Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג צבאי מסוכן (חייל סדיר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ביום רביעי 22.8 בין השעות 5-6 בערב

היתי בדרכי הביתה מהעבודה בדרך השלום\אלוף שדה.

במהלך הדרך פרץ לכביש מאחד הרחובות הצדדיים רכב קנגו צבאי כשנוהג בו חייל (היתי אומר ילד).

החייל חתך ועקף מכוניות בצורה הכי מסוכנת שיש בכל הפקק עד לתל השומר וכמעט גרם למספר תאונות, כשאחת אחת מהם כמעט היתה איתי.

יש אפשרות לדווח על הנהג?

תמונה של הרכב מצורפת.

img031.jpg

קו---------------------------------------

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, יש אפשרות.

התמונה שצירפת כאן, אינה מעידה על כלום. אם כבר היית רוצה להוכיח משהו, היה עדיף סירטון/פלאש שיתעד בבירור.

יחד עם זאת לא תמיד בצה"ל מחפשים ראיות מובהקות ומקרה שכזה יכול להיסגר לכאורה בדין משמעתי רק כי השופט מאמין למכתב אלמוני.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לא בטוח שזה רכב של צה"ל ואם כן חייב צריך להיות מדבקה עם מספר ......

תתקשר לדווח ....

קנגו, עם מדבקה של הילוך שישי ו51 בסוף, בוודאות צבאית.

ROOONEEYY

פורסם

זה רכב צבאי! 51 בסוף זה צבאי בוודאות.

ברגע שהמשטרה הצבאית תתפוס את הרכב הזה ללא המדבקה של "איך אני נוהג" הנהג יקבל תלונה ויעלה למשפט.

כדי לזרז את העיניין דווח על 2 הדברים הללו למשטרה הצבאית.

פורסם

51 זה לא צבאי בוודאות, רכבים אזרחיים בדגמי 2003 קיבלו סיומת 51.

52-55 זו סיומת צבאית בלבד.

פורסם
51 זה לא צבאי בוודאות, רכבים אזרחיים בדגמי 2003 קיבלו סיומת 51.

52-55 זו סיומת צבאית בלבד.

אכן זה לא נראה רכב צבאי , בנוסף גם לא נראה כי יש רשת המפרידה בין המושב האחורי לתא המטען מה שיש בכל הקנגו הצבאיות.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
בנוסף גם לא נראה כי יש רשת המפרידה בין המושב האחורי לתא המטען מה שיש בכל הקנגו הצבאיות.

בתמונה שצולמה לא ניראה לי שתכול לראות עם יש או אין רשת שמפרידה

פורסם

לא חסרים רכבים צבאיים שהורידו מהם את המדבקה.. :roll:

תמצא רכב צבאי אחר (לא חסרים כאלו), תתקשר למספר שמופיע עליו ותתן את המספר של הרכב שבתמונה.

במקרה הכי גרוע - יגידו לך שהרכב לא צבאי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איזה סימני זיהוי יש לכל אחד לרכב צבאי...

אין קשר לסיומת, למוסך ולרשת. כל שכן חייבת להיות מדבקה אך רבים הנהגים אשר מעדיפים להוריד, להסתיר ולשבש את הספרות במדבקה מפני שיודעים איזה טיפול משמעתי חמור צפוי להם. ממליץ לפנות למשטרה הצבאית ולתת להם לבדוק האם מדובר ברכב צבאי. אין צורך בהוכחה שהנהג נהג בצורה פרועה וזאת משתי סיבות:

1. כאמור, היה ללא מדבקה וזאת עילה לעונש בפניה עצמה.

2. מאמינים לכל אזרח, במיוחד כזה שמוכן להשאיר את המספר שלו ולחזור על גרסתו בפני הקצין השופט. הייתי עד לדיווחים מגוחכים שזכו להתיחסות רצינית ותחקיר.

אלון

פורסם

לכל אלה שאומרים שלא צבאי, בתור אחד שראה כבר כמה וכמה קנגו צבאיות שיצאו ממכרזים, קנגו עם שמור מרחק והרבה מחזירי אור, ובנוסף מדבקת הילוך שישי, וסיומת 51-55 זו קנגו צבאית ב99 אחוז מהמקרים. אתם מוזמנים לבד להיווכח בכך.

ROOONEEYY

פורסם

נראה לי ראיתי את המדבקה הזאת על קנגו בעבר:o

את הרשת רוב האנשים מורידים(גם אבא שלי) ומחזירים אותה בטסט.

אם אני לא טועה חייב מדבקה(יכול להיות שהורידו אותה ).

ועוד דבר שאני לא יודע את הסיומת של רכב צבאי אבל "51" אני רואה על כל רכב שנת 2004.

יכול להיות שאני טועה מקסימום תקנו אותי.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• תוכן חדש...