Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנהג שבצילום הוא דב אומנסקי. שרתנו יחד בתובלה כבדה מאמצע שנות השבעים ועד אמצע שנות התשעים.

באותה עת הוא גר בקיבוץ יחיעם ועבד כנהג טריילר על סמי מתוצרת "דאף", בקואפ' "הגליל-המערבי".

אמנון.

פורסם
תודה אמנון,הנה אחד הלילנדים האחרונים שעדיין בעבודה קלידסדייל מודל 79 גנדי בשבילך הפרויקט הבא

גאנדי במסגרת חיפושי אחר חלקים לריקשה ראיתי ליילנד כזה לפני שנתיים במושב בדרום באחד החצרות.

משמש את בעליו להוצאת פסולת מהמשק (במצב נסיעה).

הביע רצון למכור.

אם אתה מעוניין אחפש את הטלפון של הבעלים.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם
תודה רוני. מדובר כנראה באח תאום של הבי 61 הזה גם הוא באותו צבע של הגליל המערבי.דרך אגב יש לו סטארטר אויר

ישראל הם אולי אחים אבל בטוח לא תאומים הרכב שבתמונה הוא סינגל מודל 62 לעומת הרכב של חילקי שהוא דבל ולדבריו מודל 59 .רוני

פורסם
תודה אמנון,הנה אחד הלילנדים האחרונים שעדיין בעבודה קלידסדייל מודל 79 גנדי בשבילך הפרויקט הבא

אין לי כבר מקום וכסף ל"פרוייקטים" האלה!:x אגב, יש כזה שנת 75, שבזמנו הלך לו מנוע, והם עוד רצו עבורו בסביבות 20 במצב כזה! בסוף הוא עשה מנוע, וממשיך לעבוד! ויש עוד 2 שנת 86, שאני מכיר. ויש עוד אחד כחול משנות ה-70, מירושליים- אבל ההוא, כנראה, לא יחזור כבר לכביש- הורידו לו מספרים, ומפרקים לאט-לאט...:cry::x וחבל- הוא במצב הכי טוב מבין כל אלה, שאני מכיר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מי מזהה של מי המשאית הזאת?

DSCF0912.jpg

DSCF0911.jpg

DSCF0910.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

את הטלטולית הזו לשעבר אני אזהה גם בלילה חשוך. כל הכבוד לגנאדי שהחליט לצבוע אותה, הגם כי בצורה פיראטית משהו.

פורסם

אתה טועה- החאפר כאן זה לא אני! התמונות מסגירות::-):twisted:8):lol:

ובנימה קצת יותר רצינית- הוחלט בשלב הזה לעשות מין "תיקוני הצבע", מכוון, שבעתיד (ואני מקווה, שדי קרוב) אני מתכנן להחליף חלק מהקבינה, אז, בינתיים לפחות מרחוק, האוטו ייראה יותר סביר. לדעתי המטרה כבר הושגה באופן חלקי, ועוד לא עשינו אפילו חצי מהעבודה!

(אגב, תודה ענקית שוב לאסף, שכפי, שניתן לראות- עשה את רוב העבודה, והוא בעצם "רוח החיה" של הפרוייקט!:-)8) )

ובנוסף- תודה לעוד כמה אנשי מושב חביבים, שמסכימים לארח אותנו עם כל השגעונות שלנו, ונותנים לנו איי-אילו אמצעי סיוע! אסף, אני לא זוכר שמות, כמובן- אתה מוזמן לפרט!:-D

DSCF0895.jpg

DSCF0904.jpg

DSCF0908.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עוד כמה תמונות משלבים המוקדמים יותר של אותו היום::-):twisted:

DSCF0863.jpg

DSCF0862.jpg

mmmmmmm.jpg

פורסם
אתה טועה- החאפר כאן זה לא אני! התמונות מסגירות::-):twisted:8):lol:

ובנימה קצת יותר רצינית- הוחלט בשלב הזה לעשות מין "תיקוני הצבע", מכוון, שבעתיד (ואני מקווה, שדי קרוב) אני מתכנן להחליף חלק מהקבינה, אז, בינתיים לפחות מרחוק, האוטו ייראה יותר סביר. לדעתי המטרה כבר הושגה באופן חלקי, ועוד לא עשינו אפילו חצי מהעבודה!

(אגב, תודה ענקית שוב לאסף, שכפי, שניתן לראות- עשה את רוב העבודה, והוא בעצם "רוח החיה" של הפרוייקט!:-)8) )

ובנוסף- תודה לעוד כמה אנשי מושב חביבים, שמסכימים לארח אותנו עם כל השגעונות שלנו, ונותנים לנו איי-אילו אמצעי סיוע! אסף, אני לא זוכר שמות, כמובן- אתה מוזמן לפרט!:-D

תודה לנדב מלר מקידרון שנתן לנו להשתמש בגרניק (ואת הכובעם הצהובים..) שלו ולציקי ממזכרת בתיה (דוד שלי) שנתן לנו מקום לעבוד בו.

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

אכן!8)

DSCF0889.jpg

DSCF0893.jpg

פורסם
אכן!8)

ולמי שלא מזהה את הרעול-פנים שבתמונה, זהו גינאדי :-)

פורסם

באמת אין מילים. לקחת על עצמך פרוייקט אחרי פרוייקט, כל אחד במשקל יותר כבד מקודמו (אולי לא לפי הסדר, אבל עדיין) ואתה הולך וחותר קדימה במלא הקיטור, כשפחם בקושי יש...

אכן מרחוק הצ'יפטיין נראה יפה וכשלב ביניים זה לא מעט אם זוכרים מה לקחת ליד. אני מאחל לך שתמשיך ותתקדם, מחכה לראות את הביבר אהוב נפשי מקבל צורה גם...

וכל זאת מבלי לפגוע בזכות הראשונים של אמנון שחותר לכיוונים קצת אחרים אבל גם הוא עושה רבות.

רבותי, כבר נגמרו לי הכובעים להסיר בפניכם. יותר מכם אני מאמין שיש לתחום עתיד, שלא רחוק היום ומשאיות כאלה יידרשו לסרטים, לכנסים, פירסומות והשד-יודע-מה.

מחזיק ידיים מרחוק, דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה!

תתחיל לשפץ את שלך! עזוב, שהיא ללא רישוי עכשיו- תעשה כל מיני דברים פה ושם, רק בשביל ההרגשה!:-) מתי לאחרונה הנעת אותה?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...