Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הבחנתי לאחרונה ברעש מוזר מהגלגל הימני כאשר אני לוחץ על דוושת הגז, כשאני לוחץ אני שומע "טיק טיק" וכשאני עוזב את הגז אני שומע פעם אחת "טיק" הרעש מאוד חלש אבל מחשיד כאילו יש חופש קטן במשהו, מה זה יכול להיות?

שאני לוחץ על הגז אז רק בהתחלה אני שומע את הרעש והוא מפסיק עד שאני עוזב שוב לוחץ, ז"א הרעש רק פעם אחת מופיע בלחיצה, ופעם אחת כאשר אני מרפה.

חשבתי אולי זה הפעמון כי יש תיקתוקים חלשים בסיבוב..

לפני כמה ימים החלפתי צלחות ורפידות יש קשר?

תודה

פורסם

נתקלתי בכמה מקרים של רעשים דומים במכוניות שעברו טיפול כזה או אחר בברקסים.

לרוב הרעש נובע מהפחית שמחזיקה את הרפידות בקאליפר , משום מה דיי הרבה מוסכים חושבים שהחלק לא "חשוב" ושוחכים להחזירו למקום בסיום החלפת הרפידות.

פורסם

אני החלפתי את הברקסים והתקנתי את הפחיות המדוברות ובין הפחית לרפידה מרחתי מעט גריז, והרעש הוא לא רעש חיכוך אלא רעש נקישה, בזמן בלימה הכל חלק.

הרעש מופיע רק בהתחלה שאני לוחץ גז שומעים נקישה או שתיים וזהו, וכשאני עוזב את הגז אני שומע נקישה אחת.

בזמן נסיעה אין רעש זה רק ממש בהתחלה.

פורסם

אפשר עזרה?..

עוד משהו בנוסף, האם מסובך להחליף פעמון לצירייה?

איך מחליפים אותו?

לפרק את הפעמון מהנאבה יהיה די קל, אבל איך מפרקים אותו מהצירייה עצמה?

תודה.

פורסם

מרק הרעש ממש לא שייך ל ABS הרעש כמו כאילו שיש חופש כלשהו.

להערכתי מדובר בפעמון.

בזמן בלימה חזקה הABS מתפקד מצויין אין כל בעיה בבלימה.

זה רק שלוחצים על הגז כך שאין קשר לבלמים..

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם.

מיקודם נסעתי עם חלון פתוח ובמהירות 5-10 קמ"ש שומעים נקישות קטנות חלשות מכיוון הגלגל הימני שעליו דיברתי.

בזמן לחיצה על הגז שומעים ניקשה אחת וכשעוזבים שומעים גם נקישה אחת.

בגלגל הימני הוחלף הפעמון ככה שאפשר לשלול פעמון.

יכול להיות שזה משהו ברפידות בלם?

הגומיות של התפוחי היגוי קרועות ויש חופש קטן כאשר משחקים עם ההגה שהמנוע כבוי שומעים רעש שיש חופש זה מהתפוחי היגוי.

וגם הגומיות של הבול-ג'ויינטים בגלגלים גרועות אבל אין חופש בבול ג'וינט.

• תוכן חדש...