Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

טוב חברה אז כמה בעיות שהייתי רוצה לשמוע את חוות הדעת שלכם לפני המוסך.קודם כל האוטו מניע כל הזמן בכבדות ואם לא לחמם אותו כמה דקות בעזרת דוושת גז הוא לא יפסיק להתכבות.דבר שני גם אחרי שהוא חם כביכול הוא מרבה להתכבות בהילוך ראשון או ברוורס במיוחד במקרים כמו חניה ורוב התזוזה היא כמובן בקלאץ'.דבר שלישי זה באותו חימום בעזרת גז האוטו פולט עשן שחור מדי שמשאיר אפילו סימנים ממש גדולים ושחורים על הכביש.ממה לדעתכם זה נגרם?

תודה לכל העוזרים

פורסם

יכולות להיות לא מעט סיבות, אבל אני הייתי מתחיל בבדיקת חיישן טמפ' נוזל קירור (ראש כחול עם שקע 2 חיבורים).

ברוב המקרים חיישן טמפ' תקול אחראי לבעיות תערובת עשירה מדי שהסימפטומים שאתה מציין מצביעים עליה.

HFturbo

פורסם

אוקיי, יש לך הזרקה, למיטב ידיעתי היא רב-נקודתית (לא בטוח). לפי תיאורך מדובר בעודף דלק שנכנס למנוע, שווה לפתוח פלאג ולראות אם הוא מלא פיח שחור.

האם צריכת הדלק גבוהה? מה הטמפרטורה אליה מגיע האוטו כשהרכב חם?

פורסם

צריכת הדלק באמת נראת לי גבוה בזמן האחרון יחסית ל1400 ולגבי הטמפרטורה לוקח לו קצת זמן עד שהוא צובר חום אבל בסוף מגיע לבין 90 ל100 מעלות ואז נעלמים כל הסימנים האלה.דרך אגב אם אתה מזכיר עודף דלק בהנעה הראשונית שנותנים גז כדי לחמם את המנוע יש תחושה שבאגזוז יש לחץ גדול מידי, כאילו הוא באמת שואב יותר מידי דלק. נראה לך שזה באמת הבעיה בפלאג??

תודה.

פורסם
נראה לך שזה באמת הבעיה בפלאג??

לא חושב. הצעתי לפתוח פלאג כי בהסתכלות עליו אתה יכול לזהות סימפטומים (אם הוא מלא פיח שחור, זה בוודאות עודף דלק/תערובת עשירה).

אפשר להתחיל לעשות DEBUG למערכת, אבל השאלה היא כמה ידע טכני יש לך?

אם אין, ציין איזור מגורים ובטח יוכלו להמליץ לך על מוסכים.

פורסם

אני מאיזור מרכז.איזה מוסכים תמליץ לי מאיזור בת ים,ראשון,חולון?

וכמה לדעתכם אמור לעלות הסיפור הזה בערך?

פורסם
בהנעה הראשונית שנותנים גז כדי לחמם את המנוע

בהנעה ראשונית הדבר האחרון שצריך לעשות זה לתת גז כדי "לחמם" את המנוע.

הרכב אמור להדלק מצויין בלי שתתקרב אפילו לדוושת הגז, ואם זה לא קורה - יש תקלה זה הכל.

בZX שלך אם הכל תקין המחשב יזהה לבד את הטמפ' ויתאים תערובת בהתאם להדלקה מיידית וטובה. הטורים יעלו לאזור 1500 וירדו תוך מספר שניות חזרה לכיוון 850-1000.

אם תתן גז מיד עם ההתנעה, כששמן מנוע עוד לא זורם כמו שצריך, אתה פשוט תגרום נזק למנוע.

HFturbo

• תוכן חדש...