Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי...

קיום אני נוהג על פיאט פונטו 96, 1250 סמ"ק

לאני מתכוון בתקופה הקרובה לקנות רכב חדש.

הסכום שיש לי הוא 40,000 ואם זאת תיהיה השקעה משתלמם זה יכול ליהיות 45,000

אני מחפש רכב יד ראשונה קטן (בסיגנון פונטו, גאטס, יאריס, אוואו, סיריון וכו') עם נפח מנוע 1,250-1,500 סמ"ק

(רכב שלא שורף יותר מידי דלק)

ובכל זאת שיהיה רכב בעל ביצועים טובים.

אם יש לכם הצעות לרכב שמתאים לדרישות האלה אני ממש ממש ממש הודה לכם [=

פורסם

תודה!!! [[=

יש אותה גיר ידני? כי אני ממש לא רוצה אוטומט...

ונוחות הכי פחות חשובה לי מבחינת צפיפות מהחור וכל זה...כי רוב הזמן לבד ברכב :p

פורסם
הסיריון עם המנוע 1300 מומלץ: הוא חסכוני, בעל ביצועים סבירים, אמין, נוח ומאובזר.

קח בחשבון שאין הרבה כאלה בשוק והטובות נחטפות.

סיריון? נוחה? אתה מתבלבל אולי בין הסיריון החדשה יותר.

הדגם שנכנס בתקציב מיושן מאוד, ספרטני אפילו, לא בטיחותי.

פורסם
סיריון? נוחה? אתה מתבלבל אולי בין הסיריון החדשה יותר.

הדגם שנכנס בתקציב מיושן מאוד, ספרטני אפילו, לא בטיחותי.

מסכים. קשה להבין איך אפשר הגדיר סיריון כרכב נוח (אולי רק הדגם החדש).

בנוגע היצע הרכבים - ב40-45 אלף שקל נכנסת לך פונטו בעלת שנתון גבוה (2004 לפחות), בנוסף ניתן להשיג בסכומים הללו גם סיאט איביזה 2003, פולקסווגן פולו, סקודה פאביה.

מה שבטוח, קשה לי להאמין שתמצא יאריס בסכומים האלה. היאריסים נמכרים בהרבה מעל המחירון, בהערכה גסה אני יכול לומר שמחירה הממוצע בשוק של יאריס 2001 עובר את ה50 אלף שקל.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם

אוקי...זה בהתיחסות למחיר...

אבל איזה מכונית מבין הקטנות שאפשר להשיג בסכומים האלה היא בעלת ביצועים טובים וצריכת דלק נמוכה?

פורסם

פונטו ספייס או פנדה.

נכנסות לך יופי לתקציב, עכשיו תתחיל לשבת על הלוחות ולחפש אחת מיד ראשונה במצב טוב. לא יהיה קל למצוא.

אתה יכול להכניס לתקציב שלך גם 206, אם תתעקש תוכל למצוא בקצה העליון של התקציב שלך גם XS מהמודלים הראשונים. יותר מהנה לנהיגה, כנראה קצת יותר יקרה לאחזקה ומעוצבת הרבה יותר טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני שמח לגלות לך שחברות ההשכרה מוכרות פיאט פנדה ב-55 אלף ש"ח.

תעשה את המאמץ, קנה בתשלומים - ותרכוש רכב עם 50 אלף ק"מ אך משנת 2006.

עם מחירי הדלק כיום, רכישת פיאט פנדה תחזיר את ה10,000 ש"ח שהשקעת מעל התקציב בתוך שנתיים בערך...מה עוד שבנקודה מסויימת ירידת הערך כבר לא משנה כלום, והמחירון של לוי יצחק לא רלוונטי. ראה מקרה דייהו מאטיס.

פורסם

תוסיף לרשימה את הפביה 16V הידנית - איכותית, נוחה, מרווחת, מאובזרת (הכל יחסי), אמינה וחסכונית למדי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...