Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג צבאי מסוכן (חייל סדיר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
51 זה לא צבאי בוודאות, רכבים אזרחיים בדגמי 2003 קיבלו סיומת 51.

52-55 זו סיומת צבאית בלבד.

+1

מאשר, דבר ידוע.

בקיצור, מדובר בחייל עם רכב אזרחי, לא כל קנגו היא צבאית.

Polo 2012

פורסם

כיום לא מכרים את הרכבים האלה ברגע שהרכב מתחיל ליתישין ולעשות הרבע בלגן מורידים אותו מהכביש,

אני אומר מינסיון אני חשמלאי רכב בצבא והמפקד שלי הוא זה שנותן את החותמות להורדה מהכביש

פורסם
51 זה לא צבאי בוודאות, רכבים אזרחיים בדגמי 2003 קיבלו סיומת 51.

52-55 זו סיומת צבאית בלבד.

50 זוהי סיומת לרכבים אזרחיים משנת 2003. 51 נתנה למעט מאוד מכוניות מסוף 2003 ובכל שנת 2004.

אני שירתתי בצבא 3 שנים, ראיתי ונסעתי במאות מכוניות כאלו. גם רנו קנגו צבאיות קיבלו את סיומת 51.

לידיעתך, היו גם מגאן צבאיות גם עם סיומת 16 ו- 17.

פורסם

אני יודע שהיו קנגו צבאיות שקיבלו את הסיומת 51. בתגובה למה שאמרת בהתחלה רשמתי שזה לא וודאי כי היו גם רכבים אזרחיים עם אותה סיומת. בהחלט ייתכון שזו הייתה קנגו צבאית. אם הסיומת הייתה 52-55 היה ניתן לקבוע בוודאות שמדובר ברכב צבאי.

פורסם

בכל מקרה תתקשר לדווח.

קודם כל אם זה רכב צבאי הוא כבר עושה עבירה בזה שהוא נוסע בלי המדבקה (יש חוק בצבא שמחייב להדביק אותה ומ"צ מקפידים על כך).

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

ביחידה הקודמת שלי כל המכוניות הצבאיות קיבלו אישור להוריד את המדבקה בכדי לא לשייך את הרכב לצה"ל.

יש אשכרה טופס אישור להורדת מדבקת איך אני נוהג...

פורסם

רכב צבאי לשעבר .

רכב צבאי עובר טיפול שבועי כל שבוע עם אין מדבקה של אך אני נוהג הוא לא עובר את הטיפול השבועי(אני אומר כאחד שהוא נהג בצבא).

אז לפי כל זה ,זה מאה אחוז רכב צבאי לשעבר.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

אין מאה אחוז בשום מקרה.

פותח השרשור - תתקשר לדווח, מקסימום יגידו לך שהרכב לא שייך לצה"ל, אבל תתקשר.

פרחחים כאלה צריך להוריד מהכביש כל עוד הם בחיתוליהם.

פורסם
לפי דעתי יש מצב שזה צבאי בדרך כלל זה מסתיים ב52 53 והמספר לתלונות .088619207

מאיפה לך לדעת שהרכב שייך לאיזור הצפון?

לכל יחידה ברמת האוגדה\פיקוד יש מספר משלה.

תפנה למשטרה צבאית ונגמר הסיפור.

רכב שהולך להשבתה יכול בהחלט לצאת לשוק האזרחי (הצבא משבית רכבים ישנים ברגע שהולך להם רכיב יקר יחסית לתיקון לא משנה אם אחרי התיקון האוטו יסע עוד 100 אלף קילומטר)

רכב לבן מחוייב בבדיקה חודשית ולא שבועית (שבועית זה חוקי היחידה ולא כל יחידה עושה זאת) ולא תמיד הבוחן שם לב לכל התקלות - אם הוא בכלל מסתכל על הרכב.

לא לכל הרכבים הצבאיים יש מדבקת ל.א בצד הרכב.

אז לכל היודעי דבר בצבא מה שקורה ביחידה שלכם לא תופס לגבי כלל צה"ל.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
שלום לכולם

ביום רביעי 22.8 בין השעות 5-6 בערב

היתי בדרכי הביתה מהעבודה בדרך השלום\אלוף שדה.

במהלך הדרך פרץ לכביש מאחד הרחובות הצדדיים רכב קנגו צבאי כשנוהג בו חייל (היתי אומר ילד).

החייל חתך ועקף מכוניות בצורה הכי מסוכנת שיש בכל הפקק עד לתל השומר וכמעט גרם למספר תאונות, כשאחת אחת מהם כמעט היתה איתי.

יש אפשרות לדווח על הנהג?

תמונה של הרכב מצורפת.

08-6298182

צבאי/לא צבאי, כדאי לבדוק.

פורסם

יש חוק בצבא שקוראים לו חוק 6 שכולם אמורים להדביק את מדבקת "איך אני נוהג", יש יחידות שפטורות מזה,

לגבי טלפון הדיווח, יש המון טלפונים, וכל אחד מפנה למרכזיה אחרת או ישר לקצין הרכב ששאילו הרכב משוייך,

יש גם סיומות 59, יש גם 55, יש גם 00, לקגנו , רכב צבאי לא מטופל רק במוסכי הילוך שישי, יש לצבא מוסכי הסדר.

כל חייל שדיווחו עליו שהוא נוהג בצורה מסוכנת, לא משנה מה הוא עשה עולה למשפט,

שבוע טוב.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...