Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי לא התניע הרכב ועבר שם האמר צבאי, אבל הנהג של ההאמר אמר שאי אפשר להטעין מצבר של רכב פרטי מהאמר צבאי. הנהג צודק, או שהוא סתם התעצל?

פורסם

הוא צודק..וגם אם הוא התעצל זה טוב. אצלנו בבסיס אצל נגד מסויים נתקעה יונדאי אקסנט. ונהג האמר הציע את עזרתו...אבל מה לעשות שבהאמר זה 24V וביונדאי וכל רכב פרטי זה 12V ...אז הבחור שרף לו הכל.:roll:

🤔

פורסם

הוא בהחלט יכול להטעין את המצבר או להתניע את הרכב ע"י התחברות לאחד ממצברי ההאמר.

זה לא נורא אם עושים את זה באופן חד-פעמי, אבל בעיקרון פעולה כזו לא מוסיפה תוחלת חיים למצברי ההאמר שאחד מהם יסבול זמנית מטעינת חסר והשני יסבול זמנית מטעינת יתר.

פורסם

אפשר להניע כמו שחנן תיאר, רק לעשות זאת אחרי שוידאו שבע פעמים שאכן התחברו רק להדקי מצבר אחד, אחרת יעבור 24V - ומערכת הרכב תסבול מבעיות עיכול חמורות.

הכי בריא לנתק את המצבר בהאמר לשתי דקות, להניע ולחבר חזרה. המצברים שם מספיק גדולים בקיבולת כדי לספוג סטרטר או שניים.

אם מדובר בנסיון להטענה מלאה - זה כמובן לא תופס, אבל לא נראה לי שזו הייתה הכוונה.

פורסם

לחבר שלך יש רכב ידני? אפשר היה להניע בדחיפה

וגם כן היה אפשר להניע את הרכב עם היו מחברים לגשר של ההאמר שממנו יוצא 12v ולא 24V אחרי הגשר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אפשר להניע כמו שחנן תיאר, רק לעשות זאת אחרי שוידאו שבע פעמים שאכן התחברו רק להדקי מצבר אחד, אחרת יעבור 24V - ומערכת הרכב תסבול מבעיות עיכול חמורות.

הכי בריא לנתק את המצבר בהאמר לשתי דקות, להניע ולחבר חזרה. המצברים שם מספיק גדולים בקיבולת כדי לספוג סטרטר או שניים.

אם מדובר בנסיון להטענה מלאה - זה כמובן לא תופס, אבל לא נראה לי שזו הייתה הכוונה.

אנשים שורפים מחשבי רכב גם בהתנעה ממצבר של רכב סטנדרטי לכן לא הייתי ממליץ לאף אחד לבצע את התעלול.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...