Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון אבל,מדוע אתה לא מנסה אצל מומחה לVW אשר אינו תחת מטרייה של החברה.

תתקשר לרון ןתתיעץ לפני שאתה פוסל.

אין לי קשר לרון חוץ מאשר פורום זה.

לא פסלתי אף אחד להיפך, אין זה סוד שערבים לוקחים פחות על שכר עבודה וגם פעמים שהחלפים גנובים

אני בסה"כ רוצה להחליף טיימינג ומותחנים זה חלק שלא גונבים אלא קונים חדש ההבדל הוא בשכר עבודה (ואולי מע"מ שלא לציטוט)

ואפשר לחסוך פה כמה מאות שקלים זה הכל

זה הכל ענין של עומק כיס

:shock:

היה לי בחור שעבד פעם בפולקסווגן שעושה עבודות פרטיות אבל הוא לא יכל להרים אוטו ולכן טיימינג מחוץ לתחום שלו

פורסם

היי, אין לי שום בעיה, אני יודע שברוב המוסכים הפועלים הינם ערבים, אני גם יכול לגלות לך עוד דבר קטן:

אני הכנסתי לכפרים ערבים כמה מכוניות, במקרה אחד זה היה אובראול מלא למנוע איסוזו טנדר, בישראל רצו על זה 12 אלף ש"ח, לפני שפותחים את המנוע, לפני מע"מ, "אחרי שנפתח נראה מה יהיה". בכפר סגרתי את זה ב4 ש"ח כולל תושבות מנוע, צלינדרים חרוטים ובוכנות אוברסייז, האובראול יצא פשוט פצצה.

אבל זה בגלל שאני מכיר את הבנאדם שעשה את העבודה טוב טוב, ככה שאין שום סיכוי בעולם שהיה עובד עלינו.

וכמו הסיפור שלי, גם שמעתי סיפורים מאנשים אחרים שעבדו עליהם, אז תיזהר.

אגב, הבחור שעליו אני מדבר נמצא במזרח ירושלים, קצת לפני חברון.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אתה הולך למוסך בשטחים שמציע לך חלקים זולים באופן מחשיד אתה בעצם עושה יד אחת עם גנבי הרכב. הישראלי הממוצע, בכדי לחסוך כמה שקלים יקנה חלפים גנובים ובעצם יזין (מלשון תזונה) את תופעת גניבת הרכבים בישראל. אם אתה בוחר בדרך הזו, אני מאחל לך שגם לך יגנבו את הרכב וחלקיו ימצאו עצמם בתוך פולקסווגנים של ישראלים ופלסטינאים אחרים.

פורסם

גם הובן שמוסכניקי ישראל שגודשים כאן את הפורום לא כל כך מרוצים שהישמעלים לוקחים להם פרנסה, האמת כמו ברוב המקרים נמצאת היכן שהוא באמצע.

:lol:

פורסם
גם הובן שמוסכניקי ישראל שגודשים כאן את הפורום לא כל כך מרוצים שהישמעלים לוקחים להם פרנסה, האמת כמו ברוב המקרים נמצאת היכן שהוא באמצע.

אני חושב שאתה עדיין לא הבנת שאתה יורק לבאר ממנה אתה שותה. (ואפרופו אני ממש לא מוסכניק).

פורסם
לא הבנתי באיזה הקשר שורבב שמו של מוסך משארקה, שהוא מורשה יבואן ומקצוען, לשרשור זה.

משרקה מצויין, הבאתי כדוגמת נגד להכללה שמוסכים ערבים לא טובים, מי שטען שאני נותן יד לסחר בחלפים גנובים - עניתי שרצועת טיימינג ומותחנים לא גונבים עיקר הכסף זה על עבודה.

על מוסך ערבי יש לברר באופן פרטני אצל לקוחות שטיפלו אצלו בדומה לכל מוסך אחר

לצאת בהכללה שאצלם ירמו, יגנבו, ישחטו, מצטער - לא בבית ספרי.

פורסם

גורג'סורוס, בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

אתה חושב שאין דבר כזה מוסכניקים ערבים יקרים? אתה טועה. אתה חושב שכולם ישרים? אתה טועה. בדיוק כמו מוסכניקים ישראליים. יש ויש.

זול זול זול. זה הקו שמנחה. למי אכפת מאיכות עבודה? למי אכפת מבטיחות? העיקר שיצא זול.

יש לי הרגשה שהרכב שלך מוזנח משהו. בטח יש לו 4 צמיגים מ 4 חברות שונות, כיוון פרונט הוא עבר פעם אחרונה בגרמניה ובגלל שבלם היד לא עובד אז אתם מניח אבנים, כי זה זול.

תעשה לי ולכולנו טובה, אם אין לך כסף להחזיק רכב, אל תחזיק. אם אתה מעוניין שאנשים ייעצו לך לעשות מעשה וללכת לשים את הרכב במוסך מחוץ לקו הירוק - כאן לא יעזרו לך. זה מעשה כל כך טיפשי וחסר אחריות, אני לא מצליח להבין איך בכלל אנשים מעיזים לחשוב על דבר כזה :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר היקר

למה כבודו מתלהם? קראת מה שכתבתי? אמרתי שאין מוסכים ערבים יקרים? (כתבתי שבכפר קאסם המחירים יקרים) כתבתי שהערבים ישרים? כתבתי שהם טובים? תקרא שוב את תגובותי ותראה שאני עקבי שהן ישרות והן מקצועיות היא לא נחלתם של הישראלים ויש לדון כל מקרה לגופו.

נושא השרשור שנפתח וצובר פה הפגזות הוא המלצה על מוסך בקלקיליה או אחר כדי לחסוך בשכר עבודה לא על חשבון האיכות, איני נותן יד לגניבות רכב כפי שהסברתי אם המוסך אין לו המלצות אני לא נכנס לשם בין אם הוא יהודי או ערבי

ולא, אני לא ערבי ישראלי אחרת לא הייתי צריך את עזרתכם להיכנס לכפרים

סתם שאלה, נסעתי לאחרונה לחופשה בצפון ראיתי כמה רכבים VW מסחרי כמו שלי נהוגים ע"י ערבים הם כולם מתקנים במוסך מורשה אצל ישראלים? והמרצדסים שלהם?

פורסם

כנראה שהודעה 21 לא הייתה מובנת, אז עכשיו יהיה לכם הרבה זמן לקרוא אותה.

הפורום הוא פורום טכני!

אין זה אומר שכל מה שסוטה מעט לצדדים אסור. עם זאת יש גבול ולמרות הרמז העבה שלי עברתם אותו מזמן.

רוצים לדון בשאלות פילוסופיות, הרי זה משובח. עשו זאת במקום המתאים כגון הפורום הכללי או פורום OT (למי שיש גישה).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...