Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אף פעם לא זוכר- איך ניקרא המאק, כמו שהשחור בתמונה השניה?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רעיונות: ממה הוא הועתק, למישהו יש מושג? -לי נראה די דומה לוולוו ישן... אגב- אני מת לקחת אותו, אבל אין ולא היה לו רישוי ישראלי, לא יודע בכלל, איך "עלה" לארץ, והלך לו הגיר... אבל זו אחת מהמשאיות ילדותי, ואני לא חושב, ששרדו עוד בארץ, ככה שחבל לי מאד, שאין לי שטח משלי, שהייתי יכול להעמיד אותו גם בלי רישוי!:cry: למי, שמזהה איפה זה- לא לצעוק (למרות, שלדעתי הבעלים בעצמו "ברזלן", ויש לו משאית אחרת עם מנוף, אבל בכ"ז).

Picture%20006.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רעיונות: ממה הוא הועתק, למישהו יש מושג? -לי נראה די דומה לוולוו ישן... אגב- אני מת לקחת אותו, אבל אין ולא היה לו רישוי ישראלי, לא יודע בכלל, איך "עלה" לארץ, והלך לו הגיר... אבל זו אחת מהמשאיות ילדותי, ואני לא חושב, ששרדו עוד בארץ, ככה שחבל לי מאד, שאין לי שטח משלי, שהייתי יכול להעמיד אותו גם בלי רישוי!:cry: למי, שמזהה איפה זה- לא לצאוק (למרות, שלדעתי הבעלים בעצמו "ברזלן", ויש לו משאית אחרת עם מנוף, אבל בכ"ז).

גאנדי מה זה?:shock:

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

MAZ... סידרה "500... משהו", נידמה לי 504, אבל לא סגור ב-100%. יכול להיות מסוף ה-70- תחילת ה-80... הייתה אחת מהמשאיות האהובות עליי, כשהייתי ילד, בגלל הצורה שלה!

פורסם
רעיונות: ממה הוא הועתק, למישהו יש מושג?

Alfa Romeo Mille

014-2.jpg

כן, אלפא רומאו פעם ייצרו משאיות עד שחטיבת משאיות נבלעה ב-1964 ע"י פיאט שאח"כ בעצמה התמזגה עם IVECO בשנות ה-70

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביום שישי הזה הייתי בהשקע של הדבר הזה:

למי, שלא מזהה- זהו אחד מ"פליטי אלעל", ליילנד טייגר, "משאית", ששימש בזמנו להובלת חבילות בין נתב"ג לתחנת רכבת צפון.

אז, משה ביז'רנו לקח אותו, והפך לספא נייד, את התוצאה רואים בתמונות! יצא נחמד ביותר לדעתי. הבן אדם מחזיק את זה גם בתור עסק, וגם בגלל, שהוא אוהב את הליילנד-טייגר (או להפך:-) )!

DSCF1349.JPG

DSCF1350.JPG

DSCF1351.JPG

DSCF1352.JPG

DSCF1353.JPG

DSCF1354.JPG

DSCF1355.JPG

DSCF1356.JPG

פורסם

עוד תמונות:

DSCF1357.JPG

DSCF1358.JPG

DSCF1359.JPG

DSCF1360.JPG

פורסם

WTF?:shock: לא ראיתי משאיות קטנות של FWD! חשבתי, שהם מתמחים ב"מפלצות"!:roll: וזאת בכלל נראית כאילו עכשיו תניע ותסע, מלבד החלודה למעלה מעל השמשה הקידמית- חדשה לגמרי!8)

פורסם
:

זהו אחד מ"פליטי אלעל", ליילנד טייגר, "משאית", ששימש בזמנו להובלת חבילות בין נתב"ג לתחנת רכבת צפון.

אז, משה ביז'רנו לקח אותו, והפך לספא נייד, את התוצאה רואים בתמונות! יצא נחמד ביותר לדעתי )!

בלי להעליב,לי זה נראה יותר כמו מכון נייד...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

ת'כלס... :-) גם אני צחקתי איתו על זה!:wink: עוד בהתחלה של הפרוייקט! אבל זה אכן ספא, והבחור רציני ביותר עם הפרוייקט הזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...