Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, אך הם יכולים לחכות שבעל הרכב יחזור. בכל אופן על שוטרים סמויים בלבוש אזרחי שיכולים "לחלוב" מידע מבעל הרכב, שמעת?

אתה מתבלבל בין משטרת ישראל למשטר של סטאלין.

אני כבר רואה את זה, שבת בצהריים, 10 שוטרים סמויים מסתובבים בין הרכבים בכוונה לחלוב מידע מפליל על אגזוזים ופילטרים. רק ממתינים שבעל הרכב התמים יחזור מ"מסע הקניות" עלק שלו כדי לזנק עליו ולהחרים את רכבו בגין מטף כיבוי אש חסר. כמובן כל זה בשיתוף פעולה הדוק עם כמה מזל"טים והיס"מ על גג איקאה.

יש לך איזה רקע בכוחות ביטחון הפנים?

אז תגיע ניידת, אולי אפילו שתיים. אם יהיה רכב מתפרע הם יעצרו אותו (בצדק), אם לא יעשו סיבוב וירדפו אחרי איזה אופנוען\טרקטורון שבטח יגיע לעשות פוזות (נתניה בכל זאת).

קשה לי להאמין שמשטרת ישראל ממש תתכנן ותוציא לפועל מבצע ספציפי לשבת ולמפגש המדובר, זה לא עניין של מה בכך.

אם כן, לבריאות, ארכוש מטף כיבוי אש מאיקאה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל עוד אין מתפרעים הכל טוב.

אין מה לחשוש מהכחולים אם הרכב חוקי לחלטין ואתה נוסע כחוק.

ומי שדרב משהו ופגע הבחמישה רכבים יכול אומנם להשתמש בתירוץ שהיה צפוף אבל אף אחד לר ממש יקנה אותו.

אין טעם להילחץ, ניפגש שם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל מי אמר לכם שאין לאיקאה מצלמות אבטחה בחנייה או צמוד למבנה? אומנם אני לא מכיר וזה גם לא מעניין אותי מהם סידורי האבטחה במקום, אבל זה יכול לפתור לשוטרים המון בעיות.

"רובר טורבו"- אתה רוצה עילה? הנה:

א. חשש להימצאות נשק ללא רישיון ברכב.

ב. חשש להימצאות סכין או אמצעי נשק לא חוקיים אחרים.

ג. חשש להימצאות סמים או משקאות אלכוהוליים בתחומי הרכב.

להמשיך?

הדיון הזה מוצה כבר עד תום, אתם סתם מחפשים תירוצים עלובים.

כל אחד שמחזיק ברישיון נהיגה הוא בן אדם בוגר, ושכל אחד יחליט אם הוא מגיע לדבר הזה או נשאר בבית.

פורסם

החשד לאחזקת נשק או סמים צריך חיזוק מעבר לרצון השוטר,שוטר לא יכול לקפוץ על רכב חונה ללא עילה צא מהסרט שלך .

כל עוד הרכב חונה בצורה מסודרת, לא חשוד כגנוב ובעל הרכב ללא עבר פלילי אין עילה לקפוץ על רכב חונה.

להחזיק משקה אלכוהולי ברכב לא נוגד את החוק לנהוג שתוי זו העבירה .

Peugeot 208GTI

פורסם

חח חשד לאחזקת משקה אלכוהולי ?

יענו מה אם תופס אותי שוטר בדרך מהסופר לבית עם בקבוק וודקה אז יעצרו אותי ?

או יותר יפה מכך כי אני כבר יודע שגיא תכף יכתוב "אבל אם תופסים רק בקבוק בלי עוד קניות ?"

אז אני אגיד לך ככה: יש לי באופן כמעט קבוע, בקבוק יין ברכב, פותחן בתא כפפות, בימי חמישי/שישי ניתן גם למצוא משקאות אחרים ברכב (וודקה/וויסקי)

נו סוווו ?

זה אומר משהו ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

השרשור הזה כבר ירד לרמות ממש לא נעימות. דרך אגב להחזיק משקה אלכוהולי פתוח ברכב זה לא חוקי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
השרשור הזה כבר ירד לרמות ממש לא נעימות. דרך אגב להחזיק משקה אלכוהולי פתוח ברכב זה לא חוקי.

מה בדיוק הבעיה בזה ?

אני אמור להשאיר את בקבוק הוודקה שנשאר ממסיבת טבע בשטח ע"מ לא להחזיק בקבוק פתוח ברכב ?

השאלה נשאלת בשיא הרצינות.

פורסם

ברכב שלי תא נוסעים ותא מטען אותו דבר, כי זה ג'יפון ואין הפרדה או מחיצה, מלבד המושב האחורי.

אבל טוב שאומרים לי את זה, כי באמת הרבה פעמים יש לי אלכוהול ברכב, גם בקבוק "פתוח"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היה בן ז*נה!

כן יירבו....

כמה אימפרזות ואיבואים, מלא מלא מלא!:twisted:

היה חסר שם כמה 911ים, חבר שלא באו עוד...

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

• תוכן חדש...