Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו על הפאסאט החדשה - ושוב - באופן הכי סובייקטיבי (נסיון רק עם רכב אחד). לאבי פאסאט חדשה - הוא מחליף אותן כל שנתיים. לרכב לא מעט צרות- מפתיע בהתחשב במחיר ובמותג. ברכב הנוכחי (TDI בן כשנה) בלם היד החשמלי נתקע ובמוסך לא יודעים/מצליחים לסדר אותו. כמוכן באמצע נסיעה נדלקה נורת תקלת מנוע והרכב כבה תוך שהוא מודיע שיש לקחת אותו למוסך. בבדיקה התברר שהלכו שני מזרקי דלק... רכב חדש כמעט, כזכור. כל זה עלה בהפסד יום עבודה, לא מעט טירחה ועוגמת נפש - וכל זה מרכב ומותג שחרטו "אמינות" על דגלם. יש פה ושם עוד כל מיני זוטות שאני אפילו לא שומע עליהן (גם על סיפור מזרקי הדלק לא הייתי שומע אלמלא התבקשתי לסייע לו).

גם הפאסאט הקודם שלו (TDI 2005 או 2006) היה עושה עניינים. אני אפילו לא זוכר מה בדיוק אבל גם שם הלכו לאיבוד כמה ימי עבודה.

במחיר של פאסאט אפשר לקנות היום וולבו S60 -הם הוזילו משמעותית את המחיר.

ובמחיר נמוך יותר יש מבחר אדיר של רכבים.

פורסם

יצא לי בזמנו לקבל חוות דעת מכמה נהגי מוניות שנוהגים בפאסאט החדשה. מאף אחד לא שמעתי על אף אחת מהתקלות שהוזכרו כאן. מה שכן שמעתי מכולם היה שהרכב צורך שמן בצורה מוגזמת אבל בצ'מפיון מרגיעים ש"זה בסדר, ככה זה צריך להיות".

• תוכן חדש...