Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא הייתי קונה את הקלריון פשוט כי הוא לא מנגן צרובים של MP ומעבר לזה אין לו פאנל נשלף . אין מה לעשות , במיוחד במערכת ברמה של רועי , בלי פאנל נשלף הסיכוי לפריצה הרבה יותר גדול וזה טיפשות לקחת את הסיכון הזה.

לגבי המכשירים של אודיו קונטרול שמבוססים מודולים - גם בהם לא הייתי נוגע. לטעמי מאוד מאוד לא נח ולא פרקטי להתעסק עם המודולים ולהחליף נגדים ולרוץ אחורה לפרוססור כל פעם שרוצים לשנות משהו , ובסטים כאלו יש ים כיוונים וקרוס כזה לטעמי פשוט מבאס.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתם יודעים שה DQXS הוא דיגיטלי, נכון?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתם יודעים שהDQXS גם צריך קונטרולר?

ומעבר לעובדה שהוא דיגיטלי(כפי שאלי כתב לפני).

המחיר שלו הוא לא ממש רחוק מהאלפיין.

לגבי הקרוסים של אודיוקונטרול עם המודולים כמו ה4XS ודומיו, אני לא רואה את זה כחסרון אלא דווקא כיתרון.

קודם כל, אפשר לקבל הרבה יותר אופציות של נקודות חיתוך מאשר הקבועות של הפרוססורים למינהם, ולכן אתה לא מחוייב לנקודת חיתוך שבה היצרן מחליט לך.

דבר שני, הם גם משמשים כליין דרייבר ונותנים סיגנאל מאוד חזק (7V ומעלה).

והדבר האחרון זה כמובן המחיר, אפשר לעבוד עם 4WAY אקטיבית עם ה4XS בחמישית מחיר מאשר כל פרוססור אחר.

under construction..

פורסם

ניר, אתה מדבר על הDDC? זה לא חובה. זו אופציה [נוחה מאד] בתוספת 170$.

ויש קומפלט ב600$ באיביי, אם אתה רוצה.

על הנייר ולפי הספר, יש יתרון לכל דבר אנלוגי על פני דיגיטלי, פחות המרות DA AD וכו', אבל בשיקלול היתרונות והחסרונות, ולא מדובר במערכת full passive, [שאולי תהיה לי כשאהיה גדול..:-)], האינטואיטיביות שלך והפונקציונליות של הפרוססור יהיו עדיפים מבחינתי ונראה לי שגם מבחינת רועי.

פורסם

בתור בעלים גאה של פרוססור דיגיטלי אני יכול להגיד שכבר שיחקתי עם עשרות נקודות חיתוך שונות , פאזות שונות וכן הלאה , אם הייתי צריך לקום מנקודת ההאזנה ללכת אחורה , להחליף מודולים , לחזור להקשיב , לחזור להחליף , לחזור להקשיב ללכת אחורה , להחליף מודולים , לחזור להקשיב , לחזור להחליף , לחזור להקשיב ללכת אחורה , להחליף מודולים , לחזור להקשיב , לחזור להחליף , לחזור להקשיב ללכת אחורה , להחליף מודולים , לחזור להקשיב , לחזור להחליף , לחזור להקשיב ללכת אחורה , להחליף מודולים , לחזור להקשיב , לחזור להחליף , לחזור להקשיב ללכת אחורה , להחליף מודולים , לחזור להקשיב , לחזור להחליף , לחזור להקשיב ללכת אחורה , להחליף מודולים , לחזור להקשיב , לחזור להחליף , לחזור להקשיב וכן הלאה ..

הייתי מזמן בועט בקרוס מקלל אותו ואת בני משפחתו , בוחר שרירותית נקודות חיתוך הגיונית משכנע את עצמי ואת המקורבים שלי שזו הנקודה שנשמעת הכי טוב , ונשאר עם הנקודת חיתוך הזו...

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אפרופו ה4XS זה כבר פאסה.

היום אודיוקונטרול מוכרים את ה6XS שחותך באוקטבות מסדר גודל רביעי ולא שלישי והוא עוד יותר גמיש.

אפשר להזמין אותו בארה"ב במחיר מצחיק של 200 דולר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתור בעלים גאה של פרוססור דיגיטלי אני יכול להגיד שכבר שיחקתי עם עשרות נקודות חיתוך שונות , פאזות שונות וכן הלאה , אם הייתי צריך לקום מנקודת ההאזנה ללכת אחורה , להחליף מודולים , לחזור להקשיב , לחזור להחליף , לחזור להקשיב ללכת אחורה , להחליף מודולים , לחז...

:lol::lol::lol::lol::lol:

אקטיבי זה הכי אחי.

באמת, פאסיבי כבר יצא מהאופנה.

מזכיר לי שלא מזמן קראתי באיזשהו ירחון למה יש הטוענים שלתקליט יש צליל יותר טוב מ CD. למעשה זה לא נכון, תקליט נשחק ומאבד מהאיכות המקורית הכל האזנה והאזנה, אבל הרעידות של התקליט במהלך הסיבוב שלו שמותרגמות למשהו כמו "קליפינג" במחט גורמות לסאונד להישמע יותר מלא, חם ונפוח, וזאת הסיבה שאנשים אוהבים אותו.

מי שמשתייך לאסכולה הישנה - אחלה. שיעבוד בצורה אנלוגית. אני חושב שהפרוססורים של היום עושים עבודה מצויינת, נוחה ומדוייקת הרבה יותר מהחיתוכים האנלוגיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היכן הכבוד לold school, איתמר?:wink::lol:

אי אפשר להתעלם מכך שאנלוגי הוא יותר "אמיתי" מדיגיטלי. האות הדיגיטלי הינו אות לא רציף, כיוון שתמיד קיים מרווח מסוים, ידוע, בין שני ערכים סמוכים של אות דיגיטלי. אות אנלוגי, לעומת זאת, הינו אות רציף.

השמיעה האנושית הינה אנלוגית, משמע, טווח הצלילים אותם אנו מסוגלים לשמוע הינו רציף. אבל ברכיבים הדיגיטליים המרווח המינימלי בין הצלילים הינו קטן כ"כ, עד כי כמעט ולא ניתן לזהות הבדל בין הצליל הדיגיטלי והאנלוגי, לפחות לאלו שאינם אודיופיליים..

עדיין, מוצרי היי-אנד אמיתיים, בתחומים שונים - ולא רק במערכות אודיו, הינם אנלוגיים.

למרות כל זאת, לאנשים סטנדרטיים כמונו, שממילא לא מתכוונים, לפחות לא ברכב, לבנות מערכת היי-אנד אמיתית, ההתעקשות על אנלוגי בלבד - חסרת טעם. אחרת, כמו שאיתמר אמר, היינו שמים פטיפון ברכב, ולא שומעים ממדיה דיגיטלית = דיסקים.

פורסם

הויכוח בין האנלוגי לדיגיטלי במקרה הזה מזכיר לי מאוד את התקופה שאנשים אמרו על מצלמות דיגיטליות שזה לא זה ולא פה ולא שם , והפיקסלים זה לא רציף כמו שהכימיה גורמת לתמונה בפילים . בשורה התחתונה כולנו היום קונים מצלמות דיגיטליות . גם צלמים מקצועיים מצלמים בדיגיטלי . אחוז אפסי עדיין עובדים עם פילים וגם ביניהם אחוז מכריע עושה זאת מתוך הרגל ולא מתוך עליונות טכנולוגית. גם בתחום הקולנוע שעדיין משווקים סרטים בפילים עושים זאת אך ורק מתוך קיבעון מחשבתי ולא מתוך שום יתרון .

זה לא כזאת חוכמה לבוא ולנפנף בכף שאנלוגי זה רציף , ואנלוגי זה פחות המרות , תוך כדי התעלמות משאר הפרמטרים במשוואה ובסופו של דבר שלוקחים את כל השיקלוים בחשבון ונותנים לכל שיקול את המשקל המתאים שלו הולכים וקונים דיגיטלי.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רועי ברשותך אני נידחף לפה יש לי את המגבר http://www.zapco.com/prod/DC_Ref/DC_10004Frame.htmואם תיסתכלו ב-PDF שלו במגבר בנוי פרוססור ועוד כמה פונקציות כמו טיים דיילי השאלה שלי אם מגבר כזה יכול מבחינתי יהיה עדיף על פרוססור כדוגמת ה-H701 להגברה אקטיבית

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חברים, לא אמרתי שעדיף לקחת 4XS של אודיוקונטרול שעובד עם מודולים על פני הH701 או כל פרוססור אחר, אני רק אמרתי שלמי שרוצה לעבוד אקטיבית הוא לא חייב לקחת פרוססור ב3000 ש"ח, אלא יכול "להסתפק" בקרוסים אקטיביים כדוגמאת ה4XS של אודיו-קונטרול או הT406 או AX406 של פיניקס גולד שעובדים על מודולים ויעלו באיזור ה+-100 דולר.

יש גם קרוסים אנלוגיים שהם לא דורשים מודלים כמו הMX3 של פיניקס גולד או הFRX4/5/6 של PPI.

פרט לכך, ואם כל הכבוד לפרוססורים אומנם יש יתרון בכך שניתן לשנות הכל מתוך שלט או בתוך הHU עצמו.

עדיין שאני חיפשתי פתרון לחיתוך אקטיבי לא מצאתי פרוססור שתומך בערוץ למיד שיעבוד החל מ450-500-550HZ כHP ולכן רק הייתי חייב לגשת לפתרונות אנלוגיים כי 99.9% מהפרוססורים שאני מכיר יודעים לעבוד רק עד 250 או 300 HZ וזה נמוך מידי למיד שלי לדוגמא.

בנוסף,לפעמים ייתרון הפרקטיות עולה על הנושא של איכות, אבל זה ממש לא כזה מסובך למצוא את הנקודות חיתוך וברגע שמוצאים אותם מה זה משנה אם זה במודול או אם זה בלחיצת כפתור?

עדיין כאשר 4XS ניתן לקנות באיזור ה100-150 דולר שזה באיזור ה450-700 ש"ח זה ממש רחוק שנות אור מהמחיר של פרוססורים אחרים כדוגמאת הH701 שיעלה באיזור ה3000 ש"ח+-.

ופרוססורים אחרים שדורשים עבודה עם HU מסויימים כמו הP9 ודומיו שעלות HU כזה +פרוססור יעלה באיזור ה1500-2000 דולר.

את הקרוסים שאני ציינתי ניתן לשדך לכל HU ולקבל הגברה אקטיבית של 3 חלקים ויותר ורובם עם גמישות מקסימלית בנקודות החיתוך ולא שהיצרן יקבע לי שהטוויטר יעבוד או ב2.5_3.15_3.5_4 KHZ.

מבלי להתייחס כרגע למה נשמע יותר טוב ולמה, עניין המחיר הוא מאוד משמעותי לרוב האנשים.

under construction..

• תוכן חדש...