Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 400
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסוף לא הצלחתי להגיע, אני מסתכל על התמונות ואני פשוט נדהם, יש כמה מכוניות ברמה של חו"ל(כנראה גם יובאו ככה מחו"ל)

ופשוט חבל באמת חבל שמשרד התחבורה לא מאשר פה להתקין דברים על הרכב מבלי לפחד שיורידו אותך מהכביש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מה זה ערוץ 1?

:lol:

אני חושב שכולנו הבנו מזממממממממממן שהתקשורת ה"פריימטיים" חושבת אותנו לחבורת חוליגנים .... לא משנה מה נעשה

אנחנו היום הוכחנו , לפחות לעצמינו, שזה לא נכון

מאות מכוניות הביאו אלפי אנשים מכל קצות הארץ לפאקינג נתניה לעמוד בשמש 3 שעות ....בשביל להסתכל אחד לשני על המכונית ולפרגן אחד לשני על זה.

בעיניי זה לא פאקינג incredible .

שימו כזה כמות של אנשים במועדון לילה או חוף הים ויש דקירה או לפחות מכות 100% בין שני מפגרים - אבל אנחנו כנראה תרבות אחרת - תרבות מוטורי

פירפור קטן פה ושם ע"י מישהו שהרגש גבר עליו ... חבל שקרה אבל בסופו של יום זה באמת היה בקטנות והיה אולי המפגש הכי גדול ומוצלח עד היום

והמדהים מכל - זה קרה כי כווווולנו רצינו שזה יקרה, כך שזה נחשב ההצלחה של כל אחד ואחד מאיתנו

:-)

סעו בכיף ונתראה בפעם הבא

רצה הגורל ובדיוק בהפסקת הסיגרייה שלי הקצובה שלי (תקופת מבחנים) יצא לי להעביר ערוצים ולהגיע לערוץ 1.

בדיוק אז יגאל רביד החל לספר על המפגש היום, המתנתי לרגע שהוא יתחיל לספר לכולם על החולגינים והמשפרים, אבל להפתעתי הטון היה רגוע הפרצוף היה שמח והוא אפילו סיפר שיש תרבות מוטורית בארץ.

הוא אמר שבשקט בשקט מתחת לעין המשטרה אירגנו מפגש "סודי" ללא פרסום אלא הודעות בין חברים בלבד הוא העריך שהיו שם אלפי אנשים. אגב, הוא הוסיף והעיר שמספרי הרכבים לא גלויים בגלל שבארץ כמעט כל תוספת או שינוי לא חוקיים ולכן הם לא יחשפו אותם.

באופן כללי הגישה שלו הייתה אוהדת לשם שינוי.

לבסוף הוא רצה להודות למארגן, אבל לא מצא כזה :wink:

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

חבר'ה שיחקתם אותה!!! (רציתי לומר שאריק שיחק אותה אבל שששש... שלא יקחו אותו לחקירות וטלטולים בשב"כ :lol:

חבר'ה - מפגש כזה - פעם בחודשיים. נקודה. תסתכלו איזה צמא ואהבה יש לתחום!

נ.ב אישית לא יכולתי להגיע - כי אני שומר שבת. אני מקווה שפעמים הבאות יצא בשישי.

פורסם

נקווה שמפגשים גדולים ומסודרים כמו המפגש הזה יהיו כל חודש או אפילו כל שבוע.

כיף גדול לראות את כל המועדונים בתוך חנייה גדולה אחת. אולי אחרי מאות מפגשים כאלו (מסודרים ושקטים) סוף סוף לא יקראו לנו בשמות גנאי ומארגני אירועים כאלו יוכלו להתגאות ולא להתחבא.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

כייף לראות שיש עושר מוטורי לא רע בכלל בארץ ! הלוואי ויהיו מפגשים כאלה על בסיס קבוע יותר, כייף לעיניים !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לא רוצה לקלקל את החגיגה הכללית אבל אני לארוע כזה לא רואה את עצמי חוזר כל כך מהר.

השארתי את המפלצת שלי בבית והגעתי למתחם איקאה באיחור מסוים עם הילדים במכונית המשפחתית.

מה שראיתי שם גרם להכנס די מהר חזרה למכונית ולברוח חזרה הביתה. "פתיחות" מאולתרות בין גדודי אנשים. ניסיונות די פטטיים לביצוע דונאטס, שוב בין קהלי אנשים, ערסים שלא מתאים להם שאתה נמצא באזור ודוחפים אותך עם המכונית שלהם (לא צוחק, היה שם גם איזה קוף אדם בקורבט צהובה - שגם ניסה את אותו התעלול על ילדי הקטנים), ועוד כמות מרשימה של תקריות בילתי אחראיות בעליל משולבות באווירה כללית של מגרש כדורגל מליגה א'.

אנשים שאני מכיר אמרו לי שבראשית היום היה טוב יותר. אני מאוד מקווה שכך היה.

פורסם

מסכים עם דן.

אני אומנם הגעתי בהתחלת היום ונורא נהנתי מתצוגות יפות - בעיקר של מועדון במוו. אבל כל הזמן היו חוליגנים שפירפרו מחוץ להתקהלות או בתוך ההתקהלות.

אני חושב שהעובדה שלא היה מארגנים או גוף מפקח גרמה לכך שאף אחד לא ניסה להרגיע את החוליגנים או לעצור אותם. היה מזל בכך שהארוע הסתיים ללא נזק ממשי לתדמית הכל כך חשובה שלנו. תאונה קצת יותר רצינית של רכב (מעבר למגע עם כיכר) או חס וחלילה מכה לאחד המשתתפים הייתה יכולה לשם כוונת ענקית על כולנו.

השיא מבחינתי היה מישהו שכמעט פגע בשני ילדים במהירות אפס כאשר הוא התקרב אליהם מאוד כדי שיזוזו כבר...

בעיקר מעצבנים אותי אותם חוליגנים קוראי פורום זה ופורומים אחרים - שמודעים לבעיה של השתוללות בתוך קהל, שהעירו להם כבר בפעמים אחרות - אבל עדיין הרצון להשוויץ מונע מהם מחשבה מוקדמת והם מבצעים דברים כמו דריפט מסביב לכיכר - שיש אנשים מסביב...

מקווה למפגש הבא מסודר יותר ועם גוף מארגן ומפקח.

פורסם

מקווה למפגש הבא מסודר יותר ועם גוף מארגן ומפקח.

אין בעיה, קוראים לזה אוטומוטור

וגם שם , כמדומני... אותם אנשים מקטרים על אותם הדברים - החום הדחף והישראלי המצוי

:roll:

אני הכי אוהב את אלו שאומרים "השתוללו ואף אחד לא אמר להם כלום"

אז תגיד להם.

בפינה הקטנה שלנו מי ששכח לרגע איפה הוא קיבל על הראש תוך שניה ונרגע

גוף מארגן ופיקוח , חחח X30 (על מנת לא לעצבן מנהלי הפורום) ואז תבכו שלקחו כסף בכניסה לראות מה שאפשר לראות כל שישי במועדון ה 5

די כבר!! אתם אלו שמוצאים לאחרים את החשק ליזום ולדרבן ולהזיז עניינים .

פורסם

היה מפגש ברמה מאוד גבוהה, לא ראיתי את ההשתוללויות שהיו כי ברחתי לפני זה.

בכל מקרה, קצת תמונות {אני אעלה יותר מאוחר עוד תמונות}:

תמונה נמחקה - מספר רישוי גלוי רק באישור בעל הרכב.

qvj7odlhx3.jpg

תמונה נמחקה - מספר רישוי גלוי רק באישור בעל הרכב.

פורסם

במפגש הבא צריכים להיות יותר מאורגנים,

הרבה יותר כיף לבוא למפגש ולראות כל מועדון מציג את מכוניות החברים בצורה מסודרת.

• תוכן חדש...