Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, עזרה דחוף: אני לא מצליח לפתוח אומים כדי להוריד גלגלים מהפורד. מה עושים? -כמעט שברתי מפתח "צלב" שלי, עם הצינור 2 מטר אורך, ועדיין יש כמה אומים עקשניים, שלא נפתחים!:-x למישהו יש מפתח מאאאד "רציני"?:roll: או "פטיש" למשאיות, עם מתאם לצינור "רגיל" (קטן יותר) להשאיל למחר לכמה שעות? תודה מראש!

עריכה: דהו... רואים, שלא ישנתי: גם שמתי את זה בהתחלה ב"אוטובוסים", וגם "עזרה" עם "א".... מנהל- אנא, ערוך את הביזיון הזה, אני כבר לא יכול...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המון WD לאורך זמן ,יש לך קשרים בפנצ'ריה כלשהיא?

יש להם הרבה פעמים מכפיל כוח,קח בחשבון שזה יכול לשבור את הבורג.

בהצלחה

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא אכפת לי לשבור ברגים- אני מפרק גלגלים מ"תורם"... העיקר, שזה ייפתח! ניסיתי, כאמור, עם צינור גדול, המולבש על ה"צלב"- פתחתי חלק, וחלק לא, וכמעט שברתי צלב...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפתוח עם בוקסה וידית גדולה, בתוספת צנור באורך שלושה מטרים. ברוב המקרים זה מצליח, במידה ולא, תצטרך לחמם את האום.

אמנון.

פורסם

אין לי בוקסה כזאת... רק ה"צלב". לחמם- עם מה? כלומר- מבער קטן ידני יספיק, או שצריך ברנר רציני?:roll:

פורסם

תודה לכולם! בסופו של דבר קניתי שני דברים היום: מפתח ארוך וחזק עם ידית, שיכולה לשמש גם כ"לום", והכי חשוב- מכפיל כח. ובעזרתו הצלחתי לבסוף לפתוח את האומים העקשניים- כולם. עשיתי שיקול, שאני בכל מיקרה אצטרך את הכלים האלה אחר-כך בשביל לעבוד על המשאית שלי. עזרה גם כמות מכובדת של WD, ששפכתי על הברגים. תוצאה- מ"תורם" פורקו שני גלגלים במצב מצויין, והורכבו במקומם שניים גמורים, אבל מחזיקים אוויר. ה"תורם" היה, אגב, קרגו מתחילת ה-90, שלא יסע יותר לעולם.:-( למזלי, גלגלים ב-D שלי ובקרגו זהים לחלוטין, אז, פשוט הבאתי את שלי, פירקתי ממנו, ומיד שמתי את שלי בחזרה.

פורסם

שכחתי מקודם (העייפות עובדת:oops:)- תודה ענקית לאסף כהן על העזרה היום, ובאופן כללי!:-)8)

פורסם
אוטוקאר מודל 1963 מנוע קמינס 220 כ""ס מס רישוי 91-355 היה שייך לקבוץ מסדה סיים את חייו כאשר הנהג יגאל מהקיבוץ ניסה לסיים נסיעה עם נזילת מים וגמר את המנוע. הרכב עמד שנים ליד הרפת בקיבוץ עד שהחברים בארגון ההובלה של עמק הירדן החליטו לעשות ממנו אנדרטה לרגל חגיגות יובל לארגון .חסאן שהאון מהכפר איכסל שליד נצרת שהוא בעל מוסך למשאיות תרם את השיפוץ החיצוני של האוטוקאר.מי שעובר בשעות החשכה יראה שהפנסים שלו דולקים מזרם חשמל מעמוד תאורה סמוך.רוני

אתה מתכוון ליגאל חן, אח של דודו חן?

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

ל"חולי המשאיות" שלום

אני מחפש משאית עד 12 טון ( להפוך לאספנות)

ארגז סגור גדול כמובן נוסעת עם רשיונות

רצוי ארגז קירור לשעבר

היחידה לא צריכה להיות תקינה

תודה על העזרה

יורקי

פורסם

מישהו כאן מתכנן לבנות קראוואן?:-):wink::twisted:8)

כבר עכשיו אני אומר לך, שסיכוייך למצוא אחת בדיוק לפי מה פרטת- שואפים ל"0"!:? רוב המשאיות משנות ה-70 כלל לא שרדו, אלה, ששרדו- רובן במצב די גרוע, ככה, שלנסוע ללא השקעה התחלתית די מכובדת לא תוכל. וארגזי קירור- רוב הארגזים, שבמצב סביר- עוברים משאיות, אז, סבירות למצוא משאית ישנה עם ארגז טוב די נמוכה.

אז, מה אתה כן יכול לעשות עכשיו, וזה, מה שאני גם ממליץ, אם יש לך מקום ואמצעים: קח משהו קצת יותר חדש, לדעתי האופציה המומלצת- פורד קרגו מאמצע ה-80 (הם התחילו ב-83, אם אינני טועה, אם כי, קשה למצוא משנה הזו כבר), תמצא אחד בזול, ולאט לאט תרכיב אותו למצב מושלם, כולל כל ה"אפליקציות", שאתה רוצה- ארגז מבודד, הכל בפנים, וכ"ד. הפלוס הגדול בקרגו ספציפית- יש לך עדיין שפע חלקים, כולל דברים, כמו קבינה חדשה, והכל! כמו כן- יש לך קרגואים "פליטי בזק" עם קבינה כפולה וארגז סגור- אופציה מאד נחמדה, לדעתי, אם אתה מתכוון לטייל עם האוטו עם משפחה או חברים, נניח!

למשל (אבל זה קצת חדש):

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=3&CarSpecialSubCatID=14&FromYear=&UntilYear=1988&Hand=&fromPrice=&untilPrice=87000

פורסם

חברים חדשות משמחות.היום התקשר אליי חבר ובישר לי שהוא מוביל על הלובי שלו את הMACK B61 מודל 1959 ששייך לחילקי מרמת הגולן לשיפוץ כללי,אמנם לרכב הזה אין רשוי בתוקף אבל הוא במצב טוב.הבעלים שלו צבע אותו לפני מספר שנים והגיע הזמן לשפוץ .לדבריו הוא מתכונן לעשות ניקוי חול לשלדה גלגלים וכו.נקווה לעוד מלכה יפיפיה כמו האוטוקר והסקניה ששופצו .רוני

פורסם
נצפתה על הכרמל בחיפה: מי מכיר? מי יודע?

[ATTACH]122360[/ATTACH]

דודג' צבאית לשעבר

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...