Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתקופה שאני שרתתי בצבא, (השתחררתי במרץ 04) הייתי מכונאי בגף-רכב בחצרים עבדתי על המאקים והריו.

בסוף שנת 03' השביתו את כל המאקים והעבירו אותם להשמדה (או מכירה) במחנה יד-נתן, וזאת עקב משאיות הוולוו FH שנכנסו לחיל. לכן כבר מזמן אין את המאקים הללו (אישית פירקתי משם מכלולים לפני ההשבתה) אני זוכר שעשו להם טקס אצלנו בבסיס לפני ההשבתה, הנהגים ממש הזילו דמעה עליהם וצחקו על הוולוו ("זה משאית זה? זה מכונת תפירה") היום הם לא יורדים מהוולוו.

בחיל אויר משביתים אותם, בעוד שבחיל הובלה עם יושבים בימ"חים מחכים ליום פקודה.:shock:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

לא יודע מאיפה אתם ממציאים את השמועות האלה

חיל האוויר לא השבית את כולם מאיפה החלטת את זה?

מה שאתה רואה במחנה נתן רובם לפחות הם לא מושבתים עקב התשיינותם .כאם מושבתים בגלל נזקים קשים מכנים או חיצונים ולא משום סיבה אחרת.

חוץ מזה כאחד שהיה מעורה בנושא הזה במסגרת הצבאית יש לצבא אישור בשעת חירום להפשיר כל כלי רכב צבאי מושבת ולהשמיש אותו ככל הניתן (וזה כולל את כל הכלים הירוקים המאוחסנים בבסיס מצל"ח.

חלקם הגדול מאוחסן במקום מסויים במרכז הארץ ששייך לחיל האוויר ומשמשים לחירום שלא נצטרך הלוואי , כמו גם מאנים ישנים וכמובן ריאוסים. ואני במקרה מכיר אזרח עובד צה"ל שאחראי על התחזוקה שלהם.

ויש כמה בודדים ואני מכיר אישית את הנהגים שלהם (רק השבוע פגשתי שניים בדרכים) שפועלים בימינו אלה בחיל האוויר ולא רק בחצרים.

יש בבסיס תובלה ולוגיסטיקה של חיל האוויר בצריפין (במצ"א 108, לשעבר בס"א 18) כמה מאקים שנוסעים גם בימים אלה הם מעבירים ציוד לבסיסי חיל האוויר השונים בכל הארץ.

וניתן לראות אותם בכל הארץ.

בחיל אויר משביתים אותם, בעוד שבחיל הובלה עם יושבים בימ"חים מחכים ליום פקודה.:shock:

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

GMC 450 לא מצאתי.

לעומת זאת, בסנטיאגו די קובה משמשות משאיות ה"שברולט" המקבילות (בערך) לאותה GMC כ"אוטובוסים".

מצורפות תמונות שלהן, של ה"תחנה" וגם מבט מקרוב על הנוסעים...

IMG_0089 (Medium).JPG

IMG_0090 (Medium).JPG

IMG_0092 (Medium).JPG

IMG_0133 (Medium).JPG

IMG_0134 (Medium).JPG

עודד

פורסם

אם אתה מעוניין יש משאית ליילנד ישנה (דורשת פרויקט עצום )בישוב קטן ליד נתנייה בשם פרדסיה

הבעלים לא יודעה מה לעשות איתה ואני כמעט בטוח שהוא יתן אותה בחינם או בזול .

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם
GMC 450 לא מצאתי.

לעומת זאת, בסנטיאגו די קובה משמשות משאיות ה"שברולט" המקבילות (בערך) לאותה GMC כ"אוטובוסים".

מצורפות תמונות שלהן, של ה"תחנה" וגם מבט מקרוב על הנוסעים...

תודה על המאמץ,

אגב משאיות המשמשות לתחבורה ציבורית. מצ"ב תמונה שהעליתי בפורום אחר כאן היום. משאית ה"גמל" מהוואנה, קובה שבקריביים. המצאה מקומית מימי משבר האנרגיה הגדול. מסוגל להסיע עד 240 איש (בצפיפות). זהו בעצם סמיטריילר הגורר קרון נוסעים ענק.

july31--CAMEL.jpg

פורסם

אפרופו סמי טריילר שגורר קרון נוסעים, אז אני זוכר שבשנות השמונים בקיבוץ אפיקים בעמק הירדן הייתה עגלה של סמי טריילר שהייתה ממותקנת להובלת נוסעים חוקית למהדרין עם רישוי והכל. כך היו יוצאים חברי הקיבוץ וילדיו לטיולים ארועים וכו'.

בכלל ענף התובלה באפיקים בשנים האלה היתה אימפריה עקב קיומו של מפעל העץ קלת אפיקים והתמונה של טריילר עמוס גזעי עץ ענקיים המגיעים מהנמל בחיפה ויורדים את הירידות של פוריה לכיוון המפעל תמונה שתמיד תהיה בזכרון שלי ויותר מזה הרעש של מנועי המשאית בדרך כלל וויט וקנוורט בולמים באמצעות הג'קובס את " הנביחה" של הג'קובס לעולם אני אזכור.

פורסם
אם אתה מעוניין יש משאית ליילנד ישנה (דורשת פרויקט עצום )בישוב קטן ליד נתנייה בשם פרדסיה

הבעלים לא יודעה מה לעשות איתה ואני כמעט בטוח שהוא יתן אותה בחינם או בזול .

היא משמשת כמלונה לכלב שחי שם...

היא לא במצב כל כך סופני ,אפשר עוד איכשהוא להציל אותה.

דיברת עם הבעלים? לפי איך שזה נראה המקום שם מוזנח מאוד ,ונמצא בשכונה של "אנשים קשים".

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אפרופו סמי טריילר שגורר קרון נוסעים, אז אני זוכר שבשנות השמונים בקיבוץ אפיקים בעמק הירדן הייתה עגלה של סמי טריילר שהייתה ממותקנת להובלת נוסעים חוקית למהדרין עם רישוי והכל. כך היו יוצאים חברי הקיבוץ וילדיו לטיולים ארועים וכו'.

בכלל ענף התובלה באפיקים בשנים האלה היתה אימפריה עקב קיומו של מפעל העץ קלת אפיקים והתמונה של טריילר עמוס גזעי עץ ענקיים המגיעים מהנמל בחיפה ויורדים את הירידות של פוריה לכיוון המפעל תמונה שתמיד תהיה בזכרון שלי ויותר מזה הרעש של מנועי המשאית בדרך כלל וויט וקנוורט בולמים באמצעות הג'קובס את " הנביחה" של הג'קובס לעולם אני אזכור.

תיקון קטנטן ה"אוטובוס" של אפיקים שירת אותם נאמנה מסוף שנות ה50 ועד תחילת שנות ה70.תקופה מסוימת שימש כחדר אוכל בגד"ש בסירין שמעל מנחמיה.לפני כשנתיים היה מי שצילם אותו ליד הרפת של בית השיטה.אם יש למישהו איפורמציה יותר עדכנית הוא מוזמן.רוני

פורסם
היא משמשת כמלונה לכלב שחי שם...

היא לא במצב כל כך סופני ,אפשר עוד איכשהוא להציל אותה.

דיברת עם הבעלים? לפי איך שזה נראה המקום שם מוזנח מאוד ,ונמצא בשכונה של "אנשים קשים".

ממש לא אנשים קשים אל תגזים (אלה אם כן תימנים זה קשה בישבילך )

אבל אני האמת לא בטוח מי הבעלים כי קרוב שאל שם אנשים והוא לא מצא כלום .

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

הינה עוד משהו בשבילך, שפורסם באשכול אחר הרכב הארוך בעולם.

לפני השיפוץ, ואחרי השיפוץ.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218456

תהנו.

amazing-big-car_2.jpg

bigcar.jpg

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם

לזה אני קורא "PIMP MY RIDE"!!!:shock::shock::shock:8):twisted::roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...