Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה דווקא במחירה מבין שני אלו? מה התקציב? אולי אפשר להציע רכב אמיתי אם תתן תקציב ודרישות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הסבר קצר למה התרד נראה כך:

יש לי גיס שמתעקש שהוא רוצה לקנות רכב עם 150K מליסינג, העיקר שיהיה לו שנתון 05'. לא עזרו כל דיבוריי, אלו הרכבים שעליהם הוא מדבר, ואלו הפרטים שהוא ביקש לברר.

אז מה יעזור לי שאפשר למצוא אחרות טובות יותר?

תודה לכולכם על הסיוע.

צביקי

פורסם

לבן דוד שלי יש את הריו בליסינג כבר כשנה+

הרכב לא נוסע המון קילומטרים אבל הוא קיבל אותו בתור ליסינג משומש,הרכב לא עושה בעיות,לגבי הצריכת דלק אני אברר למרות שכמו שאתה כבר מבין צריכת דלק זה לא בדיוק משהו שמעניין אותו בגלל שעל הדלק הוא משלם,הרכב נוסע כל הזמן עם מזגן.

אוואו אני מכיר רק ממספר אנשים שיש להם מליסינג,לדעתי הרכב הרבה יותר צפוף,ההרגשה שניסו לגרום לתחושה שאיכות החומרים עדיפה,אבל זה לא באמת ככה,רכבים שנסעתי בהם בתור נוסע עם כמה אלפי ק"מ בודדים שומעים רעשים מוזרים מאזור הםלסטיקה,והתחושה שהרכב עומד להתפרק אוטוטו,בנוסף לטעמי הנסיעה בריו עדיפה במחינת נוחות (עד כמה שאפשר להשוות)

לדעתי אם כבר לקנות קוריאני אז כבר משהו אמיתי ולא בתחפושת של אמריקאי

פורסם

לא היתה לי קאיה, אבל היתה לי שברולט אוויאו ידנית במשך שנתיים. הרכב לא נוח, לא יציב ונותן תחושה שהכל הולך להתפרק בו. דלק - בשביל גיר ידני ממש לא חסכוני. וחוץ מיזה ....הכל בסדר...:lol:

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אלטרנטיבה טובה יותר בקבוצה (ירודה) זו היא האקסנט, מוניטין ,שוק , אמינות טובה יותר.

בכל אופן,הקאיה טובה יותר מהאוואו מבחינת אמינות ו.... ברקסים..

ay-ahzakot.co.il

• תוכן חדש...