Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאותו הרגע שיצאת מהרכב אתה צריך לקחת איתך את המפתח, מישהו היה עלול לחטוף את הרכב(למרות שהסיכויים ממש שואפים לאפס.)

אתה הנהג אתה האחראי בכל הקשור לבטיחות הנוסעים, אם היית אומר לשוטרים שהשארת את המפתחות ברכב ככה ללא השגחה ניראה לי שביכלל לא היית יכול להגיב היית אוכל אותה חזק.

יצאת מהרכב, קח איתך את המפתח היום לא חסר שודדים שמנסים להמלט עם הרכב ואפילו עם הנוסעים שבתוכו. (ולא חסר סיפורים כאלו בפורום).

פורסם
תגיד לי מה אני ילד ?

אני אומר לך לא שתיתי איזה סיבה יש לי לשקר בפורום ? מה אתם חוקרים שלי !?

סה"כ בא להתייעץ פה.

ובקשר לזה שהוא לא אמר לי מה העונש על סירוב..

אני ישחק על זה חזק,חזק!

אתה לא צריך להלחץ או להתנפל עלינו פה, להיפך, התגובות משרתות אותך יפה.

כל המגיבים פה הם הראי של דבריך, ודבריך (מה לעשות), לא נשמעים אמינים במיוחד. איזו סיבה יש לאדם פיכח (לא שיכור כן?) לא להבדק ולהכנס לתסבוכת?

נשמע הזוי, וזה לדעתי גם מה שכל שופט יחשוב (בדיוק כמונו). רק אתה יודע אם שתית או לא, וגם זה לא רלוונטי לעניינך,

כעת הסיפור הוא מה תגיד לשופט , והאם הוא יאמין לך.

לא ידעת מה השלכות סירוב לבדיקה ,זה הקלף הכי חזק שלך פה, שחק איתו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה רבה לאלה שעזרו לי ..

יש כאלה שרק החמירו את המצב אז אני מאחל להם לעמוד באותו מצב בידיוק כמו שלי!!! ואז נראה אותכם חכמים ...

תתביישו !!!

נישן על זה טוב הלילה..שיהיה לכולם לילה טוב.

ולכל החכמים..מכל הלב לא מאחל לכם להגיע למצב שלי ..אבל אם אתם מתעקשים,בבקשה..

צ'או.

פורסם

יש כאלה שרק החמירו את המצב אז אני מאחל להם לעמוד באותו מצב בידיוק כמו שלי!!! ואז נראה אותכם חכמים ...

תתביישו !!!

צ'או.

לא ברור לי איך החמירו את מצבך... רוב התגובות פה היו תגובות בונות ועצות.

ואין לך מה להתעצבן כשכועסים עלייך שלא קיימת פקודת שוטר, אני חושב שאני מדבר בשם כל חברי

הפורום כשאני אומר שכולנו דואגים למשפחות ולקרובים לנו וכאשר אנחנו רואים בן-אדם שמסרב לקיים

פקודת שוטר, שוטר הבא להגן עלינו ועל יקירנו, ומזלזל בו זכותנו לכעוס.

לילה טוב

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אם אתה רוצה לצאת מזה הכי "בזול". פשוט תאמר את האמת.

ותתפלא לראות איך הכל מסתדר. אבל תזכור! את האמת!

תגיד במשפט שאתה מבין את חומרת המצב והענין הזה שם אותך בפרופורציות לגבי תפקידך.

"סה"כ בגלל תפקידי נכנסנתי לאיזו אינטריגה אישית מול אותו מתנדב,

לא חשבתי באותו זמן בכלל על ענין הבדיקה שכן הייתי טרוד בכך שלא מאמינים לי שאני ממלא תפקיד בכוחות הבטחון. ולא חשבת באותו רגע על ענין הבדיקה אלא על חוסר האמון האישי בשוטר !

משהפרשה התגלגלה והגיעה עד לבית המשפט הבנתי כי אני אמור לשמש דוגמא לציבור ואינני יכול להשתמש ב"כוח" כלשהו מבחינה אזרחית. ולא מגיעה לי הטבה על כך שאני ממלא תפקיד בטחוני, להיפך אני אמור לשמש דוגמה לאחרים.

ולכן אקבל כל מה שיפסוק כבודו" .

תתאמן על הקטע של האמת , להוציא את האמת החוצה - את הנשמה.

כל זאת כמובן שמה שכתבת הוא אמת ולא שלא רציתי להיבדק כי פחדתי שיגלו ששתיתי מעט אפילו.

בכל מקרה שלא יהיה תגיד את האמת.

אם תתחרטט או תנגן על משהו לא אמיתי , יתחרטטו איתך גם, ככה זה עובד. ילמדו אותך לקח כפול, קח את האחריות לידיים ותגיד טעיתי וגם תרגיש בעתיד טוב יותר עם עצמך שלא שיקרת . והכי חשוב ששמת את האגו הזה במקום הראוי לו.

בהצלחה ודווח לנו שנלמד האם (כדאי?) לסרב ל - . :2gunfire:

פורסם

הזוי.

ציטוט:

"האופן שהוא פנה אליי וביקש למרות שהצגתי את עצמי כשוטר מנעה ממני להבדק."

נו, בעיית אגו קלה. מה-זה קלה, קלילה, כליל הקלילות.

זאת הייתה בסך הכול בדיקת אלכוהול שגרתית. אף אחד לא מחפש אותך, צא מהסרט.

אני הופך והופך ולא מוצא שום סיבה רציונלית לכך שסירבת להיבדק.

בהצלחה במשפט, ולפעם הבאה פשוט תנשום עמוק ותפעיל את השכל.

(סליחה על הנימה הבוטה, אבל יש גבול לכל תעלול)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מבין מה קשורה תעודת השוטר לכל הענין.

המתנדב שעוצר אותך ומבקש בדיקה, הוא אומנם מתנדב, אבל באותו הרגע הוא שוטר לכל דבר וענין המבצע את תפקידו בהתאם להוראות, וזה שהוא מתנדב לא שייך לעניין כלל וכלל.

אם השוטר שעצר אותך וביקש בדיקה לא פעל בהתאם להוראות פירושו ששוטר לא פעל בהתאם להוראות ואין קשר אם הוא מתנדב או לא.

אני מניח שהשוטר שעצר אותך וביקש בדיקה, ביקש ממך תחילה רישיון נהיגה. הוא בטח לא ביקש שתראה לו תעודת שוטר. העובדה שאתה מראה לו תעודת שוטר במקום רישיון נהיגה, היא זאת שמחשידה אותך בעיני הבודק. הצגת תעודת שוטר במקרה כזה מאותת לבודק שמישהו כאן רומז לו - תעשה טובה, דלג עלי. זה לכשעצמו מדליק נורה אדומה אצל הבודק, האם יש סיבה שהאדם שמולי מבקש שאדלג עליו ?

לדעתי, עצם הצגת תעודת השוטר שלך, יש בה כדי שימוש לרעה. העובדה שהשוטר עיכב אותך ולקח אותך לתחנה, נובעת מכך שהוא לא יודע או לא רוצה להתמודד מול שוטר אחר ולכן נזקק לעזרת הממונים עליו שהינחו אותו להביאך לתחנה.

כפי שאתה אומר, חלפה חצי שעה עד שהגיע רכב לאסוף אותך, עוד רבע שעה עד שהגעתם לתחנה ועוד זמן המתנה מסויים בתחנה. כשאתה כבר מוכן ומבקש להיבדק, אף אחד כבר לא רוצה לבדוק אותך, כי מבחינתם עברה שעה, ואולי עד שיגע מכשיר לתחנה הזמן הזה ישחק לטובתך מבחינת התוצאות.

אתה לא צריך להיפגע ולשחק באגו. הטעות שלך מתחילה בעצם הצגת תעודת השוטר. לומדים מטעויות.

ולענין זה שאתה שומר עלי מפלסטינים וכד' - על זה אני קד קידה ואסיר תודה, אבל זה כלל לא שייך לענין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

את כל הסמכות שלי,את כל מה שהיה לי כלפי התעודה ..הוא הוריד ברגע.

האופן שהוא פנה אליי וביקש למרות שהצגתי את עצמי כשוטר מנעה ממני להבדק.

לא הייתי מעלה את הנושא הזה בבית המשפט - זה נראה ומריח רע.

אני מאמין שלא מעט אנשים כבר אמרו את זה, אבל אתה חי במדינה דמוקרטית, שבה קיים (לפעמים) מושג שנקרא שלטון החוק. זה שיש לך תעודת שוטר ושאתה שומר עלינו זה מכובד מאוד, אבל כך גם כל אחד מאיתנו שעושה מילואים ושירת בצבא - אולי תודה לנו אישית? מעבר לכך, ההבדל בין התעודה שאתה מחזיק לבין זו ששוטר מחזיק, לפחות לטעמי, הוא חד וברור.

הבעייה היא שאתה באמת ציפית לקבל הנחה בגלל תעודה זו - ציפית שהחוק לא יחול עליך, ולטעמי זה כל מה שרקוב במדינה (ובמשטרה בפרט, אבל זה נושא לדיון אחר).

בכל מקרה, מקווה שהאמת תצא בבית המשפט, ולא תואשם לשווא.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לפותח השרשור ,

עשית מעשה טיפשי שסיכן את החיים של היושבים ברכב והסביבה החיצונית.

יכלת לקחת איתך משפחה שלמה בשניה של "לא לשים לב". ולא משנה שתגיד שהיית בסדר וכל זה.

אני מאחל לך לשלם על זה כמה שיותר , ככה רק אנשים כמוך לומדים.

אני גם בטוח שזאת לא הפעם הראשונה שאתה נוהג תחת השפעת אלכוהול.

אולי זה משהו שקשור לחופש ?

התופעה הזאת של אנשים שנתפסים שיכורים ואז באים למקום הכי לא מתאים לבקש יעוץ ועזרה מה לעשות בשביל לצאת מהמצב הזה.

הדבר היחיד שיש לי להגיד לכל אותם אלה : אל תשתו או שתקבלו את העונש המירבי כי זה מגיע לכם.

לפי כל ההתרחשויות בפורום, אני מתחיל להיות מבסוט מהמשטרה בכל מה שקשור לבדיקות אלכוהול.

אתה לא לבד.

בזמן האחרון אני נהנה לראות את כל השרשורים האלה של השיכורים שנתפסים ולא יודעים מה לעשות.

כל הכבוד למשטרת ישראל (כמה היה לי קשה להגיד את זה:roll:)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ומה הייתה הפואנטה בלהוציא את התעודה?

יש חוקים במדינה הזאת, וזה פשוט ביזיון שלא לוקחים את כל השוטרים וכל פעילי אכיפת החוק במדינה לשיעורי אזרחות אינטנסיביים לפני שנותנים להם סמכויות.

אתה לא עקבת אחרי החוקים ונדפקת.

מבחינתי אם אתה במג"ב, ביזית את היחידה ואת מערכת השיטור.

אתה צריך לדעת מה הסמכות של שוטר, ואם אתה מסרב לבדיקת אלכוהול סתם ככה בגלל שאתה שוטר, הבעיה שלך היא הרבה יותר גדולה מסתם שלילה.

יש פה עניין ערכי ומוסרי.

בארץ נלחמים כל הזמן בשחיתויות ובקומבינות.

אם הצגת תעודה שוטר כדי להתחמק מבדיקה פשוטה היא לא קומבינה ופרוטקציה, אני ממש לא יודע מה כן.

אני מקווה שתפרוש ממערכת אכיפת החוק מהר לפני שתגיע לדרגה שתאפשר לך להיות מושחת באמת, לטובת כל האזרחים במדינה הזאת.

פורסם
אז ככה הלילה חזרנו מחתונה של אחי וכל 4 החברים שלי שתו והיו שפוכים מתים

נהגתי ברכב של חבר ועצרו אותנו שוטר ומתנדב לבדיקת אלכוהול וסירבתי להבדק.

יש לציין שאני משרת כלוחם/נהג במשמר הגבול בעל תעודת שוטר לכל דבר..זה השפיל אותי ששוטר לא מאמין לי שאני אומר לו שלא שתיתי גם אחרי הצגת תעודת שוטר.

נילחצתיי ולא הייתי מוכן להבדק..

והשוטר ראה שאני בסדר גמור..זה לא שיצאתי לו מתנדנד מהאוטו

בזמן שהם לקחו אותי לעשות בדיקה בתחנה סירבתי עד להגעת ההורים שלי.

ושההורים שלי הגיעו וטיפה הייתי רגוע..רציתי לעשות את הבדיקה..אבל הם כבר לא היו מוכנים.

הרי אם הייתי שיכור באמת..זה לא משנה עניין של 15-30 דקות..

לקחו לי את הרישיון,ואת רישיון הרכב..מחר בבוקר אני צריך להגיע לקצין/חוקר והוא יחליט מה לעשות איתי

והזמינו אותי לחודש הבא למשפט.

מה אני עושה מצב כזה ?

אני נהג ביחידה מובחרת במג"ב והתפקיד מאוד חשוב לי..

מה העונש הצפוי ? ומה אפשר לעשות עם כל זה ?

אני אישית לא מאמין שהיית בחתונה של אחיך ולא הרמת אף כוסית, לא מאמין שלא שתית באותו ערב - נשמע לי מגוחך - במיוחד אם אתה נעלב על זה שלא מאמינים לך - אז בטח אחיך נעלב על זה שלא שתית לכבודו.

זה אירוע משפחתי היית צריך לדאוג למונית

מה זה רלוונטי אם אתה שוטר או לא?! ואם זאת הייתה בדיקה שיגרתית של מסמכי רכב היית גם מראה תעודת שוטר ונוסע? אם כך אז שוטרים יכולים לא לבצע טסט וביטוח חובה הרי גם ככה לא יבדקו אותם?!

השוטר/מתנדב לא יודע לבדוק אם אתה בסדר גמור או לא... בשביל זה יש לו את הבדיקה... זאת עובדה ידועה שכשאתה נתפס במשהו ובמיוחד על ע"י המשטרה רמת האנדרנלין שלך עולה ואת קצת יותר מחודד ויכול להיות בגלל זה אתה לא ההקאת לו בתוך האוטו או משהו... בשביל זה יש בדיקות... הם מבוססות על מדע (בדר"כ) ויכולות להביא אינדיקציה ועזר לשוטר להחליט

נלחצת ולא היית מוכן להיבדק? עוד יותר חשוד... בן אדם שהוא חף מפשע יוצא מהרכב נבדק ואומר שלום - בן אדם שיש לו סיבה להסתיר משהו מתווכח ועושה רעש - לא צריך להיות פרויד בשביל להבין את זה

ומה זאת אומרת בתחנה הסכמת להיבדק? למה זאת תוכנית כבקשתך? הטרמפ הזה שכביכול תפסת למשטרה הגיע מכספי המיסים שאנחנו משלמים, בזבוז שעות העבודה ובזמן שהם ביזבזו איתך אולי יכלו למנוע איזה תאונה אחרת...

ואיך לעזעזל אתה אומר שעברו 30 דקות? עד שהיתווכחת איתם על מי מו מה כבר עברו 5 דקות? הנסיעה לתחנה הייתה לדבריך עוד 20 דקות? ועד שההורים שלך הגיעו בטח לקח גם קצת זמן? אני משער שפחות או יותר לקח שעה מאז שעצרו אותך לבדיקה ועד שהסכמת להיבדק מחדש בתחנה.... תתפלא מה שעה אחת יכולה לעשות לבן אדם ששתה בירה אחת...

נהג ביחידה מובחרת? אני מכיר טיפוסים כמוך, חושבים שאם יש להם תעודת שוטר אז חושבים שמותר להם הכל ויכולים לנסוע איך שירצו - לא חסר מטורפים כאלה בג'יפים של מגב ברחבי ירושלים שטסים ברחובות צרים, חונים על אדום לבן, מדרכות וכו' וכל זה במסגרת התפקיד...

במקום להעיר לשוטר על כובע או הופעה לא תקנית אחרת יכולת לגמור את כל זה בנועם ובצניעות, כמו שנאמר "חיים ומוות ביד הלשון"

בקיצור... כל מה שנאמר כאן בהחלט יכול להיות מובא כנגדך במשפט, אישית אני לא חושב שיש לך סיכוי לצאת מזה, קח עורך דין שפיציונר ותניח תפילין כל בוקר

ובאמת מקווה שתלמד לקח לחיים מכל זה.

פורסם
מה לא מובן שלא הייתי שתוי ?

ברגע האחרון ירדתי מהאוטו של ההורים שלי ולקחתי את האוטו של החבר..

תאמין לי שההורים שלי לא היו נותנים לי לנהוג גם אם הייתי שותה כוס אחת ..או שהיו חושדים בטיפה שאני שתוי..

אז תעשה לי טובה במקום לזיין ת'מח ..אני מבקש פה עזרה ולא מישהו שיעביר ביקורת ? למה אם כל הכבוד הביקורת שלך לא הכי עוזרת לי עכשיו . ובקשר לתעודת שוטר? גם שאני מסכן את החיים שלי בתוך כפרים של פלשתינאים בשביל שאתה והמשפחה שלך תשנו בשקט.אמרת לי פעם תודה ? עד שלא יקרה משהו למשפחה שלך , לא תלמד להעריך .

תגיד לי מה אני ילד ?

אני אומר לך לא שתיתי איזה סיבה יש לי לשקר בפורום ? מה אתם חוקרים שלי !?

סה"כ בא להתייעץ פה.

ובקשר לזה שהוא לא אמר לי מה העונש על סירוב..

אני ישחק על זה חזק,חזק!

תתביישו !!!

צ'או.

תשמע, הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה הודעות מעצבנות ומכעיסות מגולש אחד בתוך זמן כל כך קצר.

אני לא חושב שמישהו פה צריך לעזור לך בכלל מהסיבה הפשוטה ש...

אם לא שתית, למה לא הסכמת לבדיקות אלכוהול?

זאת לא בדיקה שנויה במחלוקת כמו פוליגרף, הבדיקה הזאת מדוייקת ומוכחת...או ששתית, או שלא!

מבחינתי (וגם מבחינת החוק), סרבת לבדיקה? יש לך משהו להסתיר! שתית!

ככה זה צריך להיות.

את מי זה מעניין שאתה מסכן את החיים שלך כל יום, אם אתה מסכן את החיים שלי כשאתה נוהג שיכור?(שוב, מבחינתי נהגת שיכור...אחרת לא הייתי מסרב לבדיקה). אני והמשפחה שלי ממש לא ישנים טוב בלילה כשאנשים שיכורים נוהגים בכבישים.

בתור מנהל בפורום הזה, אני מרגיש מאוד לא בנוח כשעוזרים לך פה ונותנים לך עצות איך להתחמק מעונש. אני חושב שהעצה היחידה שצריכים לתת לך פה זה לקחת עו"ד טוב שאולי יעזור לך, זהו!

אף אחד פה לא חוקר שלך, אבל הפורום הזה ניחן בהרבה אנשים רציניים שזכותם להעביר ביקורת על מה שעשית. תמיד תזכור שאם אתה בא לקבל פה עצה, תהיה מוכן לקבל ביקורת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
...בא אליי מתנדב ולא מאמין לי שלא שתיתי..תצחק או לא אבל זה משפיל.זה מילה של שוטר מול אזרח (ופה אני זה ששוטר והוא האזרח.)

...

שתית או לא, לא מעניין כרגע, אתה יודע את האמת.

מילה של שוטר, סמכות, תעודה, מדים. זו בדיוק הנקודה שכדאי להתמקד בה. זה שבעל תפקיד לובש מדים ומחזיק בתעודה, לא שם אותו מעל החוק.

סיבה חלקית לסלידה שיש לציבור בארץ משוטרים היא בדיוק זו, אני שוטר, לי מותר ולכם אסור.

ועד שהשוטרים יפנימו את זה, זה לא ישתנה. וחלקם, אם יפשטו את המדים שנותנים להם הרגשה של "אני ואפסי עוד", לא שווים כלום בלעדיהם.

וגם לך יש תעודה, תשתמש בה במסגרת התפקיד שהיא מיועדת לו. אין לך סמכויות אחרות מעבר לכך.

פורסם

יש פתגם שאומר שחכם יודע לצאת ממצב שפיקח לא היה נכנס אליו מלכתחילה.

לפי התאור שלך למקרה והתגובות בפורום - אתה לא זה ולא זה.

ככה שאין לך הרבה מה לעשות חוץ מלהתכונן לשלילה.

(שאולי תתקצר אם תצליח להוכיח שהשוטר/מתנדב לא אמר לך מה המשמעות של סירוב להבדק).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...