Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חורף

razmel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

כל שנה מחדש (פעמיים בשנה, למעשה) אני מוצא את עצמי מתוסכל.

למה לעזאזל צריכים להעמיד מדינה שלמה מול השאלה - האם השעון בפלאפון-שעון-מעורר-שלי מעדכן את השעה בעצמו, או לא?!

מה שקורה זה שכל פעם אני שם שעון לשעה לפני מתי שאני צריך, יוצא מהמיטה, בודק בשעון פרימיטיבי כלשהו מה השעה, וחוזר לישון!

או כל מי שיש לו בלאקברי שלפני שבועיים התעורר שעה קודם כי ככה החליטו? או לפני חצי שנה עם האייפון שלא התעדכן?

חלאס, אל תתעסקו לי במחוגים. איש איש ומחוגיו הוא.

וידוי, קראתי את השרשור מההתחלה, וחלף בי כיווץ של התרגשות לראות הודעה של שמר, ורק אחר כך ראיתי שחלפו מאז כמה מחוגים בירדן.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

או כל מי שיש לו בלאקברי שלפני שבועיים התעורר שעה קודם כי ככה החליטו? או לפני חצי שנה עם האייפון שלא התעדכן?

חלאס, אל תתעסקו לי במחוגים. איש איש ומחוגיו הוא.

מעניין. לא לא היתה שום בעיה עם הבלאקברי לפני שבועיים, והיום הוא התנהג למופת. העיר אותי ב-4:30 לפי שעון החורף.

חוץ מזה אהבתי מה שקראתי היום באיזה מקום: אנחנו לא צריכים להזיז את מחוגי השעון. השעונים שלנו דיגיטליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתה לבלאקברי בעיה גדולה בשבוע שעבר.

המון אנשים פשוט לא קמו לעבודה או שקמו שעה מוקדם יותר.

זו הייתה בעיה עולמית, לא רק בארץ.

אפשר לומר ש RIM עבדו עלינו, או במילים אחרות, עשו לנו Rim Job.

• 11 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...