Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג צבאי מסוכן (חייל סדיר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם

ביום רביעי 22.8 בין השעות 5-6 בערב

היתי בדרכי הביתה מהעבודה בדרך השלום\אלוף שדה.

במהלך הדרך פרץ לכביש מאחד הרחובות הצדדיים רכב קנגו צבאי כשנוהג בו חייל (היתי אומר ילד).

החייל חתך ועקף מכוניות בצורה הכי מסוכנת שיש בכל הפקק עד לתל השומר וכמעט גרם למספר תאונות, כשאחת אחת מהם כמעט היתה איתי.

יש אפשרות לדווח על הנהג?

תמונה של הרכב מצורפת.

אהלן, אם זה כל כך חשוב לך אז אני יכול לבדוק לך מחר בודאות אם זה רכב צבאי או לא. אם אתה רוצה, אני יכול גם לקשר אותך ליחידה של החייל במידה ותרצה להתלונן ובמידה והרכב צבאי.

שלח לי הודעה אם אתה מעוניין.

לגבי המדבקות, נכון שיש חוק כזה בצה"ל שמחייב כל רכב צבאי להיות עם המדבקה עליו (מלבד רכבים "חומים"), אבל ישנן יחידות שפטורות מזה, וישנם רכבים שפשוט אין עליהם את המדבקה מסיבות כאלו ואחרות והם נוסעים בחופשיות בכבישים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
gadik6,

אני מבין שאתה מוסמך בשם צה"ל לבדוק ולהעביר פרטים וטלפונים.

.

דבר ראשון אני מוסמך לבדוק, אם זה מעניין אותך.

דבר שני, מן הסתם שאני לא מתכוון להעביר את שם הנהג או את פרטי היחידה וכדומה. הדבר היחידי שאני אעשה במידת הצורך זה ליצור קשר בעצמי עם היחידה, ולברר למי פונים שם במידה ורוצים להתלונן על המקרה, ואז לקשר בין הגורם שאליו פונים לאזרח שרוצה להתלונן.

פורסם

מה קרה כולם נהיו פה צדיקים גדולים!

מה קרה שכולם ממהרים להלשין!

אפשר לחשוב שאף אחד פה לא עשה בחיים עברה על הכביש, כולם צדיקים גדולים.

אז לכל הצדיקים למינהם: מה אתם חושבים שאם תלשינו עליו והוא ישפט אז העונש שהוא יקבל יעזור במשהוא בעתיד?

אני מציע שתוציאו את הראש שלכם מהחור שהוא תקוע בו ותפסיקו עם השינאת חינם הזאת.

הנהג השתולל גרם כמעט לכמה תאונות ואתם כבר הפכתם אותו לרוצח סידרתי, בתנאי צפיפות האלה המקסימום שהיה קורה זה נזקי פח וכמה מכות יבשות אז תתחילו להירגע עם הגישה הזאת, כי לא כל תלונה תתקבל בברכה

הדבר היחידי שאפשר לעשות זה לנסות לחנך את הנהג

אז קודם תמצאו אותו ואחר כך נדבר...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

כדי לפתור את הויכוח צבאי או לא.

הנה רכב עם מספר דומה שהוא לא צבאי בוודאות.

ללא שם.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

נתקלתי במקרה עוד יותר מגעיל על גבול הלא חוקי השבוע-רכב צבאי מסוג יונדאי אקסנט שפשוט חתכו את כל המסגרת הלבנה סביב המדבקת דיווח מה שגרם למספר טלפון להיות לא קריא מאחר והספרות לא בולטות-אין את הנימה הלבנה סביב.

נתקלתי גם בעוד אקסנט צבאית ששמו את המדבקת דיווח מצד ימין למטה בצד ממש היכן שהטמבון מתעקל לצד הרכב.

אנשים כאלו צריך לזמבר-זה מצווה מאחר ומי שמתנהג כך הוא האדם שנוהג כמו בהמה והוא הנהג שצהל צריך להוקיע.

אגב היה לי גם מקרה שרכב חתך אותי בפראות וכמעט נכנס ברכב בנתיב ליד עם הסחיפה הפראית בין הנתיבים-כמובן שכמו שכל הנהרות זורמים לים כל הנהגים שחושבים שחוסכים זמן ומתפרעים מגיעים איתנו לאותו הרמזור אדום בדיוק.

לקחתי את מספר הרכב ואת השעה צלצלתי למדבקת דיווח אך ענה פקס.לא התייאשתי צלצלתי למחרת ומ"ס שבועות אח"כ קיבלתי טלפון ממשטרה צבאית שרצתה לדעת בדיוק מה היה.לפי הטון של הגברת בטלפון החייל קיבל מינימום כלא...

תמיד מרגיז לראות חיות כאלו שחותכים כך-במיוחד את בהמות הליסינג שחושבים שגם החיים שלהם בליסינג.יום אחד הם יתבדו שיכנסו בתוך קיר/רכב ויבכו על מעשיהם.ואגב זה תמיד אנשים השקטים הנומרטיבים המתורבתים ההיטקים ולעיתים גם חובשי הכיפה החביבים שנוהגים כאילו הם במינימום מרדף משטרתי לאחר שוד בנק.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
מה קרה כולם נהיו פה צדיקים גדולים!

מה קרה שכולם ממהרים להלשין!

אפשר לחשוב שאף אחד פה לא עשה בחיים עברה על הכביש, כולם צדיקים גדולים.

אז לכל הצדיקים למינהם: מה אתם חושבים שאם תלשינו עליו והוא ישפט אז העונש שהוא יקבל יעזור במשהוא בעתיד?

אני מציע שתוציאו את הראש שלכם מהחור שהוא תקוע בו ותפסיקו עם השינאת חינם הזאת.

הנהג השתולל גרם כמעט לכמה תאונות ואתם כבר הפכתם אותו לרוצח סידרתי, בתנאי צפיפות האלה המקסימום שהיה קורה זה נזקי פח וכמה מכות יבשות אז תתחילו להירגע עם הגישה הזאת, כי לא כל תלונה תתקבל בברכה

הדבר היחידי שאפשר לעשות זה לנסות לחנך את הנהג

אז קודם תמצאו אותו ואחר כך נדבר...

סורי.. אבל אתה ממש אדיוט.

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...