Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך קל נת נתניה (פגו 206 02)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי רפרוף בדפי הפורום ראיתי כל מיני הערות שהמוסך כבר לא מורשה ,

אני מטפל שם כבר חצי שנה , אבל הכל נראה שם כאילו הם כן שייכים איך שהוא . אני כבר לא מבין .

מישהו מכיר את המוסך הזה ברחוב האורג?

סה"כ אין תלונות , אני דווקא די מרוצה . אבל אני לא בדיוק אחד שיכול להגיד דבר כזה כי אין לי באמת מושג מה הם עושים באוטו.

אם אפשר לקבל חוות דעת יותר מקצועית , ואיפה יש מוסך מקצועי ואמין ומורשה של פג'ו בנתניה ?!

תודה

איתי

פורסם

בגלל שאולי הוא לא מורשה מטעם היבואן, אתה כבר מחפש מוסך אחר?

לעיתים מוסכים מפסיקים להיות מורשי יבואן, ולאו דווקא בגלל חוסר אמינות , או חוסר מקצועיות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בוא נתחיל מזה שהם כבר לא נקראים קל נת אלא בראל משהו (אותו אחר מרעננה).

קל נת היה מורשה עד שהבעלים שלו (ושל סוכנות פיג'ו בנתניה) נפטר לפני כשנתיים שלוש.

כיום המורשה בנתניה הוא אמפאר.

הרבה מוסכים משאירים את הצבעים של המוסך דומים למוסכים המורשים, וזה שהוא לא מורשה יבואן לא אומר שאין לו את הידע או את הכלים לטפל בכלי רכב מתוצרת היבואן. לרוב מוסך כזה יטפםל יותר טוב בכלי רכב ישנים יותר כי האנשים במוסך עבדו עליהם מאז שהם יצאו בניגוד למוסך חדש שעובדיו עברו השתלמויות על הדגמים החדשים, אבל בישנים עובדים עפ"י מידע כללי.

פורסם

שלום רב!

אכן קיט צודק.

המוסך נקרא כעת , מוסך בראל יוסף בע"מ.

קיים סניף של המוסך ברעננה.והוא נמצא ברחוב האורג 22 אזוה"ת הישן בנתניה.

הוא מצהיר בפרסומיו, שיש ברשותו מחשבי דיאגנוזה, מחוברים ליצרן.

הוא מתחייב לטיפול מקצועי ומהיר.

וכל תקלה שלא נפתרת במוסך אחר, מחוייב לטיפול מהיר ומקצועי.

טלפון : 09-8627171

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...