Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי שמח להיות בעלים של סופרליינר "סוס" עם תא שינה... ועוד יותר- של B61!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משאית יפה אבל לא כולכך אספנות

ArticleImage5207.jpg

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

ת'אמת- אישית לא הייתי אמגדיר את זה "יפה"...:roll: לדעתי- "קצת" הגזימו, הרסו לה את הצורה לגמרי עם הקבינה המוטציה הזו!:?

לדעתי, הצורה היפה ביותר למשאיות כאלה- קבינה עם תא שינה "בינוני" מוגבה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מחיר אחרון היה 2025 דולרים והיא לא נמכרה (יעני הבעלים תקע מחיר גבוה מידי..)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בעצם, אני חושב שזה מתאים יותר, בפורום רכב אספנות.

מה אתם אומרים?

ArticleImage5208.jpg

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

יפה הוולבו הזה!

נראה שזו משאית למטרה מיוחדת - אולי פיזור מלח על כבישים? שימו לב למראה שיש למטה בחלון הקטן בדלת הימנית.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

איך לא חשבתי עליכם...

התחלתי לעבוד על וולבו FM7 דאבל מתרומם, ארגז 8.5 מ' עם מנוף 30טון/מ'.

מה אני יגיד לכם, בחיי אני נהנה מכל רגע (רק שאין הרבה רגעים, המשאית בקושי עובדת...)

מישהו צריך הובלה?

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לפני מספר חודשים ראיתי סרט ישן על נהג שנרדף על ידי משאית, זה כל הסרט בקיצור. הסרט לא משהו אבל חובבי משאיות אולי יאהבו. ביים שפילברג, לפני מלחמת הכוכבים

קישור למאמר בוויקי

5MtAMc4i8OA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
יפה הוולבו הזה!

נראה שזו משאית למטרה מיוחדת - אולי פיזור מלח על כבישים? שימו לב למראה שיש למטה בחלון הקטן בדלת הימנית.

דב

תודה דב

אני חושב שהיא כבר לא עובדת אלא סתם לאספנות.. אבל הכל יכול להיות.

היא לא לפיזור מלח. יש פה טרקטורים שמפזרים.

תתחדש על הוולוו. היא שלך פרטית? איך היא? לאבא שלי פעם הייתה FL12 סוס של כימוטל יחיד בארץ. וואלה זה היה אוטו קלאסה. אחרי זה הביאו לו קנוורט...

פורסם

"דואל" לא משהו?

מה אני יגיד, הוא דווקא נחשב לסרט טוב על ידי רבים.

מבחינתינו, אוהבי המשאיות, הנהיגה בהן, והישנות למיניהן, זה "סרט חובה למצילים"

דב

לפני מספר חודשים ראיתי סרט ישן על נהג שנרדף על ידי משאית, זה כל הסרט בקיצור. הסרט לא משהו אבל חובבי משאיות אולי יאהבו. ביים שפילברג, לפני מלחמת הכוכבים

קישור למאמר בוויקי

5MtAMc4i8OA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

בהרבה דברים נגעת בכמה מילים:

1. לא עובדת, לא פיזור מלח... זה בסדר. אבל המראה הנמוכה בדלת הימנית זה לא משהו רגיל, לא? או שבשבדיה יש הרבה משאיות חלוקה כאלה?

2. לא, הוולבו לא שלי, היא של חבר שהיקף עבודתו התדלדל עוד לפני המשבר ואני מאוד מקווה שאוכל להשיג קצת עבודה משלי

3. לא משהו. היא עם מנוע קטן יחסית (290 לאוטו דאבל עם מנוף רציני), בלי ABS, בלי מאיט... בלם מנוע עלוב... אבל יש מיטה אם צריך לישון בחוץ, והיא מתוחזקת לא רע יחסית למשאית שעברה כמה ידיים.

4. באמת היה וולבו בכימוטל? אני זוכר מאקים, סקניה, דאף, ועכשיו הם באמת הולכים על מאן וקנוורט. אביך עדיין עובד שם?

מה אתה עושה בשבדיה?

דב

תודה דב

אני חושב שהיא כבר לא עובדת אלא סתם לאספנות.. אבל הכל יכול להיות.

היא לא לפיזור מלח. יש פה טרקטורים שמפזרים.

תתחדש על הוולוו. היא שלך פרטית? איך היא? לאבא שלי פעם הייתה FL12 סוס של כימוטל יחיד בארץ. וואלה זה היה אוטו קלאסה. אחרי זה הביאו לו קנוורט...

פורסם
בהרבה דברים נגעת בכמה מילים:

1. לא עובדת, לא פיזור מלח... זה בסדר. אבל המראה הנמוכה בדלת הימנית זה לא משהו רגיל, לא? או שבשבדיה יש הרבה משאיות חלוקה כאלה?

2. לא, הוולבו לא שלי, היא של חבר שהיקף עבודתו התדלדל עוד לפני המשבר ואני מאוד מקווה שאוכל להשיג קצת עבודה משלי

3. לא משהו. היא עם מנוע קטן יחסית (290 לאוטו דאבל עם מנוף רציני), בלי ABS, בלי מאיט... בלם מנוע עלוב... אבל יש מיטה אם צריך לישון בחוץ, והיא מתוחזקת לא רע יחסית למשאית שעברה כמה ידיים.

4. באמת היה וולבו בכימוטל? אני זוכר מאקים, סקניה, דאף, ועכשיו הם באמת הולכים על מאן וקנוורט. אביך עדיין עובד שם?

מה אתה עושה בשבדיה?

דב

האמת אני חושב שאת המראה הקטנה היו שמים על משאיות ישנות... אולי עוד לפני כמה שנים טובות.

אהה האמת 290 כ''ס לדאבל זה קצת.. ממש קצת. אבל העיקר שתהיה מרוצה מהעבודה.

כן כן היה וולוו בכימוטל... היו אפילו כמה FH12. היו כמה 8*4 ואיזה 2 6*4 או 6*2. מאקים אני לא יודע אולי זה היה בתקופת וולטר רוזנטל מתי שאבא שלי עוד לא עבד שם.

את הקנוורטים הפסיקו להביא אחרי הנגלה הנראשונה שהביאו אותם. כל הנהגים באו בתלונות וממש אבל ממש לא אהבו את הכלים וגם אבא שלי בא אליהם בתענה אבל אף אחד לא התייחס לזה ממש למרות שהוא עבד איזה 9 שנים שם.

אבא שלי כבר לא עובד שם.. עזב לפני שנה וקצת... אחרי זה עבר לסדצקי הובלות אולי שמעת... עבד שם חצי שנה על סקאניה 124 סוס 6*2 שנת 2000 במצב מדהים ועוד עם 750 אלף ק''מ.

כרגע אני בשבדיה עם ההורים שלי. חושבים אם להשאר פה.

ולדימיר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...