Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בקשר לתיבה לשני קיקר cvr 12 תיבה פתוחה!

ומנובלוק שיפתח להם תצורה עד 1500 שקל!!

את הקיקר יש לי רק אני לא יודע איזה תיבה אני צריך שהם יתנו לי את כל הנצילות שלהם!

פורסם

בתיבה פתוחה טווח נפח בין 50-64 ליטר על פי הוראות היצרן

סאב כפול בתיבה פתוחה לך על תיבה של 100 ליטר

כנס לקישור ותכניס את המידות עד שתקבל נפח של 100 ליטר

לך לנגר -או שתחפש תיבה בנפח מתאים וזהוא.

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/tools/volume/volume.html

פורסם

כנראה אתה לא מכיר את ההסטוריה של הייפוניקס בנוגע להספקים.

:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דובר כבר פעמים כה רבות (וגם עברו כמה שנים טובות) על ההצהרות המנופחות של הייפוניקס, אני לא אומר שהם מונובלוקים לא טובים, הם די טובים, אבל הם לא מוציאים את ההספק המוצהר ולא שולטים בסאב באופן מספק לדעתי.

אם אתה רוצה להגביר שני CVR'S ההייפוניקס יספיק

אם אתה רוצה באמת להפיק מהם את המירב ולקבל את התוצאות האמיתיות שהסאבים שלך יכולים לספק, ההייפוניקס לא משחק במגרש הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אלי. נכון ההספקים של היפוניקס טיפה גבוהים.

אבל כאשר נותנים למגברים כניסה גבוהה (פרה אוט של 4V ומעלה) המגברים מעולים. ונותנים החזר טוב ביחס להשקעה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בתקציב הזה גם אני הייתי הולך לכיוון הסאנדאון . התמורה מצויינת והוא כמובן יעשה עבודה מצויינת בהגברת הסאב שלך.

לפותח השרשור , להבא נא להשתמש בשפה קצת יותר גבהוה ומקצועית מ "מונובלוק שיפתח להם תצורה" . זה לא שוק פה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...