Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הליילנד צ'יפטיין הזה היה פעם טיולית והוא מהצ'יפטיינים האחרונים שיוצרו באשדוד,ההבדל בין צ'יפטיין לקלייסדייל היה בהתחלה באורך הארגז,5.60 לקלייסדייל ו-5.00 לצ'יפטיין,יותר מאוחר יצאו גם צ'יפטיינים עם הארגז היותר ארוך כמו זה שבתמונה,הבדל נוסף היה בסרן האחורי שבצ'יפטיין היה סרן מתוצרת אלביון ובקלייסדייל מתוצרת איטון,יותר מאוחר ייצרו גם את הקלייסדייל עם סרן מתוצרת אלביון,בקלייסדייל היה גם מצב היי ו-לו בסרן האחורי מופעל חשמלית,כשהוחלף הסרן באלביון הכניסו מצב היי ו-לו בתוך הגיר אבל רק בקלייסדייל ולא בצ'יפטיין,הקלייסדייל הגיע עם תיבה של חמישה הילוכים והצ'יפטיין עם שישה הילוכים אבל בלי היי ו-לו,רוב בעלי הקלייסדייל הכניסו הילוך שישי,זה לא חייב הורדת גיר אלא פתיחת מכסה אחורי בלבד,ההילוך השישי נתן לרכב קצת יותר מהירות וגם חסך בסולר אבל מי הסתכל אז על סולר?ליטר סולר עלה 11 אגורות לעומת ליטר בנזין שעלה כ30 אגורות,ההבדל העיקרי בין הצ'יפטיין והקלייסדייל היה בגודל הצמיגים,בקלייסדייל היו צמיגים גודל 1100/20 ובצ'יפטיין 900/20 הצ'יפטיין קיבל משקל כולל 13 טון והקלייסדייל 15 טון.

DSC01660.jpg

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובנוסף הצ'יפטיין הזה מחפש ארגז "רגיל" במצב טוב, באורך 5.66, או דפנות חדשות לקיים (אבל אז צריך להרכיב לו את הקורה החסרה מצד ימין מקדימה במקום המדרגות, ועוד כמה תיקונים)!:-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בואוא'נה, רגע אחד אני לא שם לב, ואתם מזניחים את הפורום שלנו לגמרי? ראיתם לאן נדחפנו? עמוד 5? לא מקובל!

בכל אופן אני שמח לעדכן שאני חוזר למקורות ועולה להגה של סמי טריילר - מרצדס אקטרוס 2007, גיר רובוטי וארגז קירור 13.5 מ'... איך מסובבים דבר כזה, מישהו יודע? נכנסתי איתו למושב, ומרוב ענפים של עצים וגינון, בקושי מצאתי מקום חניה!

עדיין -

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אה, אז ממך סיבוב עכשיו!8):wink: ותבוא לבקר במרכז!

אין מה לכתוב יותר מדי...:? כל המשאיות שלי עומדות כרגע עקב חוסר זמן- אתמול דווקא הנעתי את הפורד ונסעתי קדימה/אחורה שני מטר, כדי שלא תעמוד יותר מדי זמן... ביבר בלי טסט, הצ'פטיין כנ"ל, אין לי זמן לגמור לה את הצבע בקבינה... דודג' עומד ויעמוד עוד הרבה, אם בכלל ייסע איי-פעם...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בכל אופן אני שמח לעדכן שאני חוזר למקורות ועולה להגה של סמי טריילר - מרצדס אקטרוס 2007, גיר רובוטי וארגז קירור 13.5 מ'... איך מסובבים דבר כזה, מישהו יודע? נכנסתי איתו למושב, ומרוב ענפים של עצים וגינון, בקושי מצאתי מקום חניה!

עדיין -

ת מ ו נ ו ת !

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אכו, מה עם התמונות?:roll:

פורסם

כן, בטח, תמונות...

של מה, של יד שמאל שלי, בגבס?

אל ת'שאלו, נכנסתי עם המשאית למוסך, אתם יודעים, טיפולים, תיקונים... בסוף ביקשו ממני להעביר אותה לשטיפה... עמדתי לידה, הפועל נתן משיכה לצינור של הגרניק, וטרח, מצאתי את עצמי על משטח השטיפה המטונף... בהתחלה דווקא הרגשתי בסדר, אבל מסתבר שבלמתי את עצמי עם כף היד...

עכשיו זה סיפור...

חוצמזה, עוד לא קלטתם שאין לי סבלנות למצלמות הדיגיטליות האלה (אולי יש למישהו מצלמת רפלקס טובה שהוא לא משתמש?)

אכו, מה עם התמונות?:roll:

ביינתיים לא:

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

של מה, של יד שמאל שלי, בגבס?

כן , גם זה משהוא :-)

הרבה בריאות והחלמה מהירה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

דב, עזוב ת'יד- המשאית בסדר? -סתאאאם! :-) תרגיש טוב, החלמה מהירה! אתה יכול לנהוג ככה? אגב, זה אוטומטי כבר, כי שמעתי, שרוב המשאיות החדשות כבר מגיעות אוטומטיות!

פורסם

הי גנאדי,

אני לא נוהג, וגם בקושי מקליד...

האקטרוס הוא אוטומטי, אכן, אבל מה-זה פלגמאט... עד שהוא מחליף הילוך בעליה אפשר למות. נו מאוד, אבל פחות מעניין...

יש לו בלם מנוע חזק וריטרדר (שאינו תקין) כך שבירידות אפשר לרוץ איתו יופי.

דב

דב, עזוב ת'יד- המשאית בסדר? -סתאאאם! :-) תרגיש טוב, החלמה מהירה! אתה יכול לנהוג ככה? אגב, זה אוטומטי כבר, כי שמעתי, שרוב המשאיות החדשות כבר מגיעות אוטומטיות!

פורסם

הערב, בשעה 21:00 בערוץ ההסטוריה (42) - ב"מובילים על קרח דק" - ההיסטוריה של נהיגה על הקרח. נראה מעניין!

פורסם

נידמה לי, שהיא ניקראת "פראגה". אני מאמין, שהפתח באמת למשהו צבאי- רובן היו "פליטי צבא", יש עדיין לא מעט כאלה מסתובבות במזרח אירופה. אגב, בניגוד לחלק הגדול של המשאיות הצבאיות של אותה התקופה- לזו היה מנוע דיזל!

פורסם
את המשאית הזו צילמתי בסלובקייה בשנת 2004

מי מכיר ?

לשם מה הפתח בגג - שימוש צבאי ?

כיכבה בסרט הצ'כי הנהדר "כפר קטן שלי" על עוזר הנהג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...