון של פורום זה ושל פורמים אחרים, ולראות כמה פעמים היתה נוכחות משטרה+ הורדות באירועים לא מאורגנים ולא מאושרים.

אני אכן לא אגיע. אומנם בכל מקום יש את סכנת הכחולים, אבל פה אתם כאילו מתקשרים למשטרה, ואומרים להם: "בואו, אנו כאן ביום X בשעה Y, אנחנו מחכים לכם".

ואגב: אכן כולם היו פעם ילדים, אבל לא כולם עשו בלאגן, ובטח שלא חראקות (אני למשל).

פורסם

אני מחנה את הרכב שלי בחניה מסודרת וציבורית כשהוא חונה בין הקווים המסומנים ובשביל זה אני לא צריך אישור מאף אחד.

אני לא צריך לחפור באף פורום את התופעה של השוטרים במפגשים כולם מכירים אבל יש מספיק דברים לדאוג בגללם זה לא אחד מהם.

מפגש של חובבי רכב זו תופעה לגיטימית ומי שמחליט להגיע מודע לסכנות אבל אין צורך להגזים ולקבוע בוודאות שהמפגש הזה יהפוך למלכודת יותר מכל מפגש אחר.

לצערי אתה יוצא דופן רוב האנשים משתוללים בגיל הזה, אבל זה שלב חולף ולגיטימי .

Peugeot 208GTI

פורסם

stio אתה סתם מגזים, דנו בזה כבר במשך השרשור .

כולם מודעים לבעיות שיכולות להיווצר עקב חוסר אירגון,

אבל מה לעשות מסתבר גם שלהרבה לא אכפת או אין ממה לחשוש.

ובנוגע ל- "סכנת הכחולים", מי אמר שלא תצא מהבית ב-7/3

ולא תעצור אותך ניידת ותוריד אותך מהכביש?

כל אחד אחרי למעשים שלו וזה תקף גם למפגש.

אף אחד לא אמר שכולם מחויבים לבוא, מי שרוצה מגיע

מי שלא רוצה לא מגיע.

ואני כמובן שמגיע עם צוות רובר קארספורום:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אתה מחנה את הרכב שלך בחניה מסודרת וציבורית כשהוא חונה בין הקווים המסומנים במסגרת עוד 100 רכבים, שאיתם אתה הגעת לאחר הכרזה על אירוע רב משתתפים באמצעי התקשורת (להלן: הפורום). אל תשכח שאת הכחולים זה לא ממש מרשים אם אתה חונה בין הקוים, או קצת עקום- בסופו של דבר אם הם רוצים לערוך בדיקה לרכב שלך באמצע החנייה- הם יעשו זאת.

להגזים? לא הגזמתי, רק אני מציאותי, ובטח לא קבעתי "בודאות" שמתוכנן "אמבוש" באיזור, אבל בסבירות גבוהה- זה כן.

ואגב- למה "לצערך"?

אני דווקא לא מצטער על זה במבט לאחור. כל בני הנוער שמשתוללים בגיל הזה, עושים זאת מחוסר חינוך ו/או מעודף כסף (נזק לצמיגים, נזק לרכב במקרה תאונה חס וחלילה וכ')- מילא היו עושים זאת במקום מסודר ולא בכביש ציבורי, הייתי יכול לומר "מילא". אבל מספיק לי לפתוח את הדלת בגינה ולהביט לרחוב ביום שישי בערב/ לילה ואני רואה בדיוק מה קורה.

עריכה:

ל- MaorXXX- "כולם מודעים לבעיות שיכולות להיווצר עקב חוסר ארגון", אתה כתבת... והמשכת: "להרבה לא אכפת או אין ממה לחשוש"...

גם צה"ל במלחמת לבנון השניה היה שאנן, לא היה מאורגן למרות שהיה מודע לבעיות שיכולות להיווצר עקב חוסר ארגון, וגם שם להרבה קצינים לא היה איכפת, וכולם זוכרים איך המלחמה הסתיימה- עם פיות פעורים (לרעה). פה- אותו דבר בדיוק. אתם שאננים, "שום דבר לא יקרה" נכון? מאיפה אתם יודעים, יש לכם חוש שישי?

אם חלילה מישהו ישתולל בחניה ועל הדרך יתנגש בעוד 5 מכוניות חונות, ואולי על הדרך חלילה גם ידרוס מישהו, מי יתן את הדין?

ואל תדאג, אותי אף אחד לא יוריד מהכביש, אין שום סיבה.

פורסם

אם הייתי מודאג מכל בדיקה של המשטרה שגרתית או לא הייתי נוסע על מזדה 3.

כשכתבתי לצערי התכוונתי שבדיעבד היה יותר טוב אם הרוב היו יותר רגועים, אבל בפועל גם אני ורבים לפני ואחרי השתוללו בגיל הזה ולא רק בכביש.

שיבדקו מה שהם רוצים אני לא מודאג.

Peugeot 208GTI

פורסם
אתה מחנה את הרכב שלך בחניה מסודרת וציבורית כשהוא חונה בין הקווים המסומנים במסגרת עוד 100 רכבים, שאיתם אתה הגעת לאחר הכרזה על אירוע רב משתתפים באמצעי התקשורת (להלן: הפורום). אל תשכח שאת הכחולים זה לא ממש מרשים אם אתה חונה בין הקוים, או קצת עקום- בסופו של דבר אם הם רוצים לערוך בדיקה לרכב שלך באמצע החנייה- הם יעשו זאת.

להגזים? לא הגזמתי, רק אני מציאותי, ובטח לא קבעתי "בודאות" שמתוכנן "אמבוש" באיזור, אבל בסבירות גבוהה- זה כן.

ואגב- למה "לצערך"?

אני דווקא לא מצטער על זה במבט לאחור. כל בני הנוער שמשתוללים בגיל הזה, עושים זאת מחוסר חינוך ו/או מעודף כסף (נזק לצמיגים, נזק לרכב במקרה תאונה חס וחלילה וכ')- מילא היו עושים זאת במקום מסודר ולא בכביש ציבורי, הייתי יכול לומר "מילא". אבל מספיק לי לפתוח את הדלת בגינה ולהביט לרחוב ביום שישי בערב/ לילה ואני רואה בדיוק מה קורה.

עריכה:

ל- MaorXXX- "כולם מודעים לבעיות שיכולות להיווצר עקב חוסר ארגון", אתה כתבת... והמשכת: "להרבה לא אכפת או אין ממה לחשוש"...

גם צה"ל במלחמת לבנון השניה היה שאנן, לא היה מאורגן למרות שהיה מודע לבעיות שיכולות להיווצר עקב חוסר ארגון, וגם שם להרבה קצינים לא היה איכפת, וכולם זוכרים איך המלחמה הסתיימה- עם פיות פעורים (לרעה). פה- אותו דבר בדיוק. אתם שאננים, "שום דבר לא יקרה" נכון? מאיפה אתם יודעים, יש לכם חוש שישי?

אם חלילה מישהו ישתולל בחניה ועל הדרך יתנגש בעוד 5 מכוניות חונות, ואולי על הדרך חלילה גם ידרוס מישהו, מי יתן את הדין?

ואל תדאג, אותי אף אחד לא יוריד מהכביש, אין שום סיבה.

אותו הטמבל שיתנגש ב5 רכבים יתן את הדין, מן הסתם. בדיוק כמו במצב שהוא יתנגש ב5 מכוניות חונות במגרש חניה של סופר בכל יום אחר.

בכל מקרה, הבאת את עמדתך ואת האזהרה שלך כולם ראו. אין צורך שתחזור על אותם הדברים שוב ושוב כי הויכוח פה לא יגמר. מי שלא יגיע מכל מיני סיבות מוזמן להשאר בבית, זכותו.

האם צדקת? כניראה שניראה רק באותו היום בערב.

יום טוב.

פורסם

מה עם שיטת ה"של מי האוטו הזה?"?

חונים יפה יפה בין קווי החניה, סוגרים את האוטו ובמקרה של שאלות מיותרות מכחישים בעלות עד יעבור זעם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...