Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן נראה לי שזה מה שאני יעשה.

אבל איזה פרוססורים מומלצים יותר?

אודיו קונטרול, או רוקפורד או כל דבר אחר?

פתוח להצעות.

אני חוזר ואומר התקציב הוא 2500 ש"ח לא יותר.

תודה.

השאלה מה הצרכים שלך, אם אתה אחד שכל פעם שאתה עומד בפקקים מתחיל מתחיל לשחק בכיוונים אז כך את ה701 לאומת זאת אם אתה אחד שמכוון פעם אחת את המערכת ולא נוגע בהם יותר אז האודיוקונטרול תפור עליך

IBIZA 20vt

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השאלה מה הצרכים שלך, אם אתה אחד שכל פעם שאתה עומד בפקקים מתחיל מתחיל לשחק בכיוונים אז כך את ה701 לאומת זאת אם אתה אחד שמכוון פעם אחת את המערכת ולא נוגע בהם יותר אז האודיוקונטרול תפור עליך

:? יש בזה משהו.

חאראם על האודיוקונטרול.

כדי לשנות בו את המודולים חייבים לנתק אותו מכל החיווט לפני שפותחים את המכשיר - אסור בשום פנים ואופן להפעיל אותו עם מודול חסר והוא רגיש לפריקה של חשמל סטטי (זאת הסיבה שבגללה ממליצים בחום בהוראות של המכשיר לנתק אותו מחוטי המתח שלו לפני שמחליפים מודולים, חובה לפחות לעשות את ההחלפה כשאר המערכת והמנוע כבויים).

אני רוצה לראות את רואי מדומם מנוע באמצע רמזור :-P

"רק רגע אדוני - אני צריך להחליף מודול..." אוי ויי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האא ולבצע טיים אליימנט עם ה - 701 ברמזור אדום זה פסדר?

מכוונים כשיש זמן לכוון! כשהרכב עומד בחניה! וכשיש לך הזדמנות באמת לשמוע את ההבדלים!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני כבר רואה מה קורה אם רועי קונה אודיוקונטרול - הוא נוסע לסימנטוב וקונה כל מודול אפשרי למכשיר - גוועאלד - יום שמח בתחנה המרכזית החדשה

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אני רוכש האודיוקונטרול ואני רוצה לעשות ניסוי של כמה חיתוכים אז אני צריך לקנות כמה מודלים? אם כן כמה עולה מודל?

(סתם שאלה לידע כללי)

IBIZA 20vt

פורסם

תריץ חיפוש מתקדם בתוך פורום אודיו - לפי הודעות עם שם המשתמש שלי (אתה יכול אפילו לצמצם את זה לפי הודעות שאני בעצמי פרסמתי כי זה ת'רד שאני פתחתי, יכול להיות אפילו שיש שניים כאלה.)

לפי הערך 4XS

אתה תמצא שם הסברים מפורטים עד לרמת המספר הקטלוגי של כל המודולים, איפה לרכוש אותם ולמה עדיף לשלם פחות משני שקל למודול במקום 90 עד 120 שקלים למודול...

Pioneer TS-X150

פורסם

סך הכל רציתי לדעת בכמה מילים איך זה הולך כל קרוסים של האודיוקונטרול אין לי טעם לעשות חיפוש אני לא מתעניין במכשירים.

אבל תודה בכל מקרה

IBIZA 20vt

פורסם

בגדול - מודולים = גשר נגדים

כלומר ג'וק - הג'וקים ב4XS הם גשר של 7 נגדים מבודדים אחד מהשני - ג'וק של 14 רגליים (7 בכל צד) שקובע התנגדות בערץ מסויים.

אתה תראה שעבור כל רכיב שיש לו נקודת חיתוך בקרוס אתה יכול לשנות את נקודת החיתוך ע"י שינוי למודול עם התנגדות שונה.

החישוב מתבצע בצורה כזאת - כדי לדעת איזה מודול אתה צריך אתה פשוט מאוד מחלק 7200 בתדר של נקודת החיתוך והתוצאה היא ההתנגדות של הג'וק שאתה צריך לרכוש.

בוא נאמר ואתה רוצה לחתוך ב7200 - אתה צריך גשר נגדים עם התנגדות של 1 קילו אוהם (7200 לחלק ל7200 שווה 1 )

3500? - התנגדות 2 קילו אוהם...

אני חותך את המידבאסים שלי ב600 הרץ (חלק 7200 ל600...) וזהו גם הגבול התחתון של המידים.

הגבול העליון של המידים עם הטוויטרים הוא 3500

זה בגדול... מידע מדוייק מכאן והלאה - תריץ חיפוש.

Pioneer TS-X150

פורסם

נשמע מעניין מאוד כול הקטע הזה עם האודיו קונטרול.

אבל מה אני לא מקבל עם המכשיר את "הג'וקים"?

נראה לי שזה מה שאני יעשה בסוף אז אני צריך את הפרוססור של ה3 WAY או שיספיק לי ה2WAY?

כי עם הבנתי נכון, אני עדיין עושה את הפיצול של הRCA נכון?

פורסם

אתה מקבל את המכשיר עם גו'קים שהם ברירת מחדל ע"י היצרן.

את שלי אני קיבלתי במתנה והיו בו מודולים של 2 קילו אוהם (3.5 קילוהרץ נקודות חיתוך) בין הערוצים הקדמיים והאחוריים.

הסאב והPFM שזה בעצם HPF למידבאסים היה מכוון ל90 הרץ לפי המודול.

אבל תריץ חיפוש רועי - ואתה תמצא הסברים מפורטים שלי לגבי איך לקבוע את הערכים שאתה צריך, איפה לקנות ואיך לדעת שאתה קונה את המודול הנכון בין אם זה בורנס או בקמן.

Pioneer TS-X150

פורסם

מנואל,

א. לגבי ה9255, הוא אינו קורא קבצי MP3, שרועי מאזין ומשתמש ברבים מהם דרך האייפוד, ולכן זה לא רלוונטי. אמנם יש לו יציאת AUX [אפילו שניים], שאולי אפשר לקמבן איזה חיבור לאייפוד או משהו, אבל בוא נגיד שעם מכשיר כזה שומעים רק דיסקים מקוריים..

ב. לגבי הכוון ברמזורים, אתה צודק ולא צודק;

צודק - כי לכוון כמו שצריך אתה צריך להיות מרוכז, נינוח וללא הפרעות כל שהן, בטח לא נהיגה. א-ב-ל:

לא צודק - כי [אני לפחות] פתאום אתה רוצה איזה טיונינג דווקא הרגע. לנסות חיתוך אחר, או סלופ אחר, או קצת לשחק באקולייזר. וכן, אתה שומע את ההבדלים, אחרת אתה לא תנסה לשנות משהו. הרי משהו 'מפריע' לך, או לא 'מסתדר' לך באוזן.. אני למשל מוצא את עצמי, לא פעם, באמצע נסיעה או רמזור עושה בדיוק את זה, ולכן הבחירה שלי הייתה ב701, שהשליטה בו מול העיניים וליד הידיים שלך, לכוונון תמידי וזמין. תאר לך שאעצור ברמזור ואתחיל לרוץ לחנויות אלקטרוניקה כדי להחליף מודולים..

ומראש אני יאמר לאלו שיגידו שכוון פעם אחת כמו שצריך זה די והותר, שלא הרי כוון מיטבי עבור האזנה לזמרות ג'אז, ווקאלי וכו', כהרי כוון שמיטבי עבור מוסיקה אלקטרונית או מוסיקה שחורה, וכאחד ששומע את כל סוגי המוסיקה כנגזר מהמוזה בו הוא נמצא באותה שעה, ה701 הייתה הבחירה המתאימה לי ביותר.

פורסם

עם הוא שומע קבצי MP3 אז אני לא מבין למה בכלל הוא נכנס כל כך עמוק בתחום.

זאת דעה אישית שלי.

הוא לא מקבל 3 מהמוצר: רמקולים סקינים, הגברה, טיימינג וכל השיט הנ"ל עם הוא שומע קבצי באיכות נכותה.

מה הטעם לשמוע במערכת של 20K דיסקים של שקל וחצי?

אין כל בעיה שיקנה רכיבים מאוד איכותיים וישמע MP3, הבעיה נוצרת כשהו מחפש משהו כל רגע ורגע ורק מנסה לשפר והחליף כבר מלא רכיבים, וזאת כשהוא עדיין שומע מוזיקה שהיא לא ברמה הכי גבוהה שניתן להשיג.

שיעשה מה שבא לו עם הכסף שלו.

אני אמרתי את דעתי.

אל תצעו אליי בבקשה, זה לא יעזור.

חבל על הכסף, מצטער.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

נכון שMP3 בקימפרוס שלו מאבד מידע, מעצם דחיסת המידע לכעשירית מגודל הקובץ המקורי, והטוב ביותר הוא דיסקים מקוריים ו/או פורמטי הlossless השונים, אבל אני רוצה לצטט את יהודה:

אם אתה חושב שאם תוציא סיגנאל מ LINEOUT של אייפוד (בהנחה והקבצים נעשו מריפ מדיסק עי EAC והם לוסלסס ) אתה תוכל להבדיל בינו ובין CDP שעולה 5K דולר , אז אתה במיעוט קטן (הייתה כתבה על כך בעיתון אמרקאי שבדק את זה בתערוכת סטריאו היי אנד , שלשם הולכים אודיופילים שכן שומעים טוב הבדלים )

ולא רק זה , אם תקח אייפוד ותשים לו מכשיר של וואדיה , תוכל לחבר אליו כול DAC חיצוני שתרצה ולקבל מערכת סטריאו בייתית ברמת היי אנד אמיתית

מה לעשות? לרובנו, מוסיקה רבה מאד, קיימת בMP3. לי יש כ40-50 דיסקים מקוריים, עוד כ40-50 בפורמטי הלוסלס השונים וכמה מאות דיסקים בMP3. זו גם אחת הסיבות שוויתרתי על הHX-D2.

אני כמעט בטוח שגם EyalR [הגורו, אמר איתמר, ובצדק], למרות הדיסקים האודיופיליים המוזהבים שלו, שנוגנו במערכת אלוהית, היה חוטא גם בשמיעת MP3 ברכב. אבדוק את זה..:-)

• תוכן חדש...