Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

העבודה על הצ'יפטיין בעיצומה

DSC01655.JPG

DSC01656.JPG

DSC01657.JPG

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה לממוחים:

על המשאית מורכבים שני סוגי ג'אנטים.

איזה מהם הוא המקורי של המשאית?

DSC01658.JPG

DSC01659.JPG

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

עד עכשיו לא עברה לי נפיחות בידיים!!! הדבר הזה פשוט הורס את הידיים, אני לא מגזים! חתיכת משקולת בפני עצמה, עם המברשת פלדה, שלא ממש ישרה, המכונה הזו רוטטת בטרוף, מה עוד, שיש למברשת נטיה לברוח, כשהיא נתקעת במשהו, ואז צריך לתפוס בזמן את המכונה, לפני שנוגעת בך, אני לא רוצה להסביר, מה יקרה אם כן...:evil: בקיצור, אני לא יודע, אם אהיה מסוגל למעשה גבורה שכזה עוד הפעם- ויש לי עוד לפניי את כל הארגז של פורד, פי כמה יותר גדול!:roll::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אם זה כמו באוטובוסים אז הימני הוא המקורי .

הג'אנט עם הקדחים העגולים.

ירון מאיר

זה לא בדיוק האוטובוס, בטייגרים לפחות (וגם בביבר), זה 1200X22 או משהו כזה, וכאן- 900X20...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הי גנאדי,

לצערי השמאלי יותר "מקורי" לצ'יפטיין. הימני יותר מתאים לקליידסדייל הגדול יותר... בעצם איזה ג'אנטים יש לך בגלגלים האחוריים? הם אמורים להיות "סט"...

דב

זה לא בדיוק האוטובוס, בטייגרים לפחות (וגם בביבר), זה 1200X22 או משהו כזה, וכאן- 900X20...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

למה לצערך? -דווקא, כל הגלגלים האחרים הם גם כאלה, וגם אני ואסף חשבנו, שזה "המקורי"! כנראה, שבזמן כל ההחלפות של הצמיגים- הורכב גלגל "ספר" במקום ה"מקורי", כי הספר גם שייך ל"סט", הגלגל הזה הוא ה"חריג" היחיד.. אבל מה לעשות- אני לא אתחיל להחליף עכשיו סתם בין הצמיגים, ה"ספר" במצב פחות טוב מזה...:| אגב, הג'אנט הזה מזכיר דווקא יותר את הג'אנטים של פורד, מלבד החורים, כמובן, שאחרים לגמרי!

פורסם
אדלרון, המשאית שראית לא נמצאת בבית חשמונאי כי אם 1 ק"מ משם ביישוב השכן, מושב עזריה.

המשאית שייכת לחברת משק סחר בע"מ (אלגאלי מנופים ומשאיות). הקוג'אק (ג'קלקלה) אכן לא קשור.

בפעם הבאה שאעבור שם אצלם.

להלן משאית המדוברת

IMG_0072.JPG

IMG_0073.JPG

פורסם

אם זכרוני אינו בוגד בי ,אז זהוא דודג אנגלי שהורכב בתעשיות רכב נצרת בשנות השבעים רובם נרכשו ע"י תע"ש בינהם היו גם דבלים עם סרן נגרר פעם התגלגל לידי פרוספקט של הרכב ובאנגליה הוא הופיע בתצורת גורר תומך 4X2 לדעתי בהובלת נוצות.....רוני

פורסם

גנאדי, זה עניין של טעם, אז לא לויכוח - אני אוהב יותר את הג'אנטים של המשאיות הכבדות יותר. מה לעשות. דרך אגב, בצ'יפטיינים היו כנראה שני סוגים של ג'אנטים, כי אני זוכר גם כאלה וגם כאלה.

דב

(אל תיתן לשטויות שלי להטריד אותך, תמשיך בעבודה הטובה!!!)

למה לצערך? -דווקא, כל הגלגלים האחרים הם גם כאלה, וגם אני ואסף חשבנו, שזה "המקורי"! כנראה, שבזמן כל ההחלפות של הצמיגים- הורכב גלגל "ספר" במקום ה"מקורי", כי הספר גם שייך ל"סט", הגלגל הזה הוא ה"חריג" היחיד.. אבל מה לעשות- אני לא אתחיל להחליף עכשיו סתם בין הצמיגים, ה"ספר" במצב פחות טוב מזה...:| אגב, הג'אנט הזה מזכיר דווקא יותר את הג'אנטים של פורד, מלבד החורים, כמובן, שאחרים לגמרי!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הו, כן, דודג' 1050! תנו לי עוד כאלה!

אהבתי אותם משהו! מנוע פרקינס V8 עם רעש מאוד אופייני, "הי" ו- "לואו" בסרן האחורי... הידית של המאקסי היתה משהו גדול כזה, עם מסילות, משהו דומה לידית ההילוכים של הטייגרים הישנים יותר...

ורוני, אל תתפלא שראית "סוס" כזה - זה 19 טונר לכל דבר, ועם הסרן המתרומם, נדמה לי שהם הגיעו ל- 27 טון כולל (וביצועים של צב חולה...).

יש לי באיזה מקום (אבל איזה?) תמונותו של דגם עבודת יד שעשה חובב דגמים אנגלי, של דודג' כזה - משהו מדהים!

עכשיו אני יכול לחזור להכין את הבית לשבת?

להלן משאית המדוברת

פורסם

מסתבר שה"נבלה" הזאת היתה די פופולרית בשעתה באנגליה שגרר בעקבותיו את יצרן הצעצועים מצ"בוקס להוציא מספר ורסיות של הדגם הנל.בשיטוט קצר שעשיתי בEBAY מצאתי כמות לא מבוטלת שלהם.רוני

פורסם

וזאת התוצאה 8)

DSC01660.jpg

DSC01661.jpg

DSC01662.jpg

DSC01663.jpg

פורסם
להלן משאית המדוברת

איי!!! מעניין! בחיים לא ראיתי כאלה! אני רוצה כזה גם!!:-)8):twisted:

פורסם
וזאת התוצאה 8)

8):twisted::-D

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...