Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תם עידן מורל בפורום:-)

באמת למה אתה קונה גם ככה אתה תמכור אותו עוד מעט כמו כל הציוד שהיה לך ואח"כ בוכה, היה לך ציוד ברמה גבוהה מכרת אותו וקנית משהו פחות טוב ועוד פעם קונה ציוד ברמה מוכר קונה משהו פחות ברמה וחוזר על עצמו:-):idea::x

תתחדש

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל, אני יודע מה אני מחפש. הבעייה היא שזה לא תמיד מסתדר בפועל.

הסט-אפ הקודם שלי נשמע מושלם (הזד אודיו והאילייט \ הייבריד 3 חלקים) ולא היה מאושר ממני. מכרתי אותו משיקולים אחרים, אבל ממש לא בגלל שלא הייתי מרוצה ממנו.

כרגע אני מחפש משהו פשוט יותר, אבל שיספק אותי. עם המגבר שיגיע אני יודע שפגעתי בול, עם הרמקולים נצטרך לבדוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה אניגמה בשבילי איתמר... אבל הסט הזה לפי כל הביקורות צריך להיות לא פחות ממעולה.

כמובן - זה גם גיוון שהולך נגד העדר של מוראל בפורום - מבורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר ראשון.

תתחדש.

איתמר אני אגיד לך מה הבעיה.

אתה מכור..(כמו כולנו)

שום רכיב לא יהיה מספק לתקופה שעולה על שנה ,תמיד יש את השיטוטים והחיפושים באינטרנט ,

תמיד מחפשים לשדרג ולשפר.

פורסם

מה זה?

אליקו פימפ מי רייד?

תענוג לראות שמישהו מביא את הדברים האלו לארץ

כמה זמן הסט יחזיק אצלך איתמר?

אני נותן לו חודש וחצי ואחריו תרשום בטח " חוזר לרגיל" "אני מרוצה מרדיו דיסק פשוט ורמקולים של שקל"

תתחדש

פורסם

תתחדש ותהנה ואני מאחל לך שלא תתחיל להיות משדרג מקצועי

ובמיוחד בשבילך ובשביל חלק מחברי הפורום , תרד' מאוד מעניין על מה זה אודיופיל ומה זה ציודופיל

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=58904&postdays=0&postorder=asc&start=0http://

בברכה יהודה

פורסם

רועי, אתה לא חולה

בשבילך יש הגדרה אחרת :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שידרוגפיל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
דבר ראשון.

תתחדש.

איתמר אני אגיד לך מה הבעיה.

אתה מכור..(כמו כולנו)

שום רכיב לא יהיה מספק לתקופה שעולה על שנה ,תמיד יש את השיטוטים והחיפושים באינטרנט ,

תמיד מחפשים לשדרג ולשפר.

רשמתי את זה קודם, הסט-אפ הקודם שלי היה מעולה, באמת ענה לי על כל הדרישות, אבל נאלצתי להחליף אותו מסיבות אחרות.

מאחר ואני יודע מה הטעם שלי, אני מרכיב סט-אפ מאוד דומה באופיו לסט-אפ הקודם.

אני לא ציודופיל, שידרוגפיל וגם לא אודיופיל (הייתם מאמינים?). אני פשוט אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה ומחפש גוון סאונד שאני מתחבר אליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...