Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתום זה תמיד טוב

כתום מחודש זה הרבה יותר טוב

כתום מחודש על משאית ישנה זה כבר מעולה

תמשיכו ככה

אומי

(נשאר קצת צבע?)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הספיקה לנו פחית, שהייתה... צריכים עוד! :-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כנראה שאתה עדיין חושב במושגים של קפרי ואסקורט ולא של משאית...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תודה!

ללא כל קשר- למישהו יש מושג, מה המשאית הזבל הכחולה, שמככבת בפרסומת של ויזה- משום-מה היא נראית לי די ישנה, למרות, שרואים רק את הארגז הדחסן שלה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לעזאזל: חלק כאן כבר יודעים, שיש לי משאית "חדשה"- D600 שנת 75. אז זהו, שהיום ניסיתי להפוך אותה ל"אספנות" ולהעביר בעלות- והסתבר, שיש לה עיקול כבר כמה שנים טובות ע"י הוצאה לפועל! בנוסף לא הצלחתי להפכה ל"אספנות", קיבלנו במחשב משהו כמו "משקל לא חוקי לרכב מסע נפרד" (והאוטו במשקל כולל 10900- לא צריכה להיות בעיה). זה גם יכול להיות קשור לעיקול, שלא ניתן להפוך ל"אספנות"?:x:roll:

פורסם

עד כמה שאני יודע, זה ה- N-86 מאיזור אור יהודה?

"שומרים" עליו ככה כבר הרבה שנים, הוא אמור להיות במצב מכני תקין, ואני מניח שגם תא הנהג בפנים שלם, אבל לא הצלחתי לעניין את הבעלים לא בשימור ולא במכירה...

יכול להיות, עברו מאז כבר כמה שנים, שירצו למכור. מישהו רציני שמעוניין יקבל ממני דרך להתקשרות.

דב

עידן חברי צילם השבוע וולבו אן 88 פלטה מודל 1970 שימו לב לכוכב הקדמי עם ג'נט סגור וגגון לפרזנט

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

למה לא שמעת טוב? עד 68 היתה דלת "ישרה" (כמו במשאית בתמונה) והדגמים נקראו 75 ו- 76, בהתאם למשקל הכולל איכשהו, מ- 69 הדלתות (ועמן כל היקף תא הנהג) קיבלו קימור קל מתחת לקו החלונות, והדגמים היו 110 ו- 110 טורבו.

אני מכיר שתיים כאלו - אחת במוסך באיזור הגליל התחתון ואחת בקיבוץ (אחד העין-חרודים) - אף אחת מהן לא נראתה כזו יפה. שיפצו אותה, או שזו אחרת?

דב

חיפשתי נגריה ומצאתי את המלכה 5 מספרים נדמה לי שהם אמרו שזה משנת 68 יכול להיות שלא שמעתי טוב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב, ראית את ההודעה שלי? התעניינת?

פורסם
למה לא שמעת טוב? עד 68 היתה דלת "ישרה" (כמו במשאית בתמונה) והדגמים נקראו 75 ו- 76, בהתאם למשקל הכולל איכשהו, מ- 69 הדלתות (ועמן כל היקף תא הנהג) קיבלו קימור קל מתחת לקו החלונות, והדגמים היו 110 ו- 110 טורבו.

אני מכיר שתיים כאלו - אחת במוסך באיזור הגליל התחתון ואחת בקיבוץ (אחד העין-חרודים) - אף אחת מהן לא נראתה כזו יפה. שיפצו אותה, או שזו אחרת?

דב

שלום לכל החברים. קצת סדר בבלגן סקניה ווביס שהביאו ארצה עד שנת 65 נקראה 75 בשתי האופציות דבל או סינגל וזה אומר שהמספר דגם לא מבדיל בין 19 טון או לדבל שהיה בזמנו 30 טון כולל. החל שנת 1966 הביאו את הסקניה 76 שהוא למעשה הדגם הממשיך, בישראל היו רק דגמי DAY CUB כך שההבדל החיצוני בינם לבין הדגם הקודם הוא בגודל החלונות שהיו מעט יותר גדולים כמו כן החלונות האחוריים המשיכו מעבר לפינות כמו בליילנד עם קבינה ישראלית וכמו בוולבו עם קבינה מרכבים ,[דב זכור לך משהוא-וולבו]לפי מיטב זכרוני לא היו סקניות 76 דבל אך אני ליכול להישבע.רוני

פורסם

מי יודע איזה משאית בתמונה ולמי היא שייכת?

DSCF1030.JPG

DSCF1029.JPG

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

הממממםםם...:lol:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...