Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד זמן קצר נגמר לי המלווה ואני רוצה לשים מערכת באוטו לפני כן.

אני לא רוצה להתחיל בגדול אלא לאט לאט למה התקציב שיש לי מצומצם היתי רוצה להתחיל במערכת עם זוג רמקולים וטויטרים

שיתנו עוצמה ואיכות טובה.

תודה רבה על העזרה:-)

פורסם

תלוי מה התקציב שלך.

המינימום שהייתי ממליץ לך עליו זה סט קומפוננט (רמקול+ טוויטר בנפרד) מדגם מורל פולס או JBL GTO6507

שניהם מאוד שונים בצליל ומומלץ לך לשמוע לפני קנייה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

גם לי נגמר המלווה לא מזמן ושמתי מערכת באוטו,

לפי דעתי כדאי לך לחסוך עוד קצת כי עם תקציב מצומצם לא תשיג את מה שאתה רוצה.

עדיף לחסוך עוד קצת ולחכות כדי לקבל משהו טוב וכך אם תוסיף מגבר בהמשך או כל רכיב אחר לא תצטרך להשתדרג.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

התחלה 1000 שקל

לשלב הבא אני מאמין שאני יכול לחסוך לעצמי את ה2500-3000 אלף שקל.

פשוט מה שיש לי עכשיו באוטו זה זוועה ממש מגעיל כאילו ואני לא נהנה מזה אז אמרתי אולי אני אקנה רק מערכת וזוג רמקולים+טויטרים בנפרד כי שמעתי מחבר שהיה במצב שלי ועשה את זה והוא נהנה לפחות עד החודש חודשיים שהוא הצליח לגייס הרבה כסף ולקנות כבר הכל מחדש עם מגבר וסאב ורמקולים לאחורה ולקדימה.

האוטו שיש לי זה מאזדה לאנטיס 323.הרמקולים מאחורה על מגש

ככה שחבר ייעץ לי ואמר לי שאני יכול להביא זוג רמקולים מפציצים במחירים טובים עם מערכת טובה שנותנת הספק סבבה לגמרי ואני אהנה ממנה לפחות בהתחלה.

פורסם

קודם כל... מזל טוב...

ברוך הבא לעולם המערכות לרכב.

תחילה הייתי ממליץ לך להשקיע את ה1000 ש"ח (או חלק מהם) ל HU (רדיו דיסק) איכותי.

כמו למשל פיוניר 6050UB וכד'...

הוא יעשה את העבודה, ויהווה בסיס טוב למערכת שתשפר.

לאחר מכן אתה יכול להשקיע בסט קומפוננט (רמקול + טוויטר + קורוסאוור)

(הקרוס הוא זה שיחלק את המוזיקה בין הרמקולים, כל אחד ינגן רק מה שהוא צריך)

ומגבר + סאב (סה"כ 2500-3000 ש"ח)

זוג אחוריים ניתן להוסיף בעוד כמה שקלים (320 - 500 ש"ח)

ולחבר אותם ל HU, הסאונד יהיה טוב...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...