Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה החידוש של הסרט המקורי והמוצלח משנת 86

נקרא בארץ "בהילוך רצחני" יש לי אותו בבית על קלטת ווידאו

המון משאיות ישנות כיף לראות תסרט .... יש לי גם את דיול (DUEL)

ובנוסף עוד איזה 30 סרטים על משאיות שבטח כמעט אף אחד לא מכיר

http://www.imdb.com/title/tt0091499/

פורסם

ביקרתי בבית חשמונאי היום .

ראיתי שם משאית דודג' לא צעירה עם צקלקה על הגג, הנראית לא קשורה לעניין.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
על מה אתה מדבר- על ה-0303 כזה? או על ליילנד משאית?

במיקרה הזה לא מעניין אותי "אספנות" כרגע, הייתי שמח לשים יד על כזאת (0303), במחיר סימלי כמובן- אינני יכול להרשות לעצמי משהו יותר מזה כרגע...:?

ל ה 303 היה במוסך בכפר קאסם

פורסם
ביקרתי בבית חשמונאי היום .

ראיתי שם משאית דודג' לא צעירה עם צקלקה על הגג, הנראית לא קשורה לעניין.

המשאית שראית לא נמצאת בבית חשמונאי כי אם 1 ק"מ משם ביישוב השכן, מושב עזריה.

המשאית שייכת לחברת משק סחר בע"מ (אלגאלי מנופים ומשאיות). הקוג'אק (ג'קלקלה) אכן לא קשור.

בפעם הבאה שאעבור שם אצלם.

פורסם

הנה כמה תמונות נוסטלגיות. יש תמונה של אוטוקר צהוב מודל 70, תמונה של סמים מימי הפינוי של סיני 1979 עד 82 ,יש שם מאק דיאם של עמק חפר הכתוםעם התא שינה תוצרת ישראל מפיבר כמו הצבאי, יש מק אף של בית שאן חרוד הצהוב עוד אחד של עמק חפר הירוק,והאוטוקר הירוק של התנועה עם הנהג דני עזרא יש אינטרנש של דחן כשהגיע לארץ לתערוכה ב1989ו,האוטוקר האדום לשעבר הירוק של התנועה מודל 76 בגילגלו האחרון עם עידן גונן,מאק דיאם 800 של נתיבים מודל 82 עם לובי

1.jpg

12.jpg

26.jpg

31.jpg

25.jpg

21.jpg

34.jpg

פורסם

בתמונה למעלה מימין, מאק די אם 800 של נתיבים עם די 9 על הלובי הנהג אבי סיני מגדרה,הבא מאק די אם 81 ,הבא אוטוקר משופץ של נתיבים מודל71 הבא אחריו מאק די אם 800 של נתיבים מודל 72 עם מבנה על הלובי,למטה יש מובילית מאן עולה מאילת עם מכוניות סוברו הנה מאק סופר ליינר רכבת של מפעלי תובלה על קו סדום אילת ואחרון מאק בי 81 של התנועה מודל 64 הנהג מוישה חזמה מגדרה

35.jpg

51.jpg

41.jpg

72.jpg

60.jpg

5.jpg

33.jpg

פורסם

ישראל בהמשך התמונה שכפי הנראה צולמה באפריל 1982 בעת פינוי ימית ישנו הDM800 השני של עמק חפר עם הסליפר ואחריהם DM800 של סולל בונה חיפה מודל 75 מנוע V8 ואוטוקר 71 אף הוא של סולל בונה חיפה.רוני

פורסם

היה שייך לקואופ הגליל העליון .בעבר היה גורר תומך והוסב לגרר.מישהוא סיפר לי שגרר מטרו בעצם לא קנו אותו אלא התחיבו לתת שרותי חילוץ וגרירה לקואופ וכתמורה הם מתחזקים ומפעילים אותו יתכן והרווחים הם מגרירות פרטיות שלהם.רעיון העסקה בערבון מוגבל.רוני

פורסם

אתמול ראיתי בדרך לירושילים סוס מאק צבאי שגרר עגלת לובי ועליה מסוק אנפה .

לצערי הייתי עם נוסעים באוטובוס ולא יכולתי לצלם :-(

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

האם זיהית איזה דגם של מאק זה היה? לפי מיטב ידיעתי בבחא 27 החליפו את המאקים בוויטים ווולווים אבל יתכן שהשאירו שריד מהמאקים.האם זאת היתה עגלת מוביל כבדה או עגלה ארוכה יותר וקלה ששייכת למחלקת הובלה של חיל האויר?רוני

פורסם

כבר שאלתי בעבר, לא קיבלתי תשובה ועכשיו שוב, במקרה ומישהו נזכר או איזה חבר פורום חדש שלא ראה זאת בעבר.

אני מחפש משאית GMC 450 משנת 48-50, אם ידוע לכם מי מחזיק בכזו אחת אשמח לקבל פרטים.

gmc4.jpg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...