Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקרון היא נראת טוב, אך את הריפוד של המושבים לא כל כך אהבתי.

כך נראה (או לפחות מאוד מאוד דומה) הריפוד בGTI הראשונה.

לדעתי היא מוזרה מעט. הפנים בסדר גמור, משהו בפרונט של הרכב לא מסתדר לי עדיין.

אני חושב שהיוצאת נראתה שלמה יותר מבחינה עיצובית, זו נראית כמו סרט ההמשך שלא בדיוק עומד בסטנדרטיים.

!AWDSOME

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש סיכוי שהמחיר ירד מ200K ?

והחישוקים מדהימים מה קרה לכם

בטח שיש סיכוי, רק שהוא זהה לסיכוי שאחת היצרניות האמריקאיות תחזור להיות רווחית השנה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מכירים שאתם עושים פאדיחה או נזכרים ששכחתם משהוא נורא חשוב ואתם מכים במצח עם עקב היד במין לטמה עצמית שכזאת?

השירוקו נראית בול כאילו הגולף החדשה הורידה לעצמה לטמה כזאת קצת חזק מידי בחלק העליון של החלון הקדמי. :lol:

באופן אישי, אני לא מצליח להבין איך אפשר להגיד על הגולף החדשה שהיא מדהימה. היא לא מכוערת אבל מה בדיוק מדהים בה?

בסה"כ עיצוב בנאלי וסטנדרטי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

החישוקים יפים :-)

חוץ מזה, היא דומה לאחות היוצאת. יש שינוי פה ושם, אבל אני לא רואה שינויים מהותיים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

והחישוקים מדהימים מה קרה לכם

הם נחמדים מאוד, אבל הגיע זמנם. אני אישית מעדיף את החישוקים של ה-R32 או את החישוקים המעניינים של השירוקו החדשה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דווקא מאוד שמחתי לראות שאותם חישוקים נשארו. הם מדהימים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מבחוץ היא נראית טוב,

אבל תא הנוסעים נראה כמו ירידה לעומת הדור החמישי,

חוץ מההגה, הוא נראה יותר פשוט ופחות מוקפד.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני לא ממש אוהב את המראה של ה-GTI החדשה ופרט את הגולף, היא נראית שמנמנה עגלגלה, חוץ מזה שהשינוי מינורי לעומת הדור החמישי.

לעומת זאת את הג'אנטים גם אני מחבב, הם מאוד יחודיים ומזכירים לי את הג'אנטים של המורצ'ילגו.

http://www.seriouswheels.com/pics-2004/2004-Lamborghini-Murcielago-white-side-nyas-1280x960.jpg

פורסם

ממליץ לראות פרק שישי של הילוך חמישי. מסקרים שם את השירוקו, ושואלים את עצמם, למה שמישהו יקנה GTI ולא שירוקו חדשה...

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

רכב פשוט מדהים, אין מה להגיד.

יותר יפה מה-MK5 GTI ללא ספק.

חישוקים מאוד מאוד יפים, שמחתי שהם נשארו!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...