Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן ואמן על הכל, ועוד משהו:

ביום ו' פגשתי מישהו שהיה מנהל מפעל (לא קלת אפיקים) בקיבוץ ושאלתי אותו לגבי הנתמך/אוטובוס הזה. הוא הסביר שבאותה תקופה בכל מחזור בבית הספר היו יותר מ- 50 ילדים, ורצו שהם יסעו ביחד לטיולים, אז באו עם הפיתרון הזה...

כשפלטתי שזה נראה כאילו לא היה מה לעשות עם הכסף בקיבוץ, הוא לא היסס לאשר...

דב

אפרופו סמי טריילר שגורר קרון נוסעים, אז אני זוכר שבשנות השמונים בקיבוץ אפיקים בעמק הירדן הייתה עגלה של סמי טריילר שהייתה ממותקנת להובלת נוסעים חוקית למהדרין עם רישוי והכל. כך היו יוצאים חברי הקיבוץ וילדיו לטיולים ארועים וכו'.

בכלל ענף התובלה באפיקים בשנים האלה היתה אימפריה עקב קיומו של מפעל העץ קלת אפיקים והתמונה של טריילר עמוס גזעי עץ ענקיים המגיעים מהנמל בחיפה ויורדים את הירידות של פוריה לכיוון המפעל תמונה שתמיד תהיה בזכרון שלי ויותר מזה הרעש של מנועי המשאית בדרך כלל וויט וקנוורט בולמים באמצעות הג'קובס את " הנביחה" של הג'קובס לעולם אני אזכור.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגיע לגנאדי מזל טוב, והצדעה גורפת של כל חברי הפורום וכל מי שאיכשהו איכפת לו ממשאיות בארץ (ובעולם, אם תישאלו אותי):

הבנאדם...

חנון ההי-טק הזה...

שמשגע לכולנו את השכל עם הואנדורה 4X4, אוסף ליילנדים, פורד D...

אסקורט, רום כרמל...

ולא יודע מה עוד,

הבנאדם הזה, שבגלל התחביב הלך ועשה רשיון משא כבד...

עבר בשבוע שעבר טסט על...

סמי טריילר!!!

לא הולך ברגל העניין הזה, אני לא מבין איך הפורום עבר על כך בשתיקה?!

אלא אם איזושהי הודעה נעלמה מעיני...

כל הכבוד גנאדי!!!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה רבה!:-):-D:oops:8) עכשיו נשאר למצוא את הפרייטליינר... (וכסף בשבילו:oops:)...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מזל טוב .

באמת סחטיין על ההשקעה .

עכשיו רשיון על אוטובוס .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

OK, זה מה שהתכוונתי... זו הייתה היכרותי הראשונה עם ה-B61!:wink::twisted:8)

http://www.youtube.com/watch?v=I3tKpk7PKQM&feature=related

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ועוד משהו קטן

Public Art

איי!! למה פרייטליינר למה?!?:shock::shock::shock::roll:

פורסם
מזל טוב .

באמת סחטיין על ההשקעה .

עכשיו רשיון על אוטובוס .

גם זה יגיע, אבל לא עכשיו- יש גבול לסבלנות שלי לעשות מבחני התאמה וקורסים של משרד העבודה תוך זמן קצר! אחרת כבר מזמן...:oops:

פורסם

לפני כשעתיים ראיתי בכביש משאית מוזרה של הנסון (מערבל בטון)- כתוב על הקבינה "ASTRA"! מה זה, לכל הרוחות, בחיים לא ראיתי כזה דבר!:roll::shock:

פורסם
לפני כשעתיים ראיתי בכביש משאית מוזרה של הנסון (מערבל בטון)- כתוב על הקבינה "ASTRA"! מה זה, לכל הרוחות, בחיים לא ראיתי כזה דבר!:roll::shock:

ASTRA Astra was founded by Mario Betuzzi in 1948. After a few years in businessreconditioning war-surplus trucks, Astra turned to assembling heavy dump trucks in 1954. In the 1960s it began building its own dump truck powered by enginesfrom Detroit diesel, Mercedes and Fiat.

By the late '70s it had cornered 50 per cent of the Italian market for such vehicles. Since 1985 Astra has been part of the Iveco Group and still produces heavy construction vehicles on two, three and four axles. Waukesha engine, but demand was insufficient to continue production for more than a short period. Throughout the 1930s and '40s Available offered a range of4x2s and 6x4s in "normal" and "forward" control with a choice of engines. Models ranged from 4-tonners up to maximum-weight tractor-trailer combinations. Most of Available's modest production, which totalled around 2500 trucks, were sold to local customers. In 1957 the company was taken over by the Crane Carrier Corporation of Tulsa, Oklahoma. down-left3.gif

פורסם

מעניין, אם כך- מה זה עושה בהנסון? למה בכלל חברה ענקית, כמו הנסון, מחזיקה משאיות שונות ומשונות (להיום, לפחות)- ראיתי כבר אצלם, למשל, MACK די ישן, עכשיו ASTRA הזו, לא זוכר כבר, מה עוד ראיתי... יש להם "קבלני משנה" עם המשאיות הפרטיות, שרק עובדים איתם ולכן הצבע זהה?

פורסם
אכן ואמן על הכל, ועוד משהו:

ביום ו' פגשתי מישהו שהיה מנהל מפעל (לא קלת אפיקים) בקיבוץ ושאלתי אותו לגבי הנתמך/אוטובוס הזה. הוא הסביר שבאותה תקופה בכל מחזור בבית הספר היו יותר מ- 50 ילדים, ורצו שהם יסעו ביחד לטיולים, אז באו עם הפיתרון הזה...

כשפלטתי שזה נראה כאילו לא היה מה לעשות עם הכסף בקיבוץ, הוא לא היסס לאשר...

דב

דב אם זכור לך היה לי קשר מסוים עם ענף ההובלה באפיקים [אוטוקר צהוב וכאלה] אז בין היתר התענינתי בנושא הנגרר ולטענתם הם רכשו אותו גם בגלל העובדה שבאותם ימים היתה נבחרת כדורסל בקבוץ שהשתתפה בליגה הלאומית דבר שחייב נוכחות קהל בייתי במשחקים שנערכו בכל הארץ ועל הדרך ניצלו את המצאותם של סוסי הווייט והאוטוקר סינגלים שהיו להם במשק וחסכו בכך הזמנה של אוטובוס מגורם חיצוני.דרך אגב רק סוס סינגל יכל להתחבר לנגרר הזה בגלל המבנה שלו.רוני

פורסם

אני כולללללה הבאתי דברים בשם אומרם.

אני גם לא זכור לי כלום. אם זכור לך ואם לא, עברתי כבר את גיל ה- 50, ו... מה רציתי להגיד? לא זוכר.

בכל אופן תודה על הוספת המידע.

דב

פורסם
בחיל אויר משביתים אותם, בעוד שבחיל הובלה עם יושבים בימ"חים מחכים ליום פקודה.:shock:

המאקים האגדיים עדיין עובדים כמו גדולים, ויוצא לי לעבוד איתם בליין באופן יומיומי.

יש למשאית האלה נשמה... הרבה נשמה...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...