Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

OK, הנושא הזה כל פעם עולה אצלי, ועדיין לא קיבלתי את התשובה כלשהיא: לפני כמה שנים, ליתר דיוק- בשנת 95, ראיתי בפ"ת "סוס" MAZ, משנות ה-70-80. כנראה, שזה היה MAZ504B. הוא היה נראה ככה, רק בצבע "חאקי" צבאי. אני ראיתי אותו באזה"ת פתח-תיקווה, לא יודע, אם היה "שייך" לשם, או שסתם בא והביא איזה משהו- ראיתי אותו נוסע עם העגלה. היום הסתבר לי, שראה אותו כמה פעמים באותה התקופה בערך גם נהג אוטובוס.

אז, מישהו מכיר/שמע/יודע במיקרה, של מי היה, ומה עלה בגורלו?:roll: -הייתי מאד שמח לשים יד על אחת מהמשאיות של הילדותי! כן, אני מודע, שרוב הסיכויים, שהיא כבר מזמן בסין...

0dacf87e.jpg

2a3b5f28.jpg

e3078eb7.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
OK, הנושא הזה כל פעם עולה אצלי, ועדיין לא קיבלתי את התשובה כלשהיא: לפני כמה שנים, ליתר דיוק- בשנת 95, ראיתי בפ"ת "סוס" MAZ, משנות ה-70-80. כנראה, שזה היה MAZ504B. הוא היה נראה ככה, רק בצבע "חאקי" צבאי. אני ראיתי אותו באזה"ת פתח-תיקווה, לא יודע, אם היה "שייך" לשם, או שסתם בא והביא איזה משהו- ראיתי אותו נוסע עם העגלה. היום הסתבר לי, שראה אותו כמה פעמים באותה התקופה בערך גם נהג אוטובוס.

אז, מישהו מכיר/שמע/יודע במיקרה, של מי היה, ומה עלה בגורלו?:roll: -הייתי מאד שמח לשים יד על אחת מהמשאיות של הילדותי! כן, אני מודע, שרוב הסיכויים, שהיא כבר מזמן בסין...

מדהיםםם, תגיד יש איזה סרטונים אולי שאפשר למצוא ? לראות איך היא נוסעת .

אני מצאתי ב youtube המון

פורסם

אהלאן לכולם אני מצפון הארץ מכפר אבו סנאן ממשפחה גדולה שכולם היה להם משאיות שהייתי בן 11 עבדתי על מק לכולםהיה ליילנדים ומקים וולוו88 וסקניות וסופר וויט היום לא נשאר הרבה אצלי שני מקים יפים קניתי גיפ אספנות צריך שיפוץ כללי

פורסם

עלאא, ברוך הבא לעולם הג'יפים. איזה ג'יפ בדיוק קנית??

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

המרחק בין הגלגלים הקדמיים והאחוריים צריך להיות 2.56 מטר, שזה 101 אינץ. במחשבים אתה בסדר גמור. איך אתה בצילום??:lol:

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
לא הצלחתי למצוא, אבל אוזכרה כאן המשאית שמעלה עובש איי שם במחסני ממן בלוד. תהנו.

מוכר...:cry: לצערי, כנראה גם תמות שם. חבל- היא במצב יחסית לא רע לגילה!:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מדהיםםם, תגיד יש איזה סרטונים אולי שאפשר למצוא ? לראות איך היא נוסעת .

אני מצאתי ב youtube המון

לא חושב, שיש- כי זה בסה"כ סמיטריילר "כביש" רגיל יחסית. יש סרטונים על "חיות שטח" כמו קראזים, אוראלים, קאמאזים 6X6 ו-8X8 בשפע... אני אוהב את האוטו לא בגלל משהו מיוחד- יותר בגלל, שהוא היה הרבה שנים לנוף ילדותי...

יש לך כאלה:

http://www.youtube.com/watch?v=r5OQ56uHbe8&feature=related

פורסם
לא חושב, שיש- כי זה בסה"כ סמיטריילר "כביש" רגיל יחסית. יש סרטונים על "חיות שטח" כמו קראזים, אוראלים, קאמאזים 6X6 ו-8X8 בשפע... אני אוהב את האוטו לא בגלל משהו מיוחד- יותר בגלל, שהוא היה הרבה שנים לנוף ילדותי...

יש לך כאלה:

http://www.youtube.com/watch?v=r5OQ56uHbe8&feature=related

תחפס בyoutube mack trucks רק מי שנהג במשאיות האילו יודיע מה זה מק יש לי תמונה לR600הכי יפה בארץ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...