Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
זהו, אני בצורה הזו תמיד חושב על ה-305, הם הרי מאד דומים, רק הדלתות שונות ועוד כמה דברים...:oops:

אחרי השידרוג הטייגרים קיבלו מרכב של 305

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחברי הפורום שלום.

בלוח פוקוס מיום 22.08.08 מופיעות מספר אטרקציות מענינות למי שיכול להרים את הכפפה:

"מאק DM800 שנת 1974" + שני טרקטורים זחליים קטרפילר מסוג D7+D6 , שניהם משנת 1974. 052-2750354 לא בשבת.

"טייגר ליילנד 1978 , 33000 ש"ח,פרטי במצב נסיעה,050-8366009." צבעו כחול (לפי התמונה) ונראה לי שהוא הופיע באחת ההודעות הקודמות בשרשור.

בהצלחה.

פורסם

הליילנד הזה עבר כבר כבר כמה גלגולים, מאז, שיצא לפני כשנתיים משרות באל-על עם עוד כמה אחים שלו, 5 בסה"כ, מהם אחד כבר הספיק להשרף (ז"ל), אני יכול רק להגיד, שיצאו משם במחיר הרבה, אבל הרבה יותר נמוך... אוטו מאד נחמד, אני בזמנו תכננתי לקחת אחד מאל-על ישירות, אבל לא הצליח, מה לעשות... ב-33K לא נראה לי, שמישהו יקנה, אבל נחיה ונראה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לתדהמתי, היום בבוקר, ראיתי ביפו קלייסדייל לבן, משנת 86 ("טלוויזיה") עם מנוף וארגז עץ בצב לא רע, מסתובב! ואני חשבתי, שכל אלה עם מנוף כבר נכחדו, לפני כמה שנים היו עוד כמה כאלה, שעבדו במרכז!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
קישור שקבלתי הבוקר עם שאלה, באיזו משאית מדובר:

http://travel.webshots.com/photo/1249712093043828721vIzCSO

תודה מראש.

מה אתה לא מזהה? סתםםםם זאת KENWORTH שעשו לה שדרוג באזור הרדיאטור אבל עדין יש את הקבינה הידועה היחודית ל KEN ובנוסף אם תתאמץ תזהה על המכסה מנוע את האותיות של השם KENWORTH .רוני

פורסם

בימים האחרונים יוצא לי לנסוע הרבה בקו 451/461 בקו רמלה-ת"א ולשמחתי אני רואה הרבה משאיות של פורד שהייתי רואה יותר בתור ילד (תחילת שנות ה90') אצל מובילי הדירות ברחוב שנקר בחולון - יכול להיות שאלה פורד קרגו?

יש להם גריל ענקי מפלסטיק ובדר"כ הסמל של פורד חסר עליו. ע"פ הצביעה אחת מהם הייתה שייכת בעבר לאמישראגז/פזגז...

בהחלט נוסטלגיה...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
מה אתה לא מזהה? סתםםםם זאת KENWORTH שעשו לה שדרוג באזור הרדיאטור אבל עדין יש את הקבינה הידועה היחודית ל KEN ובנוסף אם תתאמץ תזהה על המכסה מנוע את האותיות של השם KENWORTH .רוני

לא סתםםםם קנוורט אלא דגם 953, אחד הרכבים המצליחים ביותר לעבודה בשדות נפט, ודגם מיוחד לאקלים חם. הצורה הייחודית של האף בגלל שני רדיאטורים של נוזל קירור, העומדים בזווית של 45 מעלות.

בקיצור, רכב מעולה ואגדי, אך עד כמה שידוע לי, כבר לא מיוצר.

Spirit In The Dark

פורסם

חברים, בא לי לנסות לנהוג במאק הישן- יש למישהו רעיונות/הצאות? -רישיון יש לי, מן הסתם, ניסיון- רק על הביבר החצי-אוטומט שלי, ווולוו FH12 סמי...

פורסם

עכשיו יצא לי להסתכל בסרט "דיול" (Duel), סרטו הראשון של סטיבן ספילברג.

הכוכבת הראשית שם (מלבד דניס וויבר) היא ללא ספק הפטרבילט 281 מודל 55' שמנגחת את הוואלינט... מפחידה ואימתנית.

148.jpg

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

הטלטולית של גנאדי בפוזה מגרה :lol:

1.JPG

DSC01133.jpg

DSC01135.jpg

DSC01136.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אכן! שאפו לצלם, שהצליח, בתמונה הימנית העליונה לתת תחושה של משאית חדשה שרק יצאה מפס הייצור, או אפילו מדגמנת באיזו תערוכת משאיות!

וואלה הצ'יפטיין הזה מתחיל לקבל צורה!

דב

הטלטולית של גנאדי בפוזה מגרה :lol:

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...