Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חורף

razmel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבלאקברי לא העיר אותי בזמן לפני שבועיים. משום מה החליט לעבור לשעון החורף לפני אלי ישי.

למזלי השעון הפנימי שלי די מדוייק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בצ'ילה החליפו את השעון לפני שבועיים. זה קרה לי שוב וכמעט איחרתי לחתונה שלי... :evil:

:rofl::roflmao:

רק אצלך יוסק'ה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
האייפון והאייפד שלי החליטו לעבור לשעון חורף כבר לפני שבועיים +-.

:?

מה אתה רוצה, אלה מכשירים מתקדמים :lol:

מישהו יכול להסביר למה יש חילוקי דעות (אלי ישי נגד שאר העולם) בעניין הזזת השעון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התירוץ הוא שיהיה יותר נוח לאנשים ביום כיפור משום מה.

אבל באמת הוא סתם רוצה להראות שהוא זה ששולט.

זו טקטיקה קלאסית של אוכלוסיות שרוצות לכפות את ההרגלים שלהן על כולם רק בשביל הפרינציפ.

אתם זוכרים את החניונים בירושלים שהם לא רוצים שיהיו פתוחים?

זה לא שבאמת מפריע להם, הם פשוט משתמשים בזה כצורה של בידול וליצור "הם" ו"אנחנו" מול האוכלוסיה החילונית.

המטרה עצמה לא חשובה, מה שחשוב זו ההתבדלות ולהזכיר לכולנו שהם יכולים לעשות לנו בלגאן.

אבל לפי מה שאני מבין יש אפילו חרדים שלא תומכים בזה ממש, אז זה עוד יותר מפתיע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל במה זה מפריע? זה לא שהוא שולט בזמן.

פורסם

הוא כן.

זה אומר שהשמש שוקעת יותר מוקדם, אנשים יוצאים מהעבודה כבר בחושך, הולכים לישון יותר מוקדם, מבלים פחות זמן עם הילדים, צריכים לנסוע בלילה במקום ביום ומסכנים את עצמם, וגם מבזבזים סתם חשמל על אורות בבית.

פורסם

להפך - תגיע לעבודה באור, תחזור הביתה בחושך (אלא אם אתה עובד משמרת לילה)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון. אתה קם שעה מאוחר יותר, אז החושך בבוקר לא קשור להזזה של השעון. זה שבחורף חשוך יותר לא קשור לשעון...

פורסם
הלילה יוזזו מחוגי השעון שעה אחת לאחור (אצל אלו שזוכרים ויש להם שעון אנלוגי).

אל תגידו לא ידענו.

אנלוגי- צ'ק.

דיגיטלי- צ'ק.

ביולוגי?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

2 דברים שמציקים לי בנושא:

1. כל שנה (פעמיים בשנה, חורף וקיץ) אני צריך להגיע לעבודה בלילה (כמו בזמן כתיבת שורות אלו) על מנת להזיז את השעה במערכות שונות (שלא מסוגלות לבצע עדכון שעון ביחס לרשת לדוגמא).

אם אלו היו תאריכים קבועים כמו שאר העולם, העיניין הזה היה נחסך ממני (ומעוד רבים בתחום).

2. ובנימה אישית, עד שהקטנציק התרגל לישון לילה רצוף (ואנחנו יחד איתו), עכשיו הוא יקום לנו ב 5 בבוקר!!! עירני ושמח להתחיל עוד יום שמח.

ולפי שמועות, לוקח להם כמה ימים "להתרגל" לרעיון.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
2 דברים שמציקים לי בנושא:

1. כל שנה (פעמיים בשנה, חורף וקיץ) אני צריך להגיע לעבודה בלילה (כמו בזמן כתיבת שורות אלו) על מנת להזיז את השעה במערכות שונות (שלא מסוגלות לבצע עדכון שעון ביחס לרשת לדוגמא).

אם אלו היו תאריכים קבועים כמו שאר העולם, העיניין הזה היה נחסך ממני (ומעוד רבים בתחום).

מערכות מבצעיות שעובדות על איזור זמן מקומי ולא UTC? למה?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

לא להאמין, כיוונתי את הנוקיה הענתיקה שיש לי בבית אתמול, כך שהוא יעיר אותי ב6.15 לפי שעון חורף כבר והכול, אני קם בשעה רנדומלית כלשהי, ואומר טוב, השעון המעורר לא מצלצל, נמשיך לשעון.

פתאום אמא שלי אומרת לי: "דור קום, כבר 6.50", אני כולי כזה: "אהאה?!?!?!?! איך אני אספיק לאסוף איזה חבר ב7.10 ולהגיע לבסיס?"

בסוף הגעתי לבסיס לפניי האוטובוס, בלי להתפרע על הכביש, אבל זה היה מציק, כי בקושי הספקתי לאכול בבוקר :(

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...