Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתכנן לרכוש ברלינגו שנת 2001

לטענת המוכר , לפני כשנה וחדשיים נסתם לו הרדיאטור מה שגרם לאוטו להתחמם והלך המנוע, הוא טוען כי נאמר לו במוסך שניתן לעשות ראש מנוע אבל הוא החליט ללכת על בטוח והחליף את המנוע למנוע מיבוא

שאלתי היא - האם זה מהווה יתרון לרכב או שעדיף לי ללכת על רכב דומה מבחינת מצב חיצוני וק"מ שלא הוחלף בו המנוע?

שאלה נוספת - מה אגרת הרישוי השנתית לברלינגו שנת 2001?

ושאלה נוספת- כמה פחות או יותר עולה לעשות טיפול כללי של החלפת שמנים, מסננים וכו' בברלינגו? (טיפול 10,000 סטנדרטי)

ושאלה אחרונה - האם למישהו יש מוסך ממולץ לברלינגו באיזור רחובות פחות או יותר שמחיריו זולים ונחשב לאמין?

תודה רבה

ליאור

פורסם

יתרון זה בטוח לא, אבל גם לא חיסרון משמעותי.

הרי ברור לך שמנוע מיבוא הוא לא מנוע חדש. זה מנוע מפירוק רכב בח"ל. גם בחו"ל אנשים קונים מכוניות דיזל בשביל לנסוע הרבה ורחוק, וגם מנוע מיבוא עבר כמה מאות אלפי קילומטרים.

אין לרכב הזה שום יתרון, לעומת רכב, שלא הוחלף לו מנוע.

תוספת אגרת רישוי למכוניות דיזל בוטלה לאחרונה, ואגרת רישוי של ברלינגו זהה לאגרת רישוי של מכונית פרטית מקבוצת רישוי 2.

זה בסביבות 1000 ש"ח.

לגבי הטיפול - טיפול קטן במוסך מורשה עולה בערך 550 ש"ח. בטיפול הזה מחיליפים רק שמן ופילטר שמן. טיפולים לברלינגו עושים כל 15000.

לאחר קניית רכב משומש כדאי לעשות טיפול מקיף יותר.

פורסם

בוקי , ברשותך אני אחלוק עליך, אכן יש יתרון , קטן אמנם אבל יש. מנוע שהוחלף עבר טיפול מקיף כולל כל הרצועות, משאבות ומכלולים מתכלים למינהם, לכן, הסיכוי שהמנוע יחזיק יותר, או יהיה אמין יותר- גבוה יותר. נכון שמנוע דיזל מיבוא אינו בהכרח חדש יותר, אבל עצם ההחלפה היא היתרון.

וזו רק דעתי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

gt אני מסכים איתך בעיקרון.

פרט לזאת, ראיתי רכבים דומים בחברה בה אני עובד, שהוחלפו בהם מנועים, ואח"כ היו צריכים להכנס מס'

פעמים לא מבוטל למוסך, אחרי ההחלפה, ל"יישורי קו" וכל מיני רג'קטים, כך שזה תלוי גם באיכות העבודה המבוצעת

(זה נכון להרבה מקרים, מה לעשות).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...