Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל זאת, קצת פרטים? הרי כרטיס במח' תיירים של The palestinians Air Lines אין לי כסף לקנות, אז ביזנס?, בסוויס איר בטח?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר שנים לא סוחב איתי מצלמה. מאז שהראש לא זוכר איפה השארתי אותה (האחרונה -ניקון F בהונג קונג ) וגם הפסקתי להתלהב מכלום.

ראיתי אותו לפני כמה חודשים בשער נמל (לא זוכר אם APAPA או TIN CAN ISLAND בלגוס)

פורסם

במידה ויש משהו שמעוניין לקנות את הנ"ל יפנה אלי בפרטי

1. גורר יד ראשונה עם רישיונות Mack DM800 model 1980

2. Ford 350 model 1970 דאר נע לשעבר עם רישיונות.

שני הרכבים עומדים מספר שנים והגיעו בנסיעה כל המכללים המכניים קיימים.

נמצאים באזור חיפה

נתי

Ford 350 דאר נע Model 1970.jpg

גורר Mack DM800 model 1980.jpg

קבלה אסותא נאמן למקור.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
במידה ויש משהו שמעוניין לקנות את הנ"ל יפנה אלי בפרטי

1. גורר יד ראשונה עם רישיונות Mack DM800 model 1980

2. Ford 350 model 1970 דאר נע לשעבר עם רישיונות.

שני הרכבים עומדים מספר שנים והגיעו בנסיעה כל המכללים המכניים קיימים.

נמצאים באזור חיפה

נתי

שלום לך נתי.יש לי הרגשה שהמאק הזה נמצא ביוקנעם ואם התשובה חיובית אזי אין סיכוי שהוא ימכר היות ובעליו מצפה לקבל עבורו תמורה כמו רכב פעיל משנות ה90 .

פורסם

דבר נוסף ששכחתי, אין שום סיכוי נכון לעכשיו שהDM800 הזה ינוע בכבישי ארצנו עם רשוי תקף.לפי תקנות התעבורה לא יחודש רשיונו של רכב מסחרי מיושן (שגילו מעל 19 שנים) שמשקלו הכולל מעל 11999 קג ולא חודש רשיונו בתקופה העולה על שנה אחת.רוני

פורסם

שנתיים, אבל זה לא משנה- הוא בטוח עומד יותר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הנה שריד אולי יחידי בישראל לילנד אלביון מהרכבה מקומית בלילנד אשדוד מודל 69 עם באק אקס קטן , היה משאבת בטון בסוף דרכו

כולי תקווה, שישפץ אותו איי-פעם. אם הוא ישקיע את אותו המאמץ בשיפוצו, שהשקיע בטייגר- זה יהיה אחלה!:-D אגב, הייתה כבאית עם קבינה כזאת, אבל יותר קטנה, שעמדה במגרש גרירות של ר"ג במסובים, ונעלמה משם כבר מזמן- כולי תקווה, שלא לברזלים! רציתי אותה, אבל בזמנו הבנתי, שהם לא היו מוכנים למכור.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שנתיים, אבל זה לא משנה- הוא בטוח עומד יותר...

שלום לך גנאדי.הכוונה שנה מיום שפג תוקף הרשיון שהיה בתוקף.היות ואנחנו עוסקים בסוגית רכב כבד שמלאו לו 19 מיום יצורו והוא מחוייב לעבור מבחן שנתי כל 6 חודשים הרי משמעות הענין שמיום שהרכב נבחן, לא יעברו מעל 18 חודשים על מנת שלא יורד סופית מהכביש.רוני

פורסם

http://img171.imageshack.us/img171/7009/img0010gh2.jpg

שלום לכולם.אולי תופתעו אבל לפני כ10 שנים בעת שעבדתי באזור אשקלון ניתקלתי במשאית כזאת בתצורת גורר תומך עם מנוף להעמסה עצמית ,שהגיע עם קרקס או חברה שמפעילה מיתקני שעשועים כמו אלו עם הספינות פירטים שמבצאות אפקטים של פחד, לא זוכר כי לא זה הענין בכל מקרה המענין ברכב ההוא שהיה מאוד שקט בעת הפעלת המנוף וזאת משום שהיה לו מנוע הידראולי שהופעל חשמלית ע"י המצברים בילתי יאמן אבל עובדה.בהמשך השבוע אם יעזור לי אחד היורשים שלי אשתף אתכם בתמונות.רוני

img0010gh2.jpg

פורסם
img0011cw6.jpg
שלום לכולם.אולי תופתעו אבל לפני כ10 שנים בעת שעבדתי באזור אשקלון ניתקלתי במשאית כזאת בתצורת גורר תומך עם מנוף להעמסה עצמית ,שהגיע עם קרקס או חברה שמפעילה מיתקני שעשועים כמו אלו עם הספינות פירטים שמבצאות אפקטים של פחד, לא זוכר כי לא זה הענין בכל מקרה המענין ברכב ההוא שהיה מאוד שקט בעת הפעלת המנוף וזאת משום שהיה לו מנוע הידראולי שהופעל חשמלית ע"י המצברים בילתי יאמן אבל עובדה.בהמשך השבוע אם יעזור לי אחד היורשים שלי אשתף אתכם בתמונות.רוני

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...