Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הראלי של תומר..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מהירה היא? כמה זמן לוקח לה להגיע למשל ל100 מהמקום וכל מיני מצבים של גלגול?

סתם זה מעניין אותי כי ראיתי את הפירוט של הדברים שהוא שם במנוע(max-tuning),ונדהמתי מה אפשר לעשות והוא עשה לראלי הזאת!

עזבו אותכם רגע מהשלדה של הראלי,סתם מעניין אותי כמה היא מהירה,לפני איזה מכוניות למשל היא תהיה מכל מיני מצבים..

פורסם

זה תלוי.

במצב של גלגול על הגג ובחזרה אל הגלגלים היא עושה את ה360 מעלות האלה בשנייה וחצי.

זה בלי NOS ובלי התערבות בלחץ הגזים של הנהג.

אלמרה (סטנדרטית) עושה את זה ב3 שניות ו32 מאיות. זאת בהנחה שהיא לא במצב "נהיגה נמרצת" כי אז הנתון יורד ל3:31 שניות.

כל שאר הנתונים מסווגים מסיבות של ביטחון המדינה.

אתה החוליה החלשה. שלום.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני לא יודע בכמה היא עושה למאה אבל שמעתי שהיא מגיעה לשלוש מאות קמ"ש 12.213שניות שזה יותר טוב מכל סקיליין משופרת. וברגע זה ממש הוא טוחן כמה סופרות על החוצה.

מרוב שאני עסוק בלעשות כלום כל היום כבר לא נשאר לי זמן לשום דבר.

פורסם

אפשר לחשוב איזה שאלה מוזרה שאלתי..כולה כמה האוטו שלו מהיר?

הרי את רמת השילדה והאיכות בראלי כולם מכירים! אז מה הקטע לשאול על זה..

לפני מה שראיתי הוא שיפר את המנוע המון! ורציתי לדעת כמה האוטו מהיר עכשיו..

אם אין לכם מה להגיד או אתם לא יודעים,אז אל תגיבו!

פורסם
אפשר לחשוב איזה שאלה מוזרה שאלתי..כולה כמה האוטו שלו מהיר?

הרי את רמת השילדה והאיכות בראלי כולם מכירים! אז מה הקטע לשאול על זה..

לפני מה שראיתי הוא שיפר את המנוע המון! ורציתי לדעת כמה האוטו מהיר עכשיו..

אם אין לכם מה להגיד או אתם לא יודעים,אז אל תגיבו!

אל תיקח את זה אישי, לך תדע מי נמצא פה (אליאס :twisted: ?), אם אתה מעוניין בפרטים על האוטו, שלח לתומר הודעה פרטית, או שתיצור איתו קשר פנים מול פנים ותבוא לראות או משהו כזה. אף אחד לא רוצה שיעשו לו מעקבים על החניה בבית ובטח ובטח שלא להזמין אנשים סקרנים ששמעו מה יש באוטו וירצו לבדוק זאת בעצמם.

יש מבין? אני מקווה מאוד.

L'amour Toujours

פורסם
אני לא יודע בכמה היא עושה למאה אבל שמעתי שהיא מגיעה לשלוש מאות קמ"ש 12.213שניות שזה יותר טוב מכל סקיליין משופרת. וברגע זה ממש הוא טוחן כמה סופרות על החוצה.

קצת* הגזמנו לא?

פורסם

אין על מה להצטער ידידי. ביום שישי כל החבר'ה נפגשים ואני אשמח לקחת אותך לפינה חשוכה ומרוחקת ולהראות לך את הכלי שלי - ואפילו תוכל לגעת בו!!!!

אבל ברצינות - גם אני אשמח להראות לך ביום שישי וגם אין לי מושג כמה האוטו חזק או כמה הוא עושה 0-100. באמת שלא מדדתי . אבל משום מה - תמיד זה נראה לי לא מספיק..

עוד איזה חודשיים אני הולך להפתיע ובגדול. עד אז אני הולך על אוברדראפט ובגדול...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר , ביום שישי גם אני אשמח לקחת אותך לפינה חשוכה ולהראות לך את הכלי החדש שלי......

מה יש לי שניים ? :shock:

ואפילו אני אתן לך לעלות עליו ולעשות סיבוב..... נראה לי כואב קצת , ז"א לי שתסתובב עליו.....

אחר כך אני אראה לך את ה AX........ :lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...