Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עד שבאנו עשרות בימרים מהצפון הרחוק אין כימעט תמונות....

היה תענוג לראות אתכם בכביש .

רק כאשר אתם יוצאים מתחנת הדלק , תשתדלו להאיץ ולהשתלב כי עשיתם חתיכת פקק בהשתלבות .

( אם הצלחתם להאיט אותי עם המיני מיינור , אז תאמין לי שבאמת עשיתם פקק... :wink: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

bmw ricer

בנתיים היחידה שמצאתי, אם אני ימצא עוד אני יעלה.

329907413.jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם
היה תענוג לראות אתכם בכביש .

רק כאשר אתם יוצאים מתחנת הדלק , תשתדלו להאיץ ולהשתלב כי עשיתם חתיכת פקק בהשתלבות .

( אם הצלחתם להאיט אותי עם המיני מיינור , אז תאמין לי שבאמת עשיתם פקק... :wink: )

אתה עם המיני8)

ראיתי אותך לוקח את הפניה אחרי זה, וזה ניראה כמו טיל קטן ומדוייק מרחוק. אוטו מגניב ביותר:mm_yeah:

אגב אני חייב לציין משהו בכלליות:

כשנסענו מנצרת ראינו כל כך הרבה חבורות אופנועים בטיולים, כל מיני חבורות גיפים, סתם רכבים נורא יפים על הכבישים מטיילים להם ביום שכזה וזה פשוט עשה לי הרגשה מדהימה, של חו"ל אפילו...במיוחד עם הנוף פה אצלנו..הכל השתלב כל כך יפה. כל זה, והמפגש שהיה אחרי הנסיעה פשוט עשו את היום הזה למדהים מבחינתי. במיוחד שהיה באמת רגוע יחסית, משטרה לפחות בזמן שהיינו לא הייתה, אפילו לא ניידת אחת...ובאמת היה נורא מגניב! יהיה נחמד לעשות את זה שוב עוד כמה חודשים.

פורסם

היה ממש יפה נהנתי והתרשמתי מאוד מכל הרכבים שהיו שם

אפרופו אני עם האיביזה הלבנה ליד המוסטנג האדומה :)

פעם ראשונה שלי במפגשים מהסוג הזה והיה מדהים

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

היה מפגש עם כמות עצומה של מכוניות וכמעט ללא השתלוליות, לפחות עד מתי שאני הייתי, סביבות 13.00.

מהתחלה הייתה משטרה למי ששם לב, ג'טה ולנד קרוזר סמויות, מקווה שמי שהשתולל נתפס!

פורסם

תמונות יפות

באמת היה אחלה מפגש, רגוע ובלי יותר מידיי השתוללויות

הבנתי שהייתה כתבה בישראל 1, האם מישהו יכול להעלות אותה?

Confidence In Motion

פורסם

אני עורך קליפ של הנסיעה אל והמפגש עצמו,

אם למישהו יש קליפים קצרים - 10 - 40 שניות לפחות - שצילם בנסיעה ובמפגש ומעוניין לשלוח נא ליצור קשר בפרטי.

או לשלוח מייל בצירוף הקובץ ישירות לכתובת [email protected] בצירוף שם שאתם מעוניינים שיופיע בקרדיטים.

תודה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

נאלצתי לוותר לטובת טיול טרקטורונים בצפון אבל זה נראה מעולה! בדיוק כמו שחשבתי, שמח שכולם נהנו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תמונות יפות

באמת היה אחלה מפגש, רגוע ובלי יותר מידיי השתוללויות

הבנתי שהייתה כתבה בישראל 1, האם מישהו יכול להעלות אותה?

מה זה ערוץ 1?

:lol:

אני חושב שכולנו הבנו מזממממממממממן שהתקשורת ה"פריימטיים" חושבת אותנו לחבורת חוליגנים .... לא משנה מה נעשה

אנחנו היום הוכחנו , לפחות לעצמינו, שזה לא נכון

מאות מכוניות הביאו אלפי אנשים מכל קצות הארץ לפאקינג נתניה לעמוד בשמש 3 שעות ....בשביל להסתכל אחד לשני על המכונית ולפרגן אחד לשני על זה.

בעיניי זה לא פאקינג incredible .

שימו כזה כמות של אנשים במועדון לילה או חוף הים ויש דקירה או לפחות מכות 100% בין שני מפגרים - אבל אנחנו כנראה תרבות אחרת - תרבות מוטורי

פירפור קטן פה ושם ע"י מישהו שהרגש גבר עליו ... חבל שקרה אבל בסופו של יום זה באמת היה בקטנות והיה אולי המפגש הכי גדול ומוצלח עד היום

והמדהים מכל - זה קרה כי כווווולנו רצינו שזה יקרה, כך שזה נחשב ההצלחה של כל אחד ואחד מאיתנו

:-)

סעו בכיף ונתראה בפעם הבא

פורסם

שימו כזה כמות של אנשים במועדון לילה או חוף הים ויש דקירה או לפחות מכות 100% בין שני מפגרים - אבל אנחנו כנראה תרבות אחרת - תרבות מוטורי

ראית פעם מועדון שנותנים להכנס עם הרכב?! :lol::lol::lol:

DSCF0676.jpg

DSCF0677.jpg

DSCF0679.jpg

DSCF0680.jpg

DSCF0681.jpg

DSCF0682.jpg

DSCF0683.jpg

DSCF0684.jpg

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...