Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מיצובישי סופר לאנסר , האוטו עבר תאונה קלה , ועומד אצלי כשבועיים בחניה , כל שלושה ימים הייתי מניע אותה לכמה דקות , היום שמתי לב אחרי שהנעתי המנוע עבד איזה 10 דקות חלק , תוך כדי אני שם לב ליציאת מים מהאגזוז ועשן לבן , גם אחרי 10 דקות שהמנוע כבר פועל והגיע לטמרפורת עבודה , יש לציין ששבוע לפני התאונה נעשה טיפול לאוטו ועברו משמן מינרלי 20/50, לחצי סינטטי 5/40

עצות לפתרון הבעיה יתקבלו בשמחה

פורסם

שמן ומים נבדקו עכשיו , חסר טיפה נוזל קרור , את תצורכת הדלק איני יכול לבדוק כרגע כי האוטו לא זז

אגב נוזל קירור תמיד היה יורד לי עד המינימום כמעט ונישאר שם

פורסם

מה ניתן לעשות ? אגב אני משאר שחסר טיפה מים בגלל נזילה , לפחות לפי מה שהבנתי מהמוסכניק שהחליף לי את המים ברדיאטור הוא אמר שהוא צריך לעבור ניקוי ויש נזילה קטנה

פורסם

מה ניתן לעשות ?

לגשת למכון רדיאטורים ,לבדוק האם הרדיאטור בר תיקון ואם כן לתקן.

אם התיקון אמור להיעשות בצוואר הרדיאטור (בראש היכן שמכסה אותו הפקק של הרדיאטור) הכן עצמך נפשית לזה שתיקון כזה לא ממש יהיה שווה הרבה ותצטרך לרכוש רדיאטור אחר שכמובן שעדיף חדש על אחר מפירוק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...