Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

מהיכן אתה מגיע?

ניתן ברכבת עד לחיפה , ובאוטובוס עד קריית שמונה, ומקריית שמונה בוודאי יש אטובוסים לרמת הגולן, קצרין וכל הישובים בגולן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אוטובוסים ברמת הגולן תדירים כמו פרארי בארץ הקודש (מידי פעם רואים אחד).

תברר בדיוק מתי יש (מודיעין אגד) ותנסה לברר על הסעות מטעם הבסיס.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בדקתי וכמו שאמרו קודמיי לגשור מגיעים אוטובוסים פעם במיליון שנה,אני צריך להגיע לשם עד 12:00 בצהריים,הסעות יש רק עד 10:00.

לא מצאתי באתר של אגד קווים לשם עד ל12:00 בצהריים.

אולי יש איזשהי חברת אוטובוסים שלא שמעתי עליה שפועלת בצפון בקווים האלה?

פורסם

אוטובוסים לבסיסים ברמת הגולן לא לוקחים מקריית שמונה אלא מחצור או צומת מחניים.

צה"ל עובד עם חברת מטיילי קריית שמונה והם יקחו אותך לבסיסים שברמת הגולן (ולא אוטובוסים של אגד).

זה המספר- 0577691066 שאיתו תוכל לברר מאיפה תוכל להגיע לבסיס הזה (חצור או צומת מחניים) ובאיזה שעה.

קוראים לאחראי נסיעות אברהם, בד"כ הוא על דיבורית ולא מבינים שום דבר ממה שהוא אומר וגם הוא עושה טובה אם הוא עונה...אבל זה מה יש.

בד"כ יש הסעות בסביבות-6 בבוקר, 12 בצהריים ו4 בצהריים ויהיו גם כמה ביניהם, אך השעות הללו לא קבועות והם נוטות להשתנה.

אני ממליץ לך להגיע לחצור ולהיעזר בחיילים אחרים וכמובן להתקשר למספר שרשמתי פה ולברר מראש.

כמובן שכל זה נאמר מניסיון וחלק מהשירות שלי היה ברמת הגולן.

• תוכן חדש...