Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ, פולו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם (:

לאחר שנגמר המלווה, הגיע הזמן למכונית חדשה :p

הכיוון הוא פולו חדשה מהחברה ( 2008? ), כמובן שבגירסת ה 1.6.

למישהו יש קצת נסיון ויכול להגיד איך היא?

אני מאמין שבקרוב מאוד נעשה נסיעת מבחן ( לא חושב שאני אנהג, אבל נעשה ), ונחליט.

עוד מכוניות בטווח ( חדשות ) יתקבלו בברכה..

פורסם

מה חשוב לך שיהיה ברכב? איבזור עשיר? כוח? מהירות? התנהגות? חסכוניות בדלק? נוחות? פרקטיות? גודל?

אנא רשום את ציפיותיך וכך נוכל לעזור יותר. אגב - יעזור אם תציין תקציב גם כן.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ביליתי עכשיו 10 ימים עם פולו 2008 1.4 טיפ ואלה רשמי למרות שמדובר במנוע קטן יותר-אוטו נחמד וזריז סהכ,בנייה והרגשה כללית איכותית,מזגן טוב, היגוי סביר עם מעט פיט-בק אבל אחיזת הכביש לא וואו בעיקר של הסרן הקידמי,לא מדובר ברכב כיפי לנהיגה אלא לכלי תחבורה יעיל ,המירווח הפנימי טוב מאד וארבעה מבוגרים לא התלוננו על מחסור בספייס.

למרות שמדובר במנוע הקטן אני מצאתי אותו מספק ביותר ב 95% מתנאי הנהיגה והשילוב עם תיבת ההילוכים טוב מאד כולל השליטה הידנית---עובדה מפתיעה מאד שגיליתי היא- שלא מצאתי כל הצדקה לקניית הרכב הזה עם המנוע הזה {והספק של 80 כס} מבחינת תיצרוכת הדלק-לאחר כ600 קמ היא היתה כ1ליטר ל-10 קמ !!!! שזה מה שהקופה שלי צורכת אבל עם עוד כ200 כס....!

לדעתי סקודה פביה החדשה הרבה יותר משתלמת ומודרנית אבל זה כבר הטעם שלי

פורסם

האחות מבית סקודה (פביה) זולה יותר עדיפה על הפולו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מה חשוב לך שיהיה ברכב? איבזור עשיר? כוח? מהירות? התנהגות? חסכוניות בדלק? נוחות? פרקטיות? גודל?

מממ

בוא נגיד שהמהירות זה לא הדבר העיקרי, אם כי הוא אכן חשוב.

הסכום הוא גג גג גג 120K, אין סיכוי להוציא מעל זה.

ממה שאני הבנתי ( מאחותי ), לא תהיה לה בעיה להחליף איתי מכוניות, ואני מת על המכונית שלה (סיביק 2007 ), אוטו שפשוט חוויה לנהוג בו, אי אפשר לתאר את זה ( יותר מ BMW מסדרה 3, שנת 2007 שנהגתי עליה ).

עוד רעיון היה אולי לקנות סיביק אבל הפשוטה ביותר, שוב לאור העובדה שהאוטו הזה פשוט חוויה ונהנים ממנו בכל נהיגה.

היה לנו פג'ו 207 שהייתה אמורה להיות זמינה לי ברוב הזמן ( לא אגיד שלי כי זה לא ככה בדיוק ), אבל מסיבות כאלה ואחרות היא לא אצלנו עכשיו, ככה שגם המכונית הזו לא אופציה ( לא נקנה אותה אחת... )

אני סה"כ בנהיגה בפג'ו דיי נהנהתי, אין לי תלונות לגבי מכונית כזו.

rubycoupe, שים לב שאני רשמתי לגבי גירסת ה 1.6, אני בטוח שיש הבדל בינה לבין ה 1.4.

פורסם

מצטרף להמלצות על הפביה (רובי נהג על שלי, אגב... ידנית).

היא מבוססת על הפלטפורמה של הפולו הבאה (שתוצג בשנה הקרובה).

הפביה מאובזרת יותר, מודרנית יותר וזולה יותר מהפולו.

בהצלחה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

סיוויק חדשה, ידנית LS עולה 127.000

לך על זה, כך תוכל להשאיר את הרכב של אחותך, ואתה עולה לרכב חדש.

אני מאמין שתוכל לגייס עוד 7k .

בהצלחה

פורסם

נו בסדר,1.4 ולא 1.6,

לדעתי וכמו שאמרתי -המנוע סיפק אותי בנפח הזה רוב הזמן -מה שלא אהבתי זה שלמרות נפחו הקטן והספקו הצנוע ,תיצרוכת הדלק היתה מאכזבת ,נק לבדיקה כנגד ה- 1.6

פורסם

עכשיו ראיתי שאכן הפולו דיי זוללת דלק, ובמצב של הדלק היום זה דבר דיי חשוב

בעיניי האופציה הטובה יותר זה ההונדה כמובן, אני אנסה לדבר עם אבא שלי, אני מאמין שגם נקבל שם הנחה קטנה וזה לא יהיה 130K ( אני לא מת על ידני )

היום בערב\מחר נחליט כבר מה לעשות בעניין ( בכל אופן אני אלך לראות את הפולו ), אם כי לקנות רכב עכשיו זה לא הכי לוחץ, מילא אני עכשיו יוצא לחופש ( בית ספר :D ) ואני לא מאמין שאני אצתרך רכב לידי כל הזמן...

עוד משהו, האמת שאני לא הכי בכיוון של הפאביה.

נק לבדיקה כנגד ה- 1.6
נק?

עוד משהו, מישהו יודע מה התצרוכת דלק של ה 1.6?

חיפשתי ולא כ"כ מצאתי |:

פורסם

לא מומלץ ללכת על הונדה ג'אז כרגע, הדגם המחליף כבר אוטוטו בארץ, אם אתה חושב על ירידת ערך, אז תהיה נפילה יותר גדולה כאשר הדגם החדש יגיע.

אגב הדגם החדש יהיה יותר חסכוני ויוצע עם מנועים 1.3 ו 1.5.

לגבי הדגם הנוכחי, לדעתי הג'אז היא יקרה ולא מוצדקת, רכב סופרמיני שעולה 111K, מגיע רק עם 2 כריות אויר, ללא בקרת יציבות ומשיכה, שלא נדבר על האבזור הדל ברכב הזה.

אם אתה מדבר על הונדה סיויק, (130K), זה בכלל קטגוריה אחרת, רכב משפחתי.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

אלא הנתונים של גרסת הפולו 1.6 אוטומט

צריכת דלק - בעיר- 9.7 צריכת דלק - כביש מהיר- 17.5צריכת דלק - משולב- 13.5

יניב

פורסם

מי דיבר על הג'אז?

דיברתי על הסיביק (:

כמו שאמרתי, היום אני אדבר עם אבא שלי על העניין וניראה מה ייצא...

אני יודע שזה קטגוריה אחרת, אבל זה רכב, וזה מה שאני מחפש ;)

לא בהכרח מכוניות סטייל הפולו, 206 וכו'.

פורסם

לגבי הסיויק, הרכב מעולה, רק תיקח בחשבון ש130K זה הרמת איבזור LS ולא ES, ה LS מגיעה עם 4 כריות אויר ובקרת יציבות, לעומת ה ES עם 6 כריות אויר.

הגיר ב LS הוא ידני או אוט' רגיל, ב ES האוט' הוא טיפטרוניק.

ב ES יש עוד כל מיני תוספות כגון חלון שמש, מגנזיום, ציפוי עור להגה ועוד כל מיני, את ה2 התוספות הראשונות ניתן לקבל בתשלום נוסף לאבזור LS.

בנוסף קח בחשבון שהמחיר הוא 130K ואינו כולל אגרת רישוי (עוד 1400 ש"ח) וגם קודנית עקב דרישות הביטוח שזה עוד 900 ש"ח בערך, אז כבר הגעת מעל ל 132K.

בכל מקרה, במידה והחלטת לרכוש את הסיויק המדוברת, אתה תהנה מהרכב.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

טוב

לאחר שיחה בסוף הארוחה ( כמו כל שבוע ), הגיע הקטע של המכוניות :D

אני חושב שדיי הבהרתי לאבא שלי את העניין שהייתי מעדיף את הסיביק על פני הפולו, בהרבה ( לא אמרתי את זה בפירוש, אלא בעקיפין :p )

מפה לשם הגענו לזה אולי לעשות טייד אל אחת המכוניות שלנו ולקנות מהודנה 2 - אקורד חדשה המפוארת, אותו דבר לגבי הסיביק ( גם המפוארת ), והסיביק בשבילי.

במידה וזה לא ייקרה ( הטרייד ), כניראה שנלך על הפולו, למרות שתאכלס אין נער עם רשיון חדש שיגיד לא למכונית כזו ( אפילו לכל מכונית אחרת )

אני גם לא אגיד לא, אם כי יש עדיפות לסיביק.

מבחינתי כרגע הסיביק זה סוג של חלום, אהבתי את הרגע שנותנים בו פול גז :D ( יש לנו את גירסת ה ES, והציפוי עור להגה משהו מיוחד... )

כמה שאלות

1. מזה לעזאזל גיר טיפטרוניק?

ראיתי את זה בעוד כמה אתרים של חברות ולא הבנתי...

2. החלון שמש, יש בו משהו מיוחד?

או שזה השיפוע של החלון?

כי יש משהו מוזר, שאי אפשר לראות ברכב את החלק הקידמי של האוטו, ממש בעייתי.

צריכת דלק - בעיר- 9.7 צריכת דלק - כביש מהיר- 17.5צריכת דלק - משולב- 13.5

יניב

נשמע קצת יותר טוב מ-ה 1.4.

תודה

נ.ב

אחלה שם :p

פורסם
ביליתי עכשיו 10 ימים עם פולו 2008 1.4 טיפ ואלה רשמי למרות שמדובר במנוע קטן יותר-אוטו נחמד וזריז סהכ,בנייה והרגשה כללית איכותית,מזגן טוב, היגוי סביר עם מעט פיט-בק אבל אחיזת הכביש לא וואו בעיקר של הסרן הקידמי,לא מדובר ברכב כיפי לנהיגה אלא לכלי תחבורה יעיל ,המירווח הפנימי טוב מאד וארבעה מבוגרים לא התלוננו על מחסור בספייס.

למרות שמדובר במנוע הקטן אני מצאתי אותו מספק ביותר ב 95% מתנאי הנהיגה והשילוב עם תיבת ההילוכים טוב מאד כולל השליטה הידנית---עובדה מפתיעה מאד שגיליתי היא- שלא מצאתי כל הצדקה לקניית הרכב הזה עם המנוע הזה {והספק של 80 כס} מבחינת תיצרוכת הדלק-לאחר כ600 קמ היא היתה כ1ליטר ל-10 קמ !!!! שזה מה שהקופה שלי צורכת אבל עם עוד כ200 כס....!

לדעתי סקודה פביה החדשה הרבה יותר משתלמת ומודרנית אבל זה כבר הטעם שלי

אוטומט או ידני ? בעיר או בין עירוני ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...