Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את המשאית הזו צילמתי במונטנגרו ב 2003

מכירים ?

שלום לכולם.אולי תופתעו אבל לפני כ10 שנים בעת שעבדתי באזור אשקלון ניתקלתי במשאית כזאת בתצורת גורר תומך עם מנוף להעמסה עצמית ,שהגיע עם קרקס או חברה שמפעילה מיתקני שעשועים כמו אלו עם הספינות פירטים שמבצאות אפקטים של פחד, לא זוכר כי לא זה הענין בכל מקרה המענין ברכב ההוא שהיה מאוד שקט בעת הפעלת המנוף וזאת משום שהיה לו מנוע הידראולי שהופעל חשמלית ע"י המצברים בילתי יאמן אבל עובדה.בהמשך השבוע אם יעזור לי אחד היורשים שלי אשתף אתכם בתמונות.רוני

פורסם
לא.

הם ייצרו אותם עשרות שנים באותה צורה,בעיקר לצבא השוויצרי.

מחקירה באינטרנט - המשאית היא מתוצרת FAMOS שזהו מפעל משאיות בבוסניה,

המפעל מייצר משאיות בזיכיון מ berna/saurer וממרצדס

פורסם

בשעה טובה!

עוד משאית מצטרפת ליחידות הסגולה שזוכות לכבוד כזה.

אני יודע על משאית כזו, עם מנוף, שלימה ועם ניירות (לא פעילים) שמי שבאמת ירצה אותה יצליח לרכוש. היא בסיס טוב לשיפוץ אבל הולכת ומתדרדרת.

דב

סקניה 110 מודל 1971 של דגני סינגל לפני שיפוץ אצל ידידנו סמי לוי, תמונות מהשיפוץ בהמשכים,

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יפה, ימח שמו (המאק, אני מתכוון)

היום הנעתי קצת את המאק ,עשיתי קצת סיבובים באזור התעשיה של אשדוד הנה אני בקבינה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
את המשאית הזו צילמתי בסלובקייה בשנת 2004

מי מכיר ?

לשם מה הפתח בגג - שימוש צבאי ?

תמונות מוקטנות שצורפו attachment.php?attachmentid=138064&stc=1&thumb=1&d=1229085580

אכן, זאת "פראגה" תוצרת צ'כוסלובקיה, עם מנוע דיזל, והפתח בגג נשאר משרותה הצבאי - היה מותקן שם מקלע.

לא כולם זוכרים, אך "פראגות" שרתו גם בצה"ל, כנושאי "כוורת שיגור" של מטל"ר ("קטיושה") - 32 כנים של טילים בקוטר 130 מ"מ. כמובן שהכל היה שלל ממלחמת ששת הימים, הטילים יוצרו מאוחר יותר גם ע"י תע"ש.

זכיתי להיות מודד של סוללת מטל"ר במלחמת ההתשה (מרץ 69), ובעזרתן "הדלקנו" את בתי הזיקוק של העיר סואץ.

בימים הקרובים אסרוק ואעלה תמונות של משאיות אלה בצה"ל.

עודד

פורסם
והנה כמה תמונות מן העברהרחוק, דיימונד טי של הנמל החדש

מה שמדהים אותי, זה איך הדיימונד טי האלה עם מנועי בנזין 150 כ"ס סחבו את הציודים שהם סחבו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא צריך להתדהם יותר מדי - עם מהירות מירבית של כ- 50 קמ"ש, 20 הילוכים והרבה סבלנות, אפשר לעשות הרבה מאוד!

מה שמדהים אותי, זה איך הדיימונד טי האלה עם מנועי בנזין 150 כ"ס סחבו את הציודים שהם סחבו?

פורסם
לא צריך להתדהם יותר מדי - עם מהירות מירבית של כ- 50 קמ"ש, 20 הילוכים והרבה סבלנות, אפשר לעשות הרבה מאוד!

שלם לי כרטיס בביזנס ואני לוקח אותך לראות דיימונד T עם קבינת ברזנט עובד קשה עד היום.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...