Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הו גנאדי, כמה שאני יכול להבין אותך! גם אני חולם לנהוג אוטובוס - טייגר במקרה שלי - בכבישי הגליל דווקא...

טייגר "משאית", אבל משאית אמיתית, דווקא נהגתי פעם, בזה של מפעל הקופסאות של קיבוץ יגור - הוא היה במוסך מעין צבי אחרי תיקון, ואני עצרתי לצלם אותו. במקרה הבנתי שישמחו מאוד אם אני אביא אותו מהמוסך לקיבוץ וקפצתי על המציאה...

אז זה לא בדיוק כמו לנהוג אוטובוס, בכל זאת משאית, עם ארגז, אבל עמדת הנהג היתה זהה, וההילוכים... אוה, זאת היתה הפעם הראשונה שנהגתי בעצמי ברכב עם גיר וילסון...

עד כמה שאני זוכר, לא הצלחתי להוריד את החיוך המטופש מפרצופי ממעין צבי ועד... היום!!!

ובהקשר למוזיאון, כיף לראות שהוא ממשיך ומתפתח, שדואגים (נוח?) להוסיף מוצגים...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד כמה תמונות. בהזדמנות- תודה לצלמים- אנדי ואסף, ולכל הנפשות הפועלות והיוזמות- יוסי, אייל, נח, אסף, אנדי, שהשתתפו באופן ישיר או עקיף ב"מבצע"!:-)

DSC01231.jpg

DSC01233.jpg

DSC01234.jpg

DSC01236.JPG

DSC01238.JPG

DSC01241.jpg

DSC01242.JPG

DSC01239.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ועוד:

DSC01223.JPG

DSC01220.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפני כ שנתיים כמע קניתי אחד כזה

אבל מאחר והרכב מוגד כמשאית והמשקל הוא מל

12 טון אי אפשר להפכו לאספנות זנתי את הרעיון

השבוע ביררתי והאוטובוס/משית נימכר לפני כשנה

פורסם

על מה אתה מדבר- על ה-0303 כזה? או על ליילנד משאית?

במיקרה הזה לא מעניין אותי "אספנות" כרגע, הייתי שמח לשים יד על כזאת (0303), במחיר סימלי כמובן- אינני יכול להרשות לעצמי משהו יותר מזה כרגע...:?

פורסם

משהו שצילמתי הבוקר ליד הבית כשנפרדתי לשלום מהלנד רובר 88, 1973 סדרה III

משאית הענק בולעת את הרכב, פשוט מדהים.

אני רק יכול לומר ששני הימים השמחים בחיי היו היום שבו קניתי את הלנד רובר והיום שבו מכרתי אותו

IMG_1503.jpg

IMG_2436.JPG

IMG_2445.JPG

IMG_2450.JPG

IMG_2455.JPG

IMG_2454.JPG

IMG_2459.JPG

1.JPG

פורסם
עוד כמה תמונות. בהזדמנות- תודה לצלמים- אנדי ואסף, ולכל הנפשות הפועלות והיוזמות- יוסי, אייל, נח, אסף, אנדי, שהשתתפו באופן ישיר או עקיף ב"מבצע"!:-)

למה האוטובוס עקום? נשברו לו הבולמים?!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כנראה... ישב חזק על הצד הימין. בנסיעה לא כ"כ מרגישים את זה, כל עוד שומרים על זה, שלא ימשוך ימינה יותר מדי. מבחינת היציבות בכביש לא הורגשה כל בעיה. אנשים מסתכלים מוזר.:-):twisted:

פורסם
משהו שצילמתי הבוקר ליד הבית כשנפרדתי לשלום מהלנד רובר 88, 1973 סדרה III

משאית הענק בולעת את הרכב, פשוט מדהים.

אני רק יכול לומר ששני הימים השמחים בחיי היו היום שבו קניתי את הלנד רובר והיום שבו מכרתי אותו

מאיפה אתה? ארה"ב, או קנדה?

חתיכת משאית, רק ה"סוס" בגודל של משאית "רגילה" שלמה, עם תא השינה שלו!:shock:8):twisted:

פורסם

תביא גם המשאית הזו איתך!:wink:

פורסם

אתם זוכרים את זה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=21787&page=111

אז, זהו... בחודש האחרון, הייתי בניסיון להשיגו לאחזקתי, אפשר להגיד, בתיווך של חבר, שהסתבר כקרוב משפחה של הבעלים. ואז הסתבר לי: לפני כחודש, ככל הנראה, נגנב המאק! ולא צריך להסביר, מדוע ולאן הוא נגנב, ככה ש... לכל הרוחות- עד, שכמעט הזדמן לי לשים יד על ה-B61, ועוד גרר- למה?!?!?!?:?:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: לפחות, נתנחם בזה, שראינו אותו בפתיחת האולימפיאדה...:-(

למי, שלא שם לב- לא חסר כמעט אף חלק מכני באוטו, מלבד הרדיאטור ו3 צינורות דלק, וגם הקבינה, למרות המראה המזעזע שלה- הייתה שלמה לגמרי, חסרו רק חלקים כמו כנפייים, גריל וכ"ד... האוטו היה בהחלט בר שיכום, ולא משהו מטורף!!! אבל מה זה כבר משנה?:cry: אני מרגיש, כאילו איבדתי חבר... כ"כ הרבה זמן תכננתי עליו!

פורסם

נראה לי כדאי שתפסיק לנסות להשיג רכבים כאלו, כל פעם שאתה במשא ומתן על אחד כזה, הוא נעלם לברזל:shock:

בסוף לא ישארו רכבים לשיפוץ:twisted:

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

מחירי הברזל ירדו מאז, זה מעודד, אני מקווה!:roll:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...