Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת הגיע הזמן שמישהו יזכיר את הסרט הזה כאן בפורום!

לא לא רק סרט מתח מעולה, גם הצילומים של המשאית בנסיעה, יד ורגלי הנהג בתפעול הרואד-ריינג'ר...

משו.

בטוח שהיא מודל 55'? אני לא חולק, לא היכרתי משאיות כאלה של פעם...

לארץ הגיעו קנוורט ופטרבילט רק ב- 73', אחרי מלחמת יום הכיפורים.

דב

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גנדי ידידי יקר יש לנו בחצר באשדוד מאק f700סינגל מודל76 5על 2 סוס שחייב רשיון לסמי, יש לנו אר 600 81 5 על שתיים וגם אמ אץ 600 93 קמינס גיר פולר רוטרייג'ר 18 אם תרצה לפחות בחצר תוכל לנהוג ,

אשמח ביותר!:-):twisted: ומקווה, שבקרוב לא רק בחצר!:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עכשיו יצא לי להסתכל בסרט "דיול" (Duel), סרטו הראשון של סטיבן ספילברג.

הכוכבת הראשית שם (מלבד דניס וויבר) היא ללא ספק הפטרבילט 281 מודל 55' שמנגחת את הוואלינט... מפחידה ואימתנית.

ואם בסרטים עסקינן- מי זוכר, איך קוראים לסרט של סטיבן קינג, שמדובר בו על ה"השטלתות" של חייזרים העויינים על כל המכונות בכדור הארץ- וביניהן, חלק נכבד- משאיות ענקיות, שהתחילו לתקוף בני האדם, רוב הסרט- התגוננות של קבוצה של האנשים נגד חבורה של המשאיות וציוד מכני כבד, שמנסה לתקוף אותם! משם, אגב, אני אוהב את המאק B61 גרר!:twisted:8)

הסרת מתחיל, אגב, מצחיק- כספומט בולע למישהו את הכרטיס, וכותב לו: "FUCK YOU", ואז גם כל השלטים של הבנק מתחילים לכתוב את אותו הדבר!:-D:lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מגניב! עשה לי חשק לנסות, מאתגר משהו...:roll: מתי כבר יהיה לי B61?!:roll::cry: אמנון, לך יש, נכון? יש לך אחד, שנוסע, או שכולם בתהליכי שיפוץ?

פורסם

נו, מישהו יודע, על איזה סרט אני דיברתי? אף אחד?:roll::?

פורסם
ואם בסרטים עסקינן- מי זוכר, איך קוראים לסרט של סטיבן קינג, שמדובר בו על ה"השטלתות" של חייזרים העויינים על כל המכונות בכדור הארץ- וביניהן, חלק נכבד- משאיות ענקיות, שהתחילו לתקוף בני האדם, רוב הסרט- התגוננות של קבוצה של האנשים נגד חבורה של המשאיות וציוד מכני כבד, שמנסה לתקוף אותם! משם, אגב, אני אוהב את המאק B61 גרר!:twisted:8)

הסרת מתחיל, אגב, מצחיק- כספומט בולע למישהו את הכרטיס, וכותב לו: "FUCK YOU", ואז גם כל השלטים של הבנק מתחילים לכתוב את אותו הדבר!:-D:lol:

http://www.imdb.com/title/tt0120380/

פורסם
מגניב! עשה לי חשק לנסות, מאתגר משהו...:roll: מתי כבר יהיה לי B61?!:roll::cry: אמנון, לך יש, נכון? יש לך אחד, שנוסע, או שכולם בתהליכי שיפוץ?

יש לי B-61 שלם, לאחר צבע. הוא לא נוסע ,אך לדעתי ניתן להניעו לאחר טיפול במערכת דלק.

כמו כן יש ברשותי B-43 שנת ייצור 1955, מבחינה חיצונית נראה כמו B-61 פרט לזה שהצמיגים יותר קטנים. אולי רוני יוכל להסביר את ההבדל בין שני הדגמים.

ד.א. במלחמת יום הכפורים נהגתי על B-61 מגוייס (סמי טריילר). כנהג משנה על B-61 עם גיר 5 על 4. ולאחר מכן על גיר 5על 2, אני רוצה להגיד לך שלעבוד על סמי עמוס עם גיר 5על 4 ממש לא היה תענוג.

אמנון

פורסם

תודה, כבר אמרו לי! לפעמים, לא חושבים על השם הכי מתבקש- מה יכול להיות יותר פשוט מ"משאיות" (Trucks) ?:-)8)

פורסם
יש לי B-61 שלם, לאחר צבע. הוא לא נוסע ,אך לדעתי ניתן להניעו לאחר טיפול במערכת דלק.

כמו כן יש ברשותי B-43 שנת ייצור 1955, מבחינה חיצונית נראה כמו B-61 פרט לזה שהצמיגים יותר קטנים. אולי רוני יוכל להסביר את ההבדל בין שני הדגמים.

ד.א. במלחמת יום הכפורים נהגתי על B-61 מגוייס (סמי טריילר). כנהג משנה על B-61 עם גיר 5 על 4. ולאחר מכן על גיר 5על 2, אני רוצה להגיד לך שלעבוד על סמי עמוס עם גיר 5על 4 ממש לא היה תענוג.

אמנון

אין מה לעשות- אם עושים השוואה בין משאיות מודרניות, ולבין כמעט כל משאית ישנה- נהיגה בישנה היא ממש סיוט, אם חושבים על לעבוד בזה באמת! אבל, אנחנו הרי עוסקים בתחביב- סתם מאתגר אותי, איך זה!:-D

פורסם
אין מה לעשות- אם עושים השוואה בין משאיות מודרניות, ולבין כמעט כל משאית ישנה- נהיגה בישנה היא ממש סיוט, אם חושבים על לעבוד בזה באמת! אבל, אנחנו הרי עוסקים בתחביב- סתם מאתגר אותי, איך זה!:-D

אתה מתכוון לרוורס בפורד? :roll:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...