Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[יעוץ ברכישה ] CITROEN C5 2004-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

החלטתי להחזיר את הרכב ליסינג (לא משתלם ) ולקנות רכב עבורי , אני סיטרוהוליק, ולכן זה חייבת להיות C5.

ישנו רכב בסוכנות פיגו , 2004, 180 אלף ק"מ יד שניה מליסינג אחרי תאונה קלה (לפי דברי המוכר) קדימה, לפי היסטוריה הוחלפו מספר פלסטיקים וגריל - פנסים לא הוחלפו כ"א לא נפתחו

המחירון המלא 63, זה PK, המחיר המשוקלל אחרי קמ וידים זה 51, ירדנו לסביבות 47, אני בדעה שיש טעם לרדת עוד, מה דעתכם?

הכל תוקן אגב דרך החברת ליסינג בחלקים חלפים \ משומשים מפרוק

אגב - אני רוצה להוציא את הרכב כמה שפחות בגבולות הסביר, במחיר נמוך ככל הניתן -חוסר מזומנים.

לא מפחיד אותי הטיפול ברכב ואני כבר מודע לכל התקלות האפשרויות ברכב הנל.

מCOMM2000 ועד מנעולי דלתות ושסתומי גיר

או שעדיף להתחייב על יותר כסף לבנק, ולקחת 2005 מליסינג ב 61 שזה גם יקר מאוד לטעמי (הם לא מוכנים להוריד שקל , לא מבין מי משלם על המכוניות האלה מליסנג מחירון)

דבר נוסף שחושב לציין ב 200K אמורה המערכת ההידרואלית לעבור טיפול מישהו יודע מה כלול?

דעות? הצעות?

פורסם

חבל..........

חפש פרטי שטופל במוסך מורשה וידיים אוהבות ושכח מצרות!!!!

למה להיכנס לרעה החולה של הליסינג?

הרי אתה יודע שה C הוא רכב רגיש לאלה שהם אינם סיטרוהוליקים

לא חסרים בשוק פרטיות ומטופלות.... חבל.

אין שום טיפול ב 200K שאלתי!

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

למה נרתע? זה מנוע 2000 הוא אמור להיות מוצלח יותר מה 1800

תראה , לכל דבר יש מחיר - גם לאוטו הזה, השאלה כמה.

אני בנתים בודק אופציות נוספות אבל החברות ליסינג משגעות אותי, איך 10% מתחת ממחירון של פרטי, למה מה זה מאזדה או טויטה? לאוטו אין שוק!

פורסם

אף אחד לא מכריח אותך לשלם להם.

ממליץ שתחפש אחת שטופלה היטב, ובדוק את נושא ה"בוצה" במנוע, כי יש כאלה שמחליפים שמן אחת לדור.

קלומטרז' זה דבר כללי, לא משהו שרק המנוע גומע, אלא כל מרכיבי האוטו נחשפים לתעתועיו.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני הקדים אותי, והמנוע הוא לא רע בכלל, אבל רכב שעבר 180K ב-4 שנים ועוד מליסינג הוא רכב שיש לבדוק היטב. אני בטוח שישנם עוד הרבה אקזמפלרים שעברו חצי מהק"מ...

אגב, מנוע ה-2.0 בכלל לא חסכוני, תוסיף משקל עצמי של כמעט 1.5 טון, שלפי מבחנים כאלו ואחרים גומע 1:7. נקודה למחשבה.

פורסם
אין שום טיפול ב 200K שאלתי!
הוראות היצרן מכתיבות החלפת נוזל LDS (הנוזל ההידראולי שמשמש את מערכת המתלים ואת תגבור ההגה) לאחר חמש שנים או 200K ק"מ.

לא יודע את מי שאלת, אבל נראה שעדיף לא לשאול אותו שוב.

אגב, מנוע ה-2.0 בכלל לא חסכוני, תוסיף משקל עצמי של כמעט 1.5 טון, שלפי מבחנים כאלו ואחרים גומע 1:7. נקודה למחשבה.

הערה מוגזמת לחלוטין. צריכת הדלק של המכונית סבירה, ובוודאי לא גרועה מזו של מתחרותיה בסגמנט.

פורסם

הערה מוגזמת לחלוטין. צריכת הדלק של המכונית סבירה, ובוודאי לא גרועה מזו של מתחרותיה בסגמנט.

רצוי באותה נשימה לתת מספרים. כנים ואמיתיים יתקבלו בברכה. מה גם שיש לך אחת כזאת כמדומני.

הC5 שנסעתי עליה במשך 11 יום עשתה בדיוק 1:7. למעשה כל רכב 2000 סמ"ק של היום עושה בין 7 ל 8

קילומטר לליטר בתנוע עירונית רווית זינוקים ובלימות.

מנסיוני הפרטי שמבוסס על מדגם של 5 מכוניות בסגמנט רק מאזדה 6 הישנה והטובה , למרבה העירוניה, הצטיינה בפרמטר הזה.

פורסם

2004 זה אחרי מתיחת הפנים? אם לא, לא הייתי שוקל אפילו לקנות רכב בשנה של החלפת הדגם.עדיף להוסיף ולהשתדרג. למיטב הבנתי, הדגם לאחר המתיחה גם יותר מוצלח.

פורסם

הC5 שנסעתי עליה במשך 11 יום עשתה בדיוק 1:7. למעשה כל רכב 2000 סמ"ק של היום עושה בין 7 ל 8

קילומטר לליטר בתנוע עירונית רווית זינוקים ובלימות.

ה c5 שברשותי (2000 סמ"ק) שנת 2002, צורכת 1:9 בנסיעה משולבת, הנוטה ליותר נסיעות עירוניות קצרות.

בטיול המשפחתי האחרון לצפון במשך 4 ימים שכללו נסיעות בין הכפרים וגם קצת דרכי עפר, וכמובן נסיעות ארוכות מהמרכז, הממוצע היה 1:12 (!). כל הנתונים ממחשב הרכב.

פורסם

ארנון, הוצאת את התגובה מהקשרה, יחסית לסגמנט, המנוע לא פחות ולא יותר חסכוני, ההערה שלי הייתה הערה כללית, מנוע שעושה 1:7 (ואני מתבסס על בדיקות מקצועיות) הוא לא חסכוני בכלל. ברור לי שזה לא מה שיוצר האשכול שאל, אבל בסה"כ הבעתי את דעתי האישית.

ה c5 שברשותי (2000 סמ"ק) שנת 2002, צורכת 1:9 בנסיעה משולבת, הנוטה ליותר נסיעות עירוניות קצרות.

בטיול המשפחתי האחרון לצפון במשך 4 ימים שכללו נסיעות בין הכפרים וגם קצת דרכי עפר, וכמובן נסיעות ארוכות מהמרכז, הממוצע היה 1:12 (!). כל הנתונים ממחשב הרכב.

ייתכן ואתה צודק בדבריך, אבל מנסיון אישי לא מומלץ להסתמך על מחשב הדרך ברכב, שנוטה לעיתים להגזים (לטובה) :-)

תבצע בדיקה נאותה בעצמך ואשמח אם תעדכן.

2004 זה אחרי מתיחת הפנים? אם לא, לא הייתי שוקל אפילו לקנות רכב בשנה של החלפת הדגם.עדיף להוסיף ולהשתדרג. למיטב הבנתי, הדגם לאחר המתיחה גם יותר מוצלח.

2004 זה הדגם אחרי מתיחת הפנים. אגב מתיחות פנים, הגרסא הנוכחית פשוט מסובבת ראשים :-)

פורסם

2004 זה הדגם אחרי מתיחת הפנים. אגב מתיחות פנים, הגרסא הנוכחית פשוט מסובבת ראשים :-)

טעות. מתיחת פנים בוצעה ב 2005.

כשקניתי C5 חיפשתי דווקא 2 ליטר דור I , לדעתי היא יותר יפה.

לא אהבתי את כל הניקלים ששמו אחרי מתיחת הפנים. (עניין של טעם).

אחרי המתיחה ההידראוליקה יותר מוצלחת.

לקח לי הרבה זמן למצוא רכב שמור מטופל מיד פרטית עם ק"מ סביר. (בדיעבד הוא לא היה כל כך שמור, אבל זה לא הדיון פה).

אין הרבה כאלה, ודי אם תדפדף טיפה אחורה בפורום טכני / אחזקה כאן, כדי להבין למה לא קונים רכב מליסינג, כמו שייעצו לך לפני.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הייתי מוכר לך את שלי... אבל אני מחכה לדגם החדש שיגיע לארץ

ורק אז אולי אוכל להחליט אם יש יורש ראוי לרכב המדהים הזה

ורק אז להעמיד את ה C שלי למכירה

או שאשאיר אותה בחנייה עד שבני יקבל רשיון נהיגה (בעוד 10 שנים)

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם
הייתי מוכר לך את שלי... אבל אני מחכה לדגם החדש שיגיע לארץ

ורק אז אולי אוכל להחליט אם יש יורש ראוי לרכב המדהים הזה

ורק אז להעמיד את ה C שלי למכירה

או שאשאיר אותה בחנייה עד שבני יקבל רשיון נהיגה (בעוד 10 שנים)

כנ"ל אצלנו..חבל למכור את האוטו הזה במחיר הזה (שלנו 2002)

עדיף להשאיר אותו ולקנות עוד אוטו

פורסם
טעות. מתיחת פנים בוצעה ב 2005.

כשקניתי C5 חיפשתי דווקא 2 ליטר דור I , לדעתי היא יותר יפה.

לא אהבתי את כל הניקלים ששמו אחרי מתיחת הפנים. (עניין של טעם).

אחרי המתיחה ההידראוליקה יותר מוצלחת.

לקח לי הרבה זמן למצוא רכב שמור מטופל מיד פרטית עם ק"מ סביר. (בדיעבד הוא לא היה כל כך שמור, אבל זה לא הדיון פה).

אין הרבה כאלה, ודי אם תדפדף טיפה אחורה בפורום טכני / אחזקה כאן, כדי להבין למה לא קונים רכב מליסינג, כמו שייעצו לך לפני.

אתה טועה ידידי, ואני פשוט לא 100% צודק. שים לב לקישור הבא:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3001277,00.html

מתיחת הפנים בוצעה ב-2004, ייתכן והרכב הגיע לארץ הקודש רק מ-2005.

• תוכן חדש...