Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ראיתי מודעה לפורד פייאסטה 2002 ידנית שנשמעת בסדר עם מנוע טורבו דיזל.

אני יודעת מניסיון של חבר עם מנוע בנזין, שזה אחלה אוטו. יש איזשהי משמעות לדיזל? בעיות מיוחדות? חלפים יקרים יותר?

אשמח לתשובה

פורסם

פיאסטה דיזל - רכב נדיר בארץ. לפי הערכה שלי, אמור להיות רכב חסכוני ואמור למשוך טוב.

מה הדרישות מרכב? האם פונטו/ספייס יכולות לספק דרישות האלו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התשובה. זה בעצם מה שמפחיד אותי- הנדירות.

אני מפחדת שאח"כ המוסכניקים לא יידעו להתעסק עם זה...

הדרישות לא גבוהות- מנוע עד 1400, עדיפות משמעותית לידנית, שנים 2000-2003, תקציב- עד 30K

מעדיפים לא פיאט. (כרגע מסיימים רומן כאוב עם אונו, שעלתה יותר מאוטו חדש עם כל הבעיות שהיא עשתה...)

רעיונות נוספים?

פורסם

את בטוחה שהיא שנת 02'?

למיטב זיכרוני הפיאסטה יובאה בין השנים 01 -03' עם מנוע 1.3 בלבד.

בשנת 98' -99' יובאה לארץ הפיאסטה דיזל עם מנוע נטול מגדש שפיתח 60 כ"ס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ב 2003 הגיעו פיאסטה דיזל מוגדשת בצורה החדשה, נסעתי על אחת כזו מחברת השכרה, ואם אני זוכר נכון החברות השכרה הפסיקו לקנות אותן, כי האחזקה היתה קצת יקרה, אבל כדאי לבדוק שוב.

• תוכן חדש...