Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי איביזה 92 ידנית קרבורטור וובר כפול 147000 ק"מ.

לאחרונה שמתי לב לנושא שלא ממש התייחסתי עליו. גזי הפליטה שיוצאים מן האגזוז , שמתי לב שברכבי הם יוצאים ממש בעוצמה רבה החל מרגע הנעת הרכב , כלומר הזרם הוא בעוממה גבוה בייחס למכוניות אחרות , כמו כן גם כשהרכב מגיעה לטמפ' העבודה שלו הם לא חמים עד כדי כך , האם כך זה אמור להיות ?! או שזה איכשהו קשור לתיימיניג , ביצעתי חיפוש וממש לא מצאתי נושא דומה .

כמו כן הרכב לא מרגיש בשיא הכוח ואני נסעתי על איביזות אחרות מאותו שנתון שהיו הרבה יותר זריזות , האם יש קשר?

פורסם

מה נראה לך שיש לך מטוס?!

המנוע נושם והוא פולט גזים.

וזה מה שאתה חושב שמוזר.

אם יוצא עשן שמלווה בצבע כלשהו אז תכתוב כי אז יש בעיה.

איביזה אף פעם לא הייתה רכב מהיר.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
מה נראה לך שיש לך מטוס?!

המנוע נושם והוא פולט גזים.

וזה מה שאתה חושב שמוזר.

אם יוצא עשן שמלווה בצבע כלשהו אז תכתוב כי אז יש בעיה.

איביזה אף פעם לא הייתה רכב מהיר.

תיקרא קודם את התוכן הייטב לפניי שאתה מכה בי.

אין שום צבע לגזי הפליטה לא כחלחל לא שחור ולא לבן , אבל עם אני שם את היד ליד האגזוז היד מרגישה שיש זרם גזים ממש ממש חזק , אם תשים במכוניות אחרות עוצמת הזרימה תיהיה פי כמה וכמה יותר חלשה מהמכונית שלי .

ואיפה ראית שרשמתי שיש לי מטוס?! למה אתה ישר מזלזל? סך הכל השוואתי לעומת איביזה אחרת מאותו שנה שהרגיש זריזה יותר (תיקרא את ההודעה עד הסוף ותפנים מה את קורא בכלל , זה לא פעם ראשונה שזה קורה בפורום)

פורסם

סליחה אם פגעתי בך,זאת לא הייתה כוונתי.

אם אתה בודק שהמנוע קר אז יש דבר שנקרא צ'וק ,והוא מעשיר את התערובת וגם מעלה את הטורים-וכנראה שזה מה שאתה מרגיש.

סע לשלום המפתחות בפנים.

אם אתה ממש חושד שיש בעיה קח אותה למוסך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...