Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, עקב דולר הנמוך ויורו גבוה- חזרו שוב קנוורטים ליבוא סדיר לארץ. ראיתי כבר הרבה חדשים-דנדשים. גם אני שמעתי תלונות על חוסר נוחות "אמריקאית-טיפוסית", ויחד עם זאת המון כח.

בתור אחד, שלא ממש מתכוון לנהוג בזה לפרנסתי, ובנוסף- ממש, אבל ממש לא בררן מבחינת הנוחות- מאד הייתי רוצה בין היתר לשים יד על איזה T800 שמישהו יחליט, שאין לו צורך להחזיקו, ויוותר במחיר סמלי...:oops: כן, סביר להניח, שבזמן הקרוב לפחות, זה בטח לא יקרה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחברי הפורום היקרים,

ראשית, אני עוקב אחרי התכתובות מזה למעלה מ- 3 שנים - כל הכבוד על הרמה המקצועית, ועל היוזמות הברוכות.

שנית, שאלה לחברים:

בסוף שנות ה-80 , תחילת שנות ה-90 הובאו לארץ משאיות DAF עם אף , אני זוכר שראיתי מס' משאיות כאלו בחברת "פיוניר" (כיום "הנסון"). מישהו יודע לומר מה עלה בגורלן של המשאיות הללו.

תודה,

שי

פורסם

מי מוכן להיות מכותב לתמונות של משאיות ולהציב אותן בפורום? יש לי חבר ששולח הרבה, אבל כמוהו, אין לנו סבלנות וזמן להעלות אותן לפורום?

תודה, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
לחברי הפורום היקרים,

ראשית, אני עוקב אחרי התכתובות מזה למעלה מ- 3 שנים - כל הכבוד על הרמה המקצועית, ועל היוזמות הברוכות.

שנית, שאלה לחברים:

בסוף שנות ה-80 , תחילת שנות ה-90 הובאו לארץ משאיות DAF עם אף , אני זוכר שראיתי מס' משאיות כאלו בחברת "פיוניר" (כיום "הנסון"). מישהו יודע לומר מה עלה בגורלן של המשאיות הללו.

תודה,

שי

DAF עם האף?! -אני לא זוכר מה זה, יש לך תמונות אולי, מאד מעניין!:roll:

אפרופו, קנוורטים- למה יש שני דגמים של T800: עם האף "המרובע" לגמרי, ועם האף מעוגל כלפי מטה? זה קשור בשנתון, או שסתם היו דגמים שונים במקביל?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לחברי הפורום היקרים,

שנית, שאלה לחברים:

תודה,

שי

שלום לך שי.לדעתי היו שתיים או שלש כאלו דאפים בארץ אחת מהם היתה בבעלות תעבורה והיה מורכב עליה מנוף COMMA 36 טון/מטר,המשאית הזאת הגיע לאזור כרמיאל לפני הרבה שנים לדעתי לא קיימת עוד. מבין המשאיות שהיו בפיוניר ראיתי לאחרונה אחת מהן באזור חיפה שהוסבה למיכלית לפיזור מים ולהערכתי היא בבעלות הנסון היות וצבעו אותה בגוון האופיני להם כחול פטרול.במידה ותרצה לברר פרטים עליה תנסה לפנות להנסון באזור חיפה יתכן ויוסיפו לך פרטים.רוני

פורסם

רוני , תודה רבה.

גנאדי, לבקשתך מס' תמונות שמצאתי ברשת,

דאף מסדרה N-2800 (אני לא ממש משוכנע שזה הדגם שהגיע לארץ - אבל זה הכי קרוב שמצאתי).

שי

dafn2800-1.jpg

2800-3.jpg

2800-4.jpg

פורסם
DAF עם האף?! -אני לא זוכר מה זה, יש לך תמונות אולי, מאד מעניין!:roll:

אפרופו, קנוורטים- למה יש שני דגמים של T800: עם האף "המרובע" לגמרי, ועם האף מעוגל כלפי מטה? זה קשור בשנתון, או שסתם היו דגמים שונים במקביל?:roll:

שלום לך. קורם לך גנאדי?

לשאלתך...

הדגם עם האף ''המרובע'' זה T800H. מאוד מזכיר את ה W900 אבל יש לו גריל רחב יותר וגדול יותר ובכל זאת זה T800.

לגבי האף המעוגל יותר זה T800B מה שיש בארץ כמעט ברובו.

ולדימיר.

פורסם
רוני , תודה רבה.

גנאדי, לבקשתך מס' תמונות שמצאתי ברשת,

דאף מסדרה N-2800 (אני לא ממש משוכנע שזה הדגם שהגיע לארץ - אבל זה הכי קרוב שמצאתי).

שי

תודה!

בחיים לא ראיתי כזה דבר, ולא ידעתי אפילו על קיומו!:shock:

פורסם
שלום לך ולדימיר.נראה לי שקצת איבדת כוון מדברים כאן על דאף לא על KENWORTH לגבי התמונות שפרסמת אלו R600 .רוני

לא, אני שאלתי על הדגמי T800, זה בסדר...:-)

פורסם

דב הנה הוולוו שהייתה לאבא שלי

dsc00979dq1.jpg

צילמתי את זה מתמונה רגילה... התמונה המקורית בערך מ 2003 אולי לפני.

והנה זאת הייתה האחרונה שלו בכימוטל

dsc03756ms6.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...