Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כל הכבוד והרצון הטוב, השוטר לא צריך להסביר לך מה התוצאות שעלולות להגרם לך אם תעשה/לא תעשה.

הרי בתור שוטר, אתה יודע ומכיר את העבודה טוב יותר,אף שוטר לא צריך להסביר, בחרת לא להבדק, בסדר גמור, הפעלת שיקול דעת אישי(לדעתי מוטעה), אבל אין לך כל ברירה עכשיו, אלא רק לשאת בתוצאות.

ל'

החוק אומר שהשוטר צריך להסביר על הבדיקה ומה יקרה אם יסרב, לפי מה שהבנתי.

• תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נא חזור אחריי:

אי ידיעת החוק איננה פוטרת מעונש.

אי ידיעת החוק איננה פוטרת מעונש....

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ממי הבנת?

והיכן יש את הסימוכין לכך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
1.

מעניין שכשלא היה את הינשוף, כולם פחדו ממחטים.

היום כולם אסמטים.

מעניין מה מחר...

לדעתי צריך לבטל את בדיקת הדם ולפתח בדיקה רקטלית לבדיקת אחוז האלכוהול בדם.

תראה פתאום כולם קורעים את הינשוף מרוב שהם נושפים בו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממי הבנת?

והיכן יש את הסימוכין לכך?

ל'

בשונה ממקרים אחרים, במקרה הזה יש התיחסות ספציפית בחוק:

מתוך פקודת התעבורה

64ב. בדיקת שכרות

.

.

(ב2) שוטר הדורש מנוהג רכב או ממונה על הרכב לתת לו דגימת נשיפה, דגימת שתן או דגימת דם, לפי הוראות סעיף זה, יודיע לו את מטרת נטילת הדגימה, יבקש את הסכמתו, ויסביר לו את המשמעות המשפטית של סירוב לתת דגימה כאמור בסעיף 64ד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

זה מילכוד בחוק שאני לא בטוח שיעמוד בכבוד במבחן בית המשפט.

ולמה אני חושב ככה? כי מי שלא מוכן לבצע בדיקה נחשב אוטומטית לשיכור, אם אתה שיכור, מה אתה בכלל זוכר שהסבירו לך או לא זוכר?

נראה לי שאדם שמסרב לבדיקת הנשיפה ישר מאבד את אלמנט האמינות בפני בית המשפט אז למה שפתאום השופט יאמין לו שלא הוסבר לו עניין ההשלכות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שאתה אומר, נשמע מעניין ונותן כיוון מחשבה.

המקסימום שאני שותה זה VODA/ВОДА (ולא VODKA) כך שממקום שבתי קשה לי לענות על התנהגותו של שתוי, מה הוא זוכר או לא זוכר ועד כמה הוא מבין את הסובב. בין אנ"ש גם אין כאלה.

יכול להיות שיש רמות שבהן הוא זוכר, מבין ויודע ולפיכך החוק בא עבורם.

אלה שממילא לא זוכרים כלום, גם יכולים לטעון שהם בכלל לא זוכרים שנהגו/עוכבו או חלילה דרסו.

מצד שני, אם מישהו יטען שאינו זוכר בגלל שיכרותו, על אחת כמה וכמה שהוא מודה מלכתחילה שהיה שיכור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...